~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto tako moderatori ne mogu da kazne jedan drugog :rotf:
Па наравно... да то може ја бих одавно увео овде апсолутистичку власт :D
sto volim kad se neko pravi tako naivan:P

pa znas i sam da vas, mi, danasnji klinci, nazivamo babama i dedama.
cinjenica je da vi to zapravo niste.;)

Ма знао сам ја за то да нас ви зовете бабама и дедама, него нисам разумео зашто сам ја перверзан, па ако би била љубазна да ми потанко објасниш :P

Ма не могу да заборавим... како то да заборавим... желим... инсистирам да ми објасниш... наравно да није обавезно преко форума :mrgreen: уколико одбијеш мораћу да те казним због покушаја обмане модератора с предумишљајем :P

Ма не могу да заборавим... како то да заборавим... желим... инсистирам да ми објасниш... наравно да није обавезно преко форума :mrgreen: уколико одбијеш мораћу да те казним због покушаја обмане модератора с предумишљајем :P

veruj mi, sad si me bas slatko nasmejao:mrgreen:

pokusaj obmane moderatora sa predumisljajem.
mmm...to ne stoji u krivicnom pravu.

a..da ipak bolje resimo na drugi nacin.:mrgreen:

veruj mi, sad si me bas slatko nasmejao:mrgreen:

pokusaj obmane moderatora sa predumisljajem.
mmm...to ne stoji u krivicnom pravu.

a..da ipak bolje resimo na drugi nacin.:mrgreen:

Верујем ти. :P

Погрешно кривично право си читала... у мом кривичном праву има тога :P

Слажем се. Очекујем обавештење од тебе поводом тога. :)

baja mali knidzha-lik sa humora je imao 200+ po danu...
btwm,kad smo vec kod charapa...secam se na Shabachkom vasharu...ja prolazi..samo chujem sa leve strane "Kilo charapi-sto dinariii.."
Šta vam sada vredi vaš Šabački vašar, kada na njemu ne peva naš Jašar! :lol:
:D
Ok, sad mi lakše. Imaš jaku moć ubeđivanja!! :p:wink:
Sklonost prema obmani se najviše traži kod moderatora :mrgreen:

sa teme Sedenje na kolenu drugara?
Dovla:
Чекај мало... најбољем другу ти је непријатно да седнеш у крило, а неком другом бзвз другу из разреда није? По чему је овај најбољи толико другачији од осталих осим ако се ниси заљубила у њега?
Taaaako je... ubacuj joj ideje... pa kada se pojavi još jedna tema Zaljubljena sam u druga, ti si odgovoran :mrgreen:

Sklonost prema obmani se najviše traži kod moderatora :mrgreen:

:roll:

Alexxxandar:
sa teme Sedenje na kolenu drugara?

Taaaako je... ubacuj joj ideje... pa kada se pojavi još jedna tema Zaljubljena sam u druga, ti si odgovoran :mrgreen:

Ја сам само покушао да јој помогнем да спозна своју заблуду и учини нешто по том питању па макар се и отворила нова тема... лично ћу се побринути за исту :D

baja mali knidzha-lik sa humora je imao 200+ po danu...
btwm,kad smo vec kod charapa...secam se na Shabachkom vasharu...ja prolazi..samo chujem sa leve strane "Kilo charapi-sto dinariii.."
Dolazim u Shaaaaaaaabaaaaaaaaaaaac! :D :D :D
Ja obooooooozhavam charape. Shto sharenije to bolje.

Ма није ми ништа, не знам на шта мислиш :D а знао сам да си само љубоморна што нема тебе ко да зове да се клибериш док разговараш... него... питај ти њу да није неки тамбураш :mrgreen:
Mene niko i ne zove na somborski broj, njanjanja :P ja vishe ne zhivim ovde :P mada, istini za volju, nije da mi neshto mobilni ne prestaje sa zvonjavom, ali... pustili me ljudi da se odmaram :P

Dovla:
Па оно... матора је и није... зависи како се узме :D
Chek, chek, a kako se uzima?!

btw, Dovla_pedofil muva Elle :P

A ovde duva i malopre je sneg padao od gore, sa strane, od dole... sasvim dovoljno da me sprechi da odem do centra i potroshim koji dinar :cry:

Па ти си управо на то љубоморна... што су те пустили да одмараш :P

Па узима се... рецимо као овај снег... од горе, са стране, од доле па се онда изведе закључак од напред :D

И Довла није педофил, а и да јесте знаш како кажу... педофилија, болес' најмилија :P

:lol: :lol: :lol:
Zauzvrat:
- Kuca u Grchkoj, Shpaniji, ili tako vec nekom letnjem odredishtu
- M5 i M6 (L)
- SLR (L)
- Nissan GT-R (L)
- Maserati quatroporte
- I josh par milionchicha, chisto da se nadje

Гле гле гле како се разуме... jбт ја који као пратим ауто свет не бих знао да напишем овог Нисана и Масератија... мајке ми :shock:

Гле гле гле како се разуме... jбт ја који као пратим ауто свет не бих знао да напишем овог Нисана и Масератија... мајке ми :shock:

Profesionalna deformacija.
Odnosno u mom sluchaju "dechko deformacija"
Nije normalan, ja mu samo vichem da ne zelim da znam, ne zelim vishe da uchim o automobilima, jer onda svaki put padnem u depresiju kad vidim ovako neshto na ulici...
...a on ne prestaje.
I shta cu.
Ja ko mali majmun.
Slusham i pamtim. 8)

@Elektra - Sad nema elle pa je preshao na tebe. :shock:

Profesionalna deformacija.
Odnosno u mom sluchaju "dechko deformacija"
Nije normalan, ja mu samo vichem da ne zelim da znam, ne zelim vishe da uchim o automobilima, jer onda svaki put padnem u depresiju kad vidim ovako neshto na ulici...
...a on ne prestaje.
I shta cu.
Ja ko mali majmun.
Slusham i pamtim. 8)

@Elektra - Sad nema elle pa je preshao na tebe. :shock:

Извини... питао бих те нешто, ал' да ме не схватиш погрешно... бил ти мене упознала са дечком? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back