~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedina revolucija cje se desiti ko i vecheras, bicje to revolucija u kontejnerima i prozorima na zgradama.
i desicje se revolucija po nechijem bubregu, 'uuu, aaa, ne damo kosovo', stignu specijalci, i svi idu kucjama.

ne zna se ko je u celoj prichi najjadniji.
Moj najvecji shok u poslednje vreme.... a skroz sam to previdela...
Dolazim u nedelju u BG oko 7, na buskoj pricham s drugom i drugaricom i javim se mami da sam stigla, i ona mi pusti sms da palim qcji jer su huligani na Terazijama. I ja u fazonu opushteno, jer s Terazijama nemam nikakve veze. I skroz zaboravim da treba da se popnem do Slavije. Na po Nemanjine - tramvaj stao. Nema dalje. Gomiletina ljudi i policajaca, vichu, trche... mi ni makac. Bash sam se uplashila u momentu... i josh kontam, nema niko razloga da chachka tramvaj. Kad sutra na vestima - u jedan gradski bus ubacili suzavac. Pa lepo.

Elem, danas dolaze ljudi iz raznih krajeva, izmedju ostalog i iz Novog Sada, u grad u kom JA zhivim. I mozhda se i vidim s nekima od njih s kojima ne bi trebalo, ali, cjuti, mozgu!!!
Ko me terao da ponudim smeshtaj :| ja sam idiot.

sve mi se chini da cju vecheras shvatiti znachenje one narodne 'ko hocje vecje, izgubi i ono iz vrecje' :|

Je l' da? :mrgreen: P znam, ja se zato i shirim ovde na 4umu. :P

Nema niiiishta, evo doshla na wknd u SO... ide mi se nazad... blah. :|
Shta bre ima kod tebe, u Italiji si? Kako fax? Milosh? Drushtvo?
ja sam trenutno u pg na 15 dana,da se izljubim,izmazim i OSTALO ... pa nastavljam ucenje... sto se skole tice mogu ti rec 'ludilo' imala sam jedan ispit i to ispit bez kolokvijuma,polozen sa 8 ... ehh imala sam srecu... al zato u jun 6 leleeeee.... ali dobro...
tamo mi je smor zestoki bas,jos nisam nacisto sa jezikom ali trudim se... slabo izlazim... ustvari nidje ne izlazim,ima drustva masu i cg,ali meni smor... postala sam flegma totalna... pijem jednom u 2 mjeseca,ali zato pusim po dvije kutije dnevno....
Mis mi je tu,voli me ,ceka me i tako....:mrgreen:
ukratko...:cool:

da, jesu.
pokushace da unishte americhku, hrvatsku, albansku amasadu, josh malo mekova, merkator im je daleko ali su zato tu prostorije LDPa, naravno kontejnjeri i bandere koje se nadju usput....
nikad nisam i nikad necu videti poentu u unishtavanju sopstvenog grada.
al to su ti huligani, novopechene patriote&co.
ja bih sve to preko kolena pa po dupetu.
pljas pljas pljas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back