~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е децо... ај' немојте да лупате толико... Који бре Хрвати и Војводина... идите разапните ластике па играјте немојте пратити политику није то још за вас... нарочито сада кад се чика Довла спакује у бој има да поново завлада братсво јединство и нова СФРЈ има да буде :D

:|
ovaj.
da.
kako mi je drago shto sam sad u NSu.
Daleko od s.ranja.
Kakva sam prodana dusha i izdajnica.
I Mil'ce kako su mi ono rekli?
A da. Strani placenik. Pobogu ljudi, ja sam zensko. StranA placeniCA.
Al dosta o politici na ovom forumu,amo na vedrije teme.
Divan dan danas :mrgreen:

jaoj,chula sam shta je bilo u BG...
al shto je najgore,unishtavaju svoj grad,a ne neki americhki,albanski i slichno... :S

kod nas je danas bilo 18 povrijedjenih na protestima.
toga ima svaki dan...
uzas.
unishtene francuska i njemachka ambasada.
americhkoj se josh ne moze pricji.

Veče ....

Ja sam upalio 2-3 puta tv kod druga čisto da vidim ... gori ambasada zastave itd itd ...

Nego ... :shock: jel vidio neko ono što su ameri poslali svoju raketu da sprze svoj satelit i sad odjednom u njemu nklearno gorivo .... da nas zagade sve redom :shock:

Dođoše nama ameri glave :lol:

da, jesu.
pokushace da unishte americhku, hrvatsku, albansku amasadu, josh malo mekova, merkator im je daleko ali su zato tu prostorije LDPa, naravno kontejnjeri i bandere koje se nadju usput....
nikad nisam i nikad necu videti poentu u unishtavanju sopstvenog grada.
al to su ti huligani, novopechene patriote&co.
ja bih sve to preko kolena pa po dupetu.
pljas pljas pljas
al ozbiljno...ionako ceo svet misli da smo k'o neki pakistan i azerbejdzhan i tako te nerazvijene zemlje.....samo treba zahvaliti divljacima shto potvrdjuju njihovo mishljenje... :roll:
M ti bi to samo zbog dupeta :mrgreen:
perverznjaci mali :lol: :P

e a amera mi pun q.rac... :lol: tu su kao neki pravedni,ovo ono....zalazhu se za bolji svet....a mislim se mrsh,amerika nastala od najvecjeg olosha iz Evrope dodjavola .... jel uche oni istoriju zaboga? :lol: a ne chekaj,oni je prepravljaju kako njima odgovara....kao i zakone i sve drugo :roll::lol:

ste culi za onaj ugljenisan les u americkoj ambasadi??
ja rekoh da sam ja policija,ja bih pucala na sve te male debile,ne bas da usmrtim,ali malo rukica,malo nogiica itd itd.....kaze moja mama,pa ne bi mogla tako to je necije dete,pa hm i ta ista policija,tacnije policajci su necija deca........a jadni samo stite grad....a ovi mali skotovi.............strasno...

al ozbiljno...ionako ceo svet misli da smo k'o neki pakistan i azerbejdzhan i tako te nerazvijene zemlje.....samo treba zahvaliti divljacima shto potvrdjuju njihovo mishljenje... :roll:
Nije bas tako crno-belo. Zna svet dosta, daleko je veci problem sto obican gradjanin slabo moze da utice, a i poprilicno ga boli Q da se cima oko neke tamo Srbije, koja mu nista u zivotu ne znaci.

Bruka. :-) Ne znam gde sta imam. Kupila sam patike. :-) Nece mi biti na odmet ni ako je jedne uzeo Igor za mene po njegovom ukusu. Potpuno sam zaboravila da sam nasla patike. Lakovane, lagane, slatke, bas sportske. Duboke, na pertle. Nema ni govora da nisu sportske. Nego nisam ih kupila u sportskoj radnji, i lakovane su, fazon je da se nose uz suknjice, pa sam zaboravila da sam kupila u stvari sportske patike.

ste culi za onaj ugljenisan les u americkoj ambasadi??
ja rekoh da sam ja policija,ja bih pucala na sve te male debile,ne bas da usmrtim,ali malo rukica,malo nogiica itd itd.....kaze moja mama,pa ne bi mogla tako to je necije dete,pa hm i ta ista policija,tacnije policajci su necija deca........a jadni samo stite grad....a ovi mali skotovi.............strasno...

joj cula sam ...ja sam cula da je taj les ta nn osoba prvo pala u nesvest zato sto su panduri bacali suzavac ..i onda ga je zahvatio pozar ...s t r a s n o

A da. Strani placenik. Pobogu ljudi, ja sam zensko. StranA placeniCA.
m kakva strana placjenica, ti si samo malo shupljikava pa duva promaja u glavici. to je sve ok, problem nastaje kad pozhelish da kazhesh neshto, pa to onda zvuchi glupo. kao i lucky girl.

znate kako, postoji uzrok i postoje posledice.
shuplji ljudi uvek kukaju na posledice, oni malo manje shuplji il pametni trazhe uzrok tim posledicama.

Upravo su rekli da je nekoliko mladih oshtetilo americhq i hrvatsq ambasadu.
Bila sam ubedjena da cje sve biti ok.
Pa jesu zato doshli u BG, bem mu mater?
garantujem ti da su pljachkali beogradjani, uglavnom, a lupanje po zgradama i paljenje su sigurno navijachi izvrshili.
normalan svet je dolazio iz srbije i vojvodine i ishli su na miting.

a shto se ambasada tiche, jeste beskorisno,jeste shteta, al yebiga. akcija povlachi kakvu-takvu reakciju.

Bruka. :-) Ne znam gde sta imam. Kupila sam patike. :-) Nece mi biti na odmet ni ako je jedne uzeo Igor za mene po njegovom ukusu. Potpuno sam zaboravila da sam nasla patike. Lakovane, lagane, slatke, bas sportske. Duboke, na pertle. Nema ni govora da nisu sportske. Nego nisam ih kupila u sportskoj radnji, i lakovane su, fazon je da se nose uz suknjice, pa sam zaboravila da sam kupila u stvari sportske patike.
Da ih nisi kupovala sinoc? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back