~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovlaaa, ja ne znam shta je tebi vecheras :P
to za telefon sam pitala zato shto celo veche slusham sestru kako se kliberi i razgovara s nekim i onda mi se cinichno iskezi kad je pitam s kim je prichala (posle otprilike sto godina, kad zavrshi).
Elem.
Ja ne bezhim od chinjenice da sam stara, shta cju... :lol:

Nego. Shta se opet deshava s ovim jeebenim smajlovima???????
Ма није ми ништа, не знам на шта мислиш :D а знао сам да си само љубоморна што нема тебе ко да зове да се клибериш док разговараш... него... питај ти њу да није неки тамбураш :mrgreen:
Наравно да не бежиш од чињенице да си стара кад јој не можеш побећи :P

Znas kako ono kazu .... najslađe je piche ... :)
Ја знам само оно да се најлепше меће у двехиљадетреће :mrgreen:
o da znas ti sta sam mislila:-P
ali nema veze.

cek, pa zar nije matora?:-P

salim se bre:wink:
Не, не знам шта си мислила... објасни ми :P

Па оно... матора је и није... зависи како се узме :D

ae kad vec brojite postove i to...
Ja sam od 2003. uchlanjena pa vidite koliko imam postova...
Al dobro, ovi klinci novice, oni svuda moraju neshto da napishu "ispametuju", i odgovore i na najgluplje postove...
tako da.... nishta chudno.
A da. "Poene" skupljaju na spam temama...

Јбт мени ће ускоро 4 године форумашења :shock:

Мораћу да припремим извештај поводом тога, као човек који је много учинио за овај форум :mrgreen: можда и књигу напишем :D

E Dovla imam jedno pitanje. Da li bi članu dao kazneni poen ako na kraju posta kaže:"Laku noć, idem da spavam", i posle mu obrisao taj post? A tema je dan zaljubljenih.

Наравно да бих... ако је тема дан заљубљених каже се ''Лаку ноћ, идем да је...

...дем'' :mrgreen:

У принципу, по мом мишљењу овде би требало завести још оштрији систем из простог разлога што је овде сада заиста много чланова, и када би се свакоме дозволио по један спам пост на свакој теми, могао би комотно да се отвори нови подфорум само за те постове. Такође, потребно је да се квалитет форума подигне, а то се управо чини тако што ће се чланови који постују научити где и шта могу да кажу. У конкретном случају теби није било забрањено да кажеш тј напишеш то што си написао, али си написао на погрешном месту... да си написао на ~За нас то би било мање-више ок чак би можда добио и одговоре тј отпоздраве ;) Немој(те) казне схватати исувише лично, јер нпр ја први не гледам коме дајем казнене поене или банове већ гледам да ли га је заслужио тако да са једнаком вероватноћом казнени поен може добити неко ко је овде 3-4 године и са ким се чак и супер знам и неко ко је овде први дан. Чак је овај други у благој предности јер се новајлије толеришу до извесних граница ;)

У принципу, по мом мишљењу овде би требало завести још оштрији систем из простог разлога што је овде сада заиста много чланова, и када би се свакоме дозволио по један спам пост на свакој теми, могао би комотно да се отвори нови подфорум само за те постове. Такође, потребно је да се квалитет форума подигне, а то се управо чини тако што ће се чланови који постују научити где и шта могу да кажу. У конкретном случају теби није било забрањено да кажеш тј напишеш то што си написао, али си написао на погрешном месту... да си написао на ~За нас то би било мање-више ок чак би можда добио и одговоре тј отпоздраве ;) Немој(те) казне схватати исувише лично, јер нпр ја први не гледам коме дајем казнене поене или банове већ гледам да ли га је заслужио тако да са једнаком вероватноћом казнени поен може добити неко ко је овде 3-4 године и са ким се чак и супер знам и неко ко је овде први дан. Чак је овај други у благој предности јер се новајлије толеришу до извесних граница ;)

:D
Ok, sad mi lakše. Imaš jaku moć ubeđivanja!! :p:wink:

Isto tako moderatori ne mogu da kazne jedan drugog :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back