micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
Mogu, ali necu.Tj ne verujem.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj najvecji shok u poslednje vreme.... a skroz sam to previdela...jedina revolucija cje se desiti ko i vecheras, bicje to revolucija u kontejnerima i prozorima na zgradama.
i desicje se revolucija po nechijem bubregu, 'uuu, aaa, ne damo kosovo', stignu specijalci, i svi idu kucjama.
ne zna se ko je u celoj prichi najjadniji.
ja sam trenutno u pg na 15 dana,da se izljubim,izmazim i OSTALO ... pa nastavljam ucenje... sto se skole tice mogu ti rec 'ludilo' imala sam jedan ispit i to ispit bez kolokvijuma,polozen sa 8 ... ehh imala sam srecu... al zato u jun 6 leleeeee.... ali dobro...Je l' da?P znam, ja se zato i shirim ovde na 4umu.
Nema niiiishta, evo doshla na wknd u SO... ide mi se nazad... blah. :|
Shta bre ima kod tebe, u Italiji si? Kako fax? Milosh? Drushtvo?
da li IKO zna kako vecheras funkcionishe prevoz???????????????????????????
Upravo su rekli da je nekoliko mladih oshtetilo americhq i hrvatsq ambasadu.
Bila sam ubedjena da cje sve biti ok.
Pa jesu zato doshli u BG, bem mu mater?
ma gotovo sve josh bilo u nedelju...A jel to vec zvanicno Kosovo nezavisno ili tek treba da se proglasi? Ne pratim bas politiku,ali me zanima...
na nroveshkim vestima kazu a i ima i video gde americhka ambasada gori...zapalili,koliko sam ja chuo..mada,nisam siguran..tek sad upalio tv...
ma gotovo sve josh bilo u nedelju...
U ***! Pa oni stvarno nisu normalni....Cujem i da Hrvatska hoce da nam uzme Vojvodinu...Katastrofa!