~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А шта ћеш... погреши човек... :D

aha.
Tako su i tvoji roditelji pogreshili.

:lol: A kakva jambolija? :lol: Ha ha ha ha ha ha ha ha, ha ha ha ha ha ha ha ha. Jambolija je to, ha ha ha ha ha ha, jambolija, ah da, ona jambolija iz onog kafica, da, da, da... Jedva se setih o kojoj jamboliji se radi.

Uzasno je smeshno....
8 mrtvih mladih je stvarno tema za snimanje jedne dobre komedije. :|

ma imaginarni momci su najbolji.
veruj mi, zna mil'ca.
i ja.
:smile:

Saro, kad me terash....

... ti znash samo za imaginarnu pishu.

Pa upravo zato-da bi video tu osobu opet (ako ti je simpatichna naravno)
Хммм... слажем се... али мислим да то не треба да буде прво питање када некоме кажеш да си се упознао с неким... и не треба да буде индикатор ''успешности'' у смислу као свидео си јој се или ниси и смуваћеш је или нећеш, што у највећем броју случајева јесте... на крају крајева зашто свако упознавање мора да има за циљ мување и зашто позадина за свако упознавање мора да буде то да ти се неко свидео на поглед? Зашто је толико тешко поверовати у то да си са неким започео необавезну конверзацију у потпуности?

aha.
Tako su i tvoji roditelji pogreshili.
Ето ти сад... ја те бранио а ти тако... :P

Saro, kad me terash....

... ti znash samo za imaginarnu pishu.
Срећа њена па познаје тебе која си упућена у све врсте пиша па ћеш да јој објасниш :P

А за шта ми може затребати број телефона неког кога сам тек упознао и за кога је питање да ли ћу га икада више видети у животу?

Pa bash zato.Ako nekad pozelish da je vidish.Nikad se ne zna.Zato kazem, za svaki sluchaj.Ne mislim samo na muvanje.Mozete postati i prijatelji....

ybt. ja bih tog za ya.ya obesila na mileticja.....koji retard....pobiti toliko mladih zbog chega? zato shto se debilisao pa su ga izbacili...znachi...ne verujem....

inache,kupila sam patike....i sad sam hepi....kad se iznerviram samo cju da pogledam u njih :lol:

Хммм... слажем се... али мислим да то не треба да буде прво питање када некоме кажеш да си се упознао с неким... и не треба да буде индикатор ''успешности'' у смислу као свидео си јој се или ниси и смуваћеш је или нећеш, што у највећем броју случајева јесте... на крају крајева зашто свако упознавање мора да има за циљ мување и зашто позадина за свако упознавање мора да буде то да ти се неко свидео на поглед? Зашто је толико тешко поверовати у то да си са неким започео необавезну конверзацију у потпуности?

Ja gledam to po sebi, stvarno nemam obichaj da tek tako zapochinjem sa nekim neobaveznu konverzaciju, mora da mi bar na neki nachin privuche paznju (nekim postupkom, izgledom, ponashanjem). Naravno, ne pricham o situaciji kad se nadjem u drushtvu sa par nepoznatih ljudi, nego na zapochinjanje priche sa nekim potpuno nepoznatim, tek tako... a to pitanje "jel si uzeo broj" (u mom sluchaju "jel ti je uzeo broj" ;p) se uglavnom odnosi na situacije upoznavanja osobe suprotnog pola u klubu, jer je tad realno malo kome do priche, uglavnom je ljudima do djuskanja i... provoda :mrgreen:

Dovla:
Срећа њена па познаје тебе која си упућена у све врсте пиша па ћеш да јој објасниш :razz:

Da, ja nisam upucena u te stvari.

mil'ce:
Bez komentara.
Nije za javnost.

hahhahaha.
:mrgreen:
:heart:

inache dobro veche ljudi... ja kao vezbam excel. pfff

ybt. ja bih tog za ya.ya obesila na mileticja.....koji retard....pobiti toliko mladih zbog chega? zato shto se debilisao pa su ga izbacili...znachi...ne verujem....

inache,kupila sam patike....i sad sam hepi....kad se iznerviram samo cju da pogledam u njih :lol:
Гле ти ове новосађанке... једна се разуме и пише, друга у јаја и ето ти добитне комбинација :mrgreen:
Ja gledam to po sebi, stvarno nemam obichaj da tek tako zapochinjem sa nekim neobaveznu konverzaciju, mora da mi bar na neki nachin privuche paznju (nekim postupkom, izgledom, ponashanjem). Naravno, ne pricham o situaciji kad se nadjem u drushtvu sa par nepoznatih ljudi, nego na zapochinjanje priche sa nekim potpuno nepoznatim, tek tako... a to pitanje "jel si uzeo broj" (u mom sluchaju "jel ti je uzeo broj" ;p) se uglavnom odnosi na situacije upoznavanja osobe suprotnog pola u klubu, jer je tad realno malo kome do priche, uglavnom je ljudima do djuskanja i... provoda :mrgreen:
Управо то ми није јасно. Зашто је толико чудно започети разговор у бусу, возу, продавници, улици без икаквих намера. Наравно, то не мора да буде разговор упознавања, али рецимо нека врста размене финих речи типа ''баш фино куче'' (на улици) или ''како је смешан онај лик са зеленим патикама'' (нпор у продавници када видиш да тај неко исто гледа у његове зелене патике са исчуђавањем)? Значи нека банална комуникација која чак не мора да има никакав информативни карактер у смислу сазнавања ближих података о самом саговорнику.
Ово за клубове не бих коментарисао јер је то посебна тема ;)

prvo si rekao
Dovla:
али мислим да то не треба да буде прво питање када некоме кажеш да си се упознао с неким

a onda
Dovla:
Наравно, то не мора да буде разговор упознавања

ja sam prichala o upoznavanju sa nekim a ne o usputnom komentarisanju i razmeni par rechi
tachka tachka tachkica ...

Управо о томе причам. Кажем да сам ПРИЧАО с неким, а питање на ту изјаву је ''има ли броја?'' јер је људима непојмљиво да се са неким може причати управо тако - банално и без повода...

xexe, sad se setih nechega kada sam prochitala ovo sa brojevima telefona. tako, medjed i ja se jurili jedno 20 dana i smuvamo se napokon i dogovor-chujemo se sutra..i sutra ja skapiram da ja nemam njegov broj niti sam njemu dala svoj :lol: odmah ujutru sam imala predstavu i kada sam se vratila vidim propushten poziv sa nepoznatog broja, pozovem ja, niko se ne javlja, rek'o nije to on...onda smo imali neko snimanje, posle opet vidim propushten poziv sa istog broja, ali nisam mogla da pozovem, pa sam zvala druga da pitam koji je medjedov broj i on se udavio, kaze da je i ovaj njega zvrckao ceo dan da nadje moj broj telefona, a kaze, nije to moj broj, ne javljam se :lol:
booNdale

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back