Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
broj telefona se uzima uvek za svaki sluchaj. Nikad se ne zna kad moze da zatreba....![]()
А за шта ми може затребати број телефона неког кога сам тек упознао и за кога је питање да ли ћу га икада више видети у животу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
broj telefona se uzima uvek za svaki sluchaj. Nikad se ne zna kad moze da zatreba....![]()
А шта ћеш... погреши човек...![]()
A kakva jambolija?
Ha ha ha ha ha ha ha ha, ha ha ha ha ha ha ha ha. Jambolija je to, ha ha ha ha ha ha, jambolija, ah da, ona jambolija iz onog kafica, da, da, da... Jedva se setih o kojoj jamboliji se radi.
ma imaginarni momci su najbolji.
veruj mi, zna mil'ca.
i ja.
:smile:
Хммм... слажем се... али мислим да то не треба да буде прво питање када некоме кажеш да си се упознао с неким... и не треба да буде индикатор ''успешности'' у смислу као свидео си јој се или ниси и смуваћеш је или нећеш, што у највећем броју случајева јесте... на крају крајева зашто свако упознавање мора да има за циљ мување и зашто позадина за свако упознавање мора да буде то да ти се неко свидео на поглед? Зашто је толико тешко поверовати у то да си са неким започео необавезну конверзацију у потпуности?Pa upravo zato-da bi video tu osobu opet (ako ti je simpatichna naravno)
Ето ти сад... ја те бранио а ти тако...
aha.
Tako su i tvoji roditelji pogreshili.
Срећа њена па познаје тебе која си упућена у све врсте пиша па ћеш да јој објаснишSaro, kad me terash....
... ti znash samo za imaginarnu pishu.
А за шта ми може затребати број телефона неког кога сам тек упознао и за кога је питање да ли ћу га икада више видети у животу?
Срећа њена па познаје тебе која си упућена у све врсте пиша па ћеш да јој објасниш![]()
Wtf je jambolija ???Е јамболија... то...![]()
Taaakooo je, praaavi je... u tvojoj glavi je pravi. Za tebe postoji...Devojka se zeznula da mi je decko imaginarni.
ovako neshtoWtf je jambolija ???
.
Хммм... слажем се... али мислим да то не треба да буде прво питање када некоме кажеш да си се упознао с неким... и не треба да буде индикатор ''успешности'' у смислу као свидео си јој се или ниси и смуваћеш је или нећеш, што у највећем броју случајева јесте... на крају крајева зашто свако упознавање мора да има за циљ мување и зашто позадина за свако упознавање мора да буде то да ти се неко свидео на поглед? Зашто је толико тешко поверовати у то да си са неким започео необавезну конверзацију у потпуности?
Dovla:Срећа њена па познаје тебе која си упућена у све врсте пиша па ћеш да јој објасниш :razz:
mil'ce:Bez komentara.
Nije za javnost.
Гле ти ове новосађанке... једна се разуме и пише, друга у јаја и ето ти добитне комбинацијаybt. ja bih tog za ya.ya obesila na mileticja.....koji retard....pobiti toliko mladih zbog chega? zato shto se debilisao pa su ga izbacili...znachi...ne verujem....
inache,kupila sam patike....i sad sam hepi....kad se iznerviram samo cju da pogledam u njih![]()
Управо то ми није јасно. Зашто је толико чудно започети разговор у бусу, возу, продавници, улици без икаквих намера. Наравно, то не мора да буде разговор упознавања, али рецимо нека врста размене финих речи типа ''баш фино куче'' (на улици) или ''како је смешан онај лик са зеленим патикама'' (нпор у продавници када видиш да тај неко исто гледа у његове зелене патике са исчуђавањем)? Значи нека банална комуникација која чак не мора да има никакав информативни карактер у смислу сазнавања ближих података о самом саговорнику.Ja gledam to po sebi, stvarno nemam obichaj da tek tako zapochinjem sa nekim neobaveznu konverzaciju, mora da mi bar na neki nachin privuche paznju (nekim postupkom, izgledom, ponashanjem). Naravno, ne pricham o situaciji kad se nadjem u drushtvu sa par nepoznatih ljudi, nego na zapochinjanje priche sa nekim potpuno nepoznatim, tek tako... a to pitanje "jel si uzeo broj" (u mom sluchaju "jel ti je uzeo broj" ;p) se uglavnom odnosi na situacije upoznavanja osobe suprotnog pola u klubu, jer je tad realno malo kome do priche, uglavnom je ljudima do djuskanja i... provoda![]()
Dovla:али мислим да то не треба да буде прво питање када некоме кажеш да си се упознао с неким
Dovla:Наравно, то не мора да буде разговор упознавања