~Za nas - krejzi badiz

nedostajao mi je forum zbog svega ovoga....nisam dolazila neko vreme....

@pajp bre...jel ti hoces da ja tebe zalepim preko usta (lapljivom trakom) :lol:
cuuuti tu...jadna moja mama...mama izvini...ali ti znas da ja...ja...obozavam decu....i jedva sam cekala da imam ovo moje :D:D

tako je tata...:D
bice moj sin na tebe...tako lep (i mladalackog izgleda..) :lol: .. i imace karakter na dedu...bolje nego na cala...:lol:
sad stvarno laka vam noc....

Electra:
heyhey (; huh, radim... svashta. Znash kako ti je bilo proshle godine ;p jurcam na sto strana, nishta ne stizhem, ali ne odustajem. I dalje jurcam. ;p Dobro sam. Uvek mozhe bolje, ali fino guram. ;p Jedva chekam da zavrshi ova shkola, pa oktobar, pa BG... (((:
tako treba (; to je duh ((; m sta imam ja da ti pricam, znam da ti znas sve sta i kako treba da radis (; necu ni da sumnjam u tebe ((;
hehe D: znam (: i mi jedva cekamo da nam dodjes (((:

Electra:
Ti? Kako faxicj? (:
ja ... ne znam ... tako ... nekako ... nikako ...
faxic ... fino ... nije lose ... pretrpano ... + ja debil koji cesto slabo radi ... = nesto ne znam ni ja sta tacno (8

Electra:
znaaaam ooOps... ((:
onda jos jednom - (((;

Electra:
koga? :shock: huh, ja ne znam takve. 8) tvoji postovi su bili genijalni. Duuugi, puni citata i shareni. ;p Uzhivancija [;
svakako (8 svasta (8
dugi + puni citata + sareni + dosadni ;p i kao sto rekoh ...
p.s.tnx (;p

Electra:
;p

Electra:
thumbs up! (((:
((:

Electra:
ahahahaha :lol: hocju i ja da pravim dzhumbus na 4umu ;pPp
posto si napisala jedan veliki post, pun citata, to si pocela da radis ((;

Electra:
:lol: strashan si. (;
:da: :da:

Electra:
hihihi... a meni to bila omiljena emisija :p najvishe sam volela ono piwence... joj kako je cakano bilo. Hocju da budem mawa. :(
hocu i ja ): a ja sam se plasila vuka i lava ... i zato nisam smela da gledam ): :trep:

Electra:
Uh. Milice, secjash li se pre jedno dve-tri godine kad ste me uchile da quote-ujem? :lol: Mislim da sam savladala lekciju :mrgreen:
i vise nego dobro (((;
:*

shushu:
ja sam i ranije htela psihologiju, al sam odustala jer ne nosim dovoljno bodova iz shkole... a onda sam juche otishla na profesionalnu orijentaciju, i ona mi je isto rekla da bi mi najbolje ishla psihologija... i sad cu najverovatnije konkurisati i u NSu na psihologiji i ovde na politichkim naukama, pa shta bude...
meni su na prof. orjentaciji rekli da treba da studiram biologiju ;p to nije nikakva orjentacija ;p (mada mozda ja i nisam neki primer, ja sam tako svasta nesto htela da upisem, izmedju ostalog i bios ... ali jednoj moj drugarici su rekli da je za jedan fakultet, a ona to bas i ne vole;p (; )
inace, spremaj da upises ono sto ti se svidja (; ako mozes da spremas za dva fakulteta (ako imas dobru osnovu iz ss, spremaj; ako ne, bolje se odluci (; ), onda nemas puno da se razmisljas (;
a sto se konkurencije tice, neka ti bude orjentacija kako je bilo prethodnih godina, ali uopste ne mora da znaci da ce za tvoju generaciju biti isto (; jer od samih ljudi koji te godine pokusaju to zavisi ...

~*PrincesS*~:
boze kako hemija smara...
hemija je jako zanimljiva, lepa, logicna, primenjiva ... itd ... samo zavisi koliko to tebe zanima (;

Dovla:

Шалим се, али стварно људи дајте нађите неку конкретну тему да се расправљате, нешто из чега се може извући неки закључак, а не ''ти си глуп, ја сам глуп, он је глуп, она је смотана, она је дебил и блаблабла''... и на крају шта испадне... испадне то да Кееп има највише живаца да се трпа овде с вама (нама) или у неким случајевима (бар из мог угла) испада да је његов контрасаговорник глуп к'о тоцило, а нпр знам да није, него једноставно или неће или не зна или не може да изнесе свој став који ће бити довољно аргументован...
ovo sto je podebljano: moram ti reci da nisi u pravu ;p jer ako neko nece da iznese argumentovan stav, zasto ga uopste iznosi roll ako ne zna ... e p onda treba da uci kako da se izrazava ... a to se uci citajuci knjige ... a ako neko ne cita knjige, ako ne zna stvari, da to znaci da je 'glup', jer zapravo glupost nema veze sa inteligencijom, vec sa obrazovanjem ...
i tako ...

Dovla:
Даље... морате бити свестан да је ово један врло тежак вид комуникације... недостатак гестикулације и тоналитета прави изузетно велике проблеме при споразумевању тако да и такву једну чињеницу треба имати у виду као отежавајућу околност, али у исто време као и подстрек онима који пишу, да се мало више потруде како би остали чланови схватили суштину његовог писања....
zato na forumu postoje smajliji koji mogu pomoci razresenju nedomica o tome kako post treba da zvuci ...
a ovo

mortishaaa:
i mi jedva cekamo da nam dodjes (((:
aaaaw... **:
mortishaaa:
ovo nisam videla, lalalalala... (8
mortishaaa:
posto si napisala jedan veliki post, pun citata, to si pocela da radis ((;
hehe, fino, fino. ;p
mortishaaa:
od samih ljudi koji te godine pokusaju to zavisi ...
uffff, da... Ja bash danas neshto krenula da se 3pujem shto primaju samo 10oro na budzhet... ): jeste da se u prvom roq uvek prijavi manje nego shto primaju, ali o5, shta ako navale ove godine... ):

mortishaaa:
meni su na prof. orjentaciji rekli da treba da studiram biologiju ;p to nije nikakva orjentacija ;p

meni su rekli da upishem psihologiju, sociologiju ili uchiteljski,a ja sam se izmedju prva dva i dvoumila (:

mortishaaa:
inace, spremaj da upises ono sto ti se svidja (; ako mozes da spremas za dva fakulteta (ako imas dobru osnovu iz ss, spremaj; ako ne, bolje se odluci (; ), onda nemas puno da se razmisljas (;

spremacu se za oba faxa, na FPNu se polazu sociologija, psihologija i ustav, a na psihologiji psihologija i nekakav "test sklonosti za studije psihologije i procena profesionalne sposobnosti" tako da mi uchenje nije problem.

...al prioritet mi je psihologija...

mortishaaa:
a sto se konkurencije tice, neka ti bude orjentacija kako je bilo prethodnih godina, ali uopste ne mora da znaci da ce za tvoju generaciju biti isto (; jer od samih ljudi koji te godine pokusaju to zavisi ...

blah, gledala sam kako je bilo prethodnih godina, pa, sa mojim prosekom (vr dobra prve 3 god, sad valjda odlichna) ce biti teshko, ali ne i neizvodljivo, tako da je na meni da se dobro potrudim (;

mala_nish:
ah kad se setim...kako sam i ja odbrojavala nedelje do kraja....i samo da znate, ono sto bivsi maturanti drobe uvek isto "ma blago vama u skoli, sta bih dao da se vratim, dosadno je na faxu" LAAAAAZU, ljudi, studentski zivot je najjaci na svetu (mada srednju pamtim po super stvarima, ali ja sam kampanjac, bolje mi je ovako)
nista se ne moze generalizovati, pa ni to ... zavisi koji fakultet upises i kako i koliko zelis da se posvetis istom ... kako ti je bilo u ss tk ... ali prvenstveno od jacine i tezine fakulteta ...
i da, ako ljudi zele da upisu fax na bg univerzitetu, tesko da ce im biti tako kako ti tvrdis (;

Electra:
@mortishaaa: da li se meni chini ili ti to listash ~Za nas od pochetka?
lichi na neshto shto bih ja radila ;p
Bozheee, nisam ni znala da mi toliko nedostaju ~ti i ~takvi postovi.
izlistala i sve procitala (8 nisam ja lenja kao novi clanovi koji citaju samo postove od jedne recenice ;p (prozivka ali u vidu) sale, cisto da napomenem da ne skoce svi na mene ... mada ne vidim ni da im nesto smeta to sto pisu samo tako jednostavne postove roll

mislim jesam ja lenja, ali sto se tice nekih bitnijih stvari ;p ovo na forumu mi je navika, zbog dail-upa .. znas da sam vecito se vracala na teme stare 100god;p iliti 10ak i vise strana

eh ... aj' da se malo potrudimo, hoces? (:
@Mica - cucemo se (: (nije na netu, ali kad vidi, znace ona (8 )

Back