~Za nas - krejzi badiz

mortishaaa:
ja sam polozila onaj sto sam rekla da cu pasti (doduse 6, zavrsno 8 ...)
chuveni shtreberski fazoni. necju polozhiti, kad ono za kraj osam. ;p

mortishaAa-aAa:
ako hoces adsl, slobodno svrati ;p
pa da znash da pokushavam josh odavno... ali... neshto mi ne ide da svratim. ;p

mortishaAa-aAaaa-aAaaa:
verujem ja u tebe (:
to ni ja vishe ne radim.

dovla:
Ма пали... ја сам данас... а ти ниси одавно
dovla:
jesam prije nekih 2 sata,duration:3h....
a234.gif

stig'o izveshtaj!
konachno!
moja sveska vecj pochela da zhuti... al chim sam je otvorio, stranice su pochele veselo da se prevrcju i olovka je srecjno zashkrabala po papiru - newerna_beba se danas, 24.02.2007. godine, yebala tachno tri sata!

mortishaaa:
m da ... vidis, ne samo da sam postala (?) streber, nego sam cak i medju onim najobicnijim ;p nisam cak ni originalna (8

ne da ti se ? ;p

p ne moras ti ako neces, ja hocu ;p sta da ti radim (8 ne mozes me ubediti (8

znachi necjesh da si ko ja. prvo shtreber shtreber shtreber onda prs na godinu.
ako nishta drugo bar cju unucima prichati da sam uradio neshto posebno. ;p

ne da mi se. znash onu milicu. ja je zovem mesecima, javljam se, ajde ako imash par sati jedan dan za mene.... ona nishta. zamisli ti to. kao uchi. pi je. kakva je to osoba. ;p

nego.... meni muka od uchenja.
jezgro preseka je deo preseka oivichen konturom preseka.
khm... ma nemoj mi recji.

kontura preseka je geometrijsko mesto tachaka za koje je polozhaj ekscentrichnih sila tangenta na konveksni omotach preseka.
... ma idi bre. :shock:

Keeper:
stig'o izveshtaj!
konachno!
moja sveska vecj pochela da zhuti... al chim sam je otvorio, stranice su pochele veselo da se prevrcju i olovka je srecjno zashkrabala po papiru - newerna_beba se danas, 24.02.2007. godine, yebala tachno tri sata!
lolololololololololol

Keeper:
znachi necjesh da si ko ja. prvo shtreber shtreber shtreber onda prs na godinu.
ako nishta drugo bar cju unucima prichati da sam uradio neshto posebno. ;p
p pravo da ti kazem ne bih se zacudila da se to desi i meni i to cim pre iliti ove godine (8 tako da ... cu mozda i ja imati sta da pricam nekome ... nekoj deci ;p
hehe zaista to je bas specijalna stvar, apsolutno nekarakteristicna za strebera (: treba to pricati (8

Keeper:
ne da mi se. znash onu milicu. ja je zovem mesecima, javljam se, ajde ako imash par sati jedan dan za mene.... ona nishta. zamisli ti to. kao uchi. pi je. kakva je to osoba. ;p
m strasno ... ja zaista ne znam zasto se ti njoj jos uvek javljas roll ... cini mi se da si mi jednom rekao da si nasao bolje drustvo ... ;p tako da, samo ako te to drustvo ispali mozes nju da zoves, inace sta ima sa njom da se bakces (8

Keeper:
nego.... meni muka od uchenja.
jezgro preseka je deo preseka oivichen konturom preseka.
khm... ma nemoj mi recji.

kontura preseka je geometrijsko mesto tachaka za koje je polozhaj ekscentrichnih sila tangenta na konveksni omotach preseka.
... ma idi bre. :shock:
m citaj ti to (; pamti bas takve recenice (; trebace ti to ((; znam da ti je muka ... ali aj' jos 1 dan (: i posle ladovina (8

mortishaaa:
p pravo da ti kazem ne bih se zacudila da se to desi i meni i to cim pre iliti ove godine (8
ne boj se necje. ;p
nauchicjesh ti to sve i idesh na 2gu.
verujem ja u tebe. ;p

ne, ozbiljno.

mortishaaa:
tako da, samo ako te to drustvo ispali mozes nju da zoves
e bash sam hteo da kazhem, stig'o mi SMS.... ispalishe me. :(
evo sad je zovem.... jedan dan, uskoro, valjda cje mocji.

mortishaaa:
m citaj ti to (; pamti bas takve recenice (; trebace ti to ((; znam da ti je muka ... ali aj' jos 1 dan (: i posle ladovina (8
posle prelazimo na Razvoj arhitekture i gradjene sredine, usmeni iz Fizika, instalacije i energija u arhitekturi i Nosecje konstrukcije 1. to je za april...
evo vecj sam pocheo Razvoj sinocj...

Chovek ima potrebu da okupi znachenja koja je stvorio, sve dok ne ostvari svoj imago mundi, svoju sliku sveta, mikrokosmos koji konkretizuje njegov svet.
ah... oh... ovo je tako lepo... kao da sam ja pisao. ;p
Asketski zanos svesno anonimnog stanovnishtva, fasciniranog metafizichkom temom skolastichke ideologije, postepeno dobija materijalizovani oblik koji kulminira u eterichnoj rashchlanjenosti i prozrachnosti konstrukcijskih skeleta gotskih katedrala.
mmmmmhm.
vecj vidim sebe svako veche sa ovim. bash je lepo za uchenje.
shto je najvecja fora, koleginica me zvala bash ovaj predmet da uchimo. kao da dolazim svake nedelje da uchimo Razvoj. kako da ne. ;p
ovo cje da bude uzhivanje samo za mene. 8)

Keeper:
ne boj se necje. ;p
nauchicjesh ti to sve i idesh na 2gu.
verujem ja u tebe. ;p

ne, ozbiljno.
;p njanja ;p
m da ... boze svasta ... ja da ne dam sve ispite??? boze (8 kakvo je to misljenje o meni (8 ha svasta (8

Keeper:
e bash sam hteo da kazhem, stig'o mi SMS.... ispalishe me. :(
evo sad je zovem.... jedan dan, uskoro, valjda cje mocji.
ispalise te za bas taj jedan dan, uskoro (:

Keeper:
posle prelazimo na Razvoj arhitekture i gradjene sredine, usmeni iz Fizika, instalacije i energija u arhitekturi i Nosecje konstrukcije 1. to je za april...
evo vecj sam pocheo Razvoj sinocj...
uuuuuuuuuu verujem da jedva cekas (: evo i ja jedva cekam da pocnem da ucim ... al' nesto ceo dan mi se ne da, pa to ti je ... (8
ja april + sve ostalo (8

Keeper:
Chovek ima potrebu da okupi znachenja koja je stvorio, sve dok ne ostvari svoj imago mundi, svoju sliku sveta, mikrokosmos koji konkretizuje njegov svet.
ah... oh... ovo je tako lepo... kao da sam ja pisao. ;p
Asketski zanos svesno anonimnog stanovnishtva, fasciniranog metafizichkom temom skolastichke ideologije, postepeno dobija materijalizovani oblik koji kulminira u eterichnoj rashchlanjenosti i prozrachnosti konstrukcijskih skeleta gotskih katedrala.
mmmmmhm.
vecj vidim sebe svako veche sa ovim. bash je lepo za uchenje.
shto je najvecja fora, koleginica me zvala bash ovaj predmet da uchimo. kao da dolazim svake nedelje da uchimo Razvoj. kako da ne. ;p
ovo cje da bude uzhivanje samo za mene. 8)
milina je l' da? (:
pa sram te bilo, kako koleginicu tako brutalno odbijas shock ona, eto, samo hoce da ucite zajedno Razvoj (: sta je u tome lose ... ih bre kakav si ... bas si sebican ;p

mortishaaa:
ispalise te za bas taj jedan dan, uskoro (:
da.
mozhesh da zamislish koji su to brezobraznici.

mortishaaa:
milina je l' da? (:
pa sram te bilo, kako koleginicu tako brutalno odbijas shock ona, eto, samo hoce da ucite zajedno Razvoj (: sta je u tome lose ... ih bre kakav si ... bas si sebican ;p
ne znash ti nju, nisam ti nikad rekao (a i kako bih kad ne prichamo)
necje ona da uchi njoj je uglavnom do drugih stvari. ;p ... tachnije, 'ocje i da uchi kad joj prigusti, al da joj ja sazhvacjem i serviram. e necje mocji. ja sam ko oni iz filmova kad kazhu "i work alone". 8)

btw. imam osecjaj da kvarimo ljudima filing ovog foruma sa nashom prichom.
primetila si..... ljudi vole da ne skroluju mnogo i da najslozhenije rechenice budu "zdravoooo"... "gde steeee ljudiii"... a ponekad predju na prosto proshirene "radio/la sam to puna tri sata danas".
zayebano je to kad se mi pojavimo. ;p

Keeper:
da.
mozhesh da zamislish koji su to brezobraznici.
strasno ... mislila sam da ti kazem da bih se ja na njih naljutila ... ali opet, verujem da su cak i takvi bolji od te ;p

Keeper:
ne znash ti nju, nisam ti nikad rekao (a i kako bih kad ne prichamo)
necje ona da uchi njoj je uglavnom do drugih stvari. ;p ... tachnije, 'ocje i da uchi kad joj prigusti, al da joj ja sazhvacjem i serviram. e necje mocji. ja sam ko oni iz filmova kad kazhu "i work alone". 8)
(sto se mene tice, ja cu sad cesto biti na netu (8 )
a je l' da? (: nije joj do ucenja ... ? (: a dok joj ne prigusti, radije bi vreme trosila na nesto drugo, je l' ? (8 hehe ... opasan si ;p

Keeper:
btw. imam osecjaj da kvarimo ljudima filing ovog foruma sa nashom prichom.
primetila si..... ljudi vole da ne skroluju mnogo i da najslozhenije rechenice budu "zdravoooo"... "gde steeee ljudiii"... a ponekad predju na prosto proshirene "radio/la sam to puna tri sata danas".
zayebano je to kad se mi pojavimo. ;p
e p zao mi je ako smo im zadali veliki posao da moraju mnogo da skroluju i puno citaju shock ustvari ovo drugo verovatno preskacu, a ovo prvo nek istrpe (8 uostalom ovo je 'nasa' tema ... (dobro, nije u originalu) ...
m neka oni slobodno nastave da budze, salju kisseve, pozdrave i slicno ... i neka nas kuliraju (8

mortishaaa:
strasno ... mislila sam da ti kazem da bih se ja na njih naljutila ... ali opet, verujem da su cak i takvi bolji od te ;p
pa znash kako sigurno je da su bolji, ali avaj, ta mi je nekako draga oduvek bila pa ne mogu da je tek tako zaboravim. ;p

mortishaaa:
(sto se mene tice, ja cu sad cesto biti na netu (8 )
a je l' da? (: nije joj do ucenja ... ? (: a dok joj ne prigusti, radije bi vreme trosila na nesto drugo, je l' ? (8 hehe ... opasan si ;p
ja opasan?... pfff. moja uloga u svemu tome je zanemarljiva, tako da moja "opasnost" nije mogla docji do izrazhaja. pre bih rekao da sam ja zhrtva nechije smislene tezhnje da u jednom ostvari job&pleasure.
tachnije, sebe bih prosto nazvao "objektom" u celoj toj prichi.

mortishaaa:
e p zao mi je ako smo im zadali veliki posao da moraju mnogo da skroluju i puno citaju shock ustvari ovo drugo verovatno preskacu, a ovo prvo nek istrpe (8 uostalom ovo je 'nasa' tema ... (dobro, nije u originalu) ...
m neka oni slobodno nastave da budze, salju kisseve, pozdrave i slicno ... i neka nas kuliraju (8
amen. ;p

usput, de si Mileno, kucjo stara.
vidish li ti ovo chudo.
Milica na forumu, sa sve adsl-om.
i ptice pevaju hallelujah.

Keeper:
stig'o izveshtaj!
konachno!
bojim se da će ti za moje sexulne izvještaje trebat´ jedna pooooodebela sveska.... kao ona iz našeg perioda.... :lol:
umorna sam :p ,laku noć....

Keeper:
pa znash kako sigurno je da su bolji, ali avaj, ta mi je nekako draga oduvek bila pa ne mogu da je tek tako zaboravim. ;p
pravo da ti kazem, verujem da je moguce da ti se to samo tako cini ... da kada bi pokusao, da ne bi bilo uopste tako tesko ;p (znam ljude kojima je uspelo;p)
p da, sigurno je, nema polemike (8
hvala (;

Keeper:
ja opasan?... pfff. moja uloga u svemu tome je zanemarljiva, tako da moja "opasnost" nije mogla docji do izrazhaja. pre bih rekao da sam ja zhrtva nechije smislene tezhnje da u jednom ostvari job&pleasure.
tachnije, sebe bih prosto nazvao "objektom" u celoj toj prichi.
hehehehehehehehehehehe (: sta fali nekad biti i objekat, a? ;p kao objekat mozes preci u subjekat i tada pokazati sve sto treba da pokazes (:

Keeper:
;p

Keeper:
vidish li ti ovo chudo.
Milica na forumu, sa sve adsl-om.
i ptice pevaju hallelujah.
vidis li ovo cudo dugi postovi ;p
ja mislim da ne postoji osoba koju ja poznajem, a koja ne zna da ja imam adsl (8 hihihi (8
i tako ...
bas mi Mica pominjala danas ekv nesto (:p

Awww ljudi pa vi stvarno pišete nešto... bwee lepo svidja mi se... ali nemojte to više da radite... time ugrožavate temu... može da dobije neki smisao :) Osim spama... zamislite šta sledeće može da se desi... anzwayz... lepo je videti Old school back ;)

newerna:
bojim se da će ti za moje sexulne izvještaje trebat´ jedna pooooodebela sveska.... kao ona iz našeg perioda....
shta, josh nisi prevazishla nash period? prioni bre na posao, manje forum vishe seks.
ajd' da te ne vidim vishe. ;p ... isto vazhi i za ostale. forum prepustite drugima.

mortishaaa:
hehehehehehehehehehehe (: sta fali nekad biti i objekat, a? ;p kao objekat mozes preci u subjekat i tada pokazati sve sto treba da pokazes (:
sve sam pokazao. nema vishe nishta novo za pokazivanje.
a subjekat bih bio pred nekim ko je subjekat.
ne, ne fali nishta biti nekad objekat, al meni fali da budem nekom subjekat. biti objekat je izgustirana stvar, zabavna samo u pochetku, a posle zhali bozhe izgubljenog vremena s kojekakvim personama.

Laki girl:
smorih se citajuci vas
pa nije valjda.

Alexxandar:
... lepo je videti Old school back ;)
Old Skul Rulla Brateeeee.
sve ostalo je nulla. 8)

MinM_4Life:
Alexxander ti ko ja... stari clan a "malo" poruka... pretpostavljam da ti, ko i ja, imash zivot izvan realma foruma ( :? :? nem pojma, dosadno mi je :) )
ocju i ja da imam kao vi zhivot izvan realma foruma. :(
uputite me u tajne, plizzzzz. :(

i tako... doshlo vreme da se lepo sanja, shto bi rekli u "laku nocj, deco".
ja izvisih vecheras na netu, zbog ove mortishe ovde, al nije mi zhao, e vala i neka sam.
ako puknem ispit recji cju da je zbog nje. :)

gud najt.

Keeper:
sve sam pokazao. nema vishe nishta novo za pokazivanje.
a subjekat bih bio pred nekim ko je subjekat.
ne, ne fali nishta biti nekad objekat, al meni fali da budem nekom subjekat. biti objekat je izgustirana stvar, zabavna samo u pochetku, a posle zhali bozhe izgubljenog vremena s kojekakvim personama.
verujem da imas (; jer nisi ti ni prosta, ni prostoprosirena recenica (; a slozene recenice uvek imaju nesto novo (:p ali ne za svakoga (; tj ne vidi svako sve lol
dobro, ajd' sad ... ja sam se vise zezala naravno ... ali kad ti vec tako pricas ...
da, naravno da treba biti subjekat pred subjektom, jer drugo je besmisleno (naravno, kako kome ...) ... upravo 'izgubljeno vreme' ... i zabava biti objekat, bih pre rekla da je bolje da ide uporedo ... ni na pocetku, ni na kraju, nego da se provlaci ... mislim nemam pojma ...
bla ...

Keeper:
ocju i ja da imam kao vi zhivot izvan realma foruma. :(
uputite me u tajne, plizzzzz. :(
e majke mi shock hocju i ja ...
jesi li ti cuo??? postoji zivot van foruma?!? oh kako mi nismo znali za to?? o ne ...
aj' nas pls uputite kako ... hocemo i mi da budemo kul i da zivimo taj vas (takav) zvot shock

Keeper:
i tako... doshlo vreme da se lepo sanja, shto bi rekli u "laku nocj, deco".
ja izvisih vecheras na netu, zbog ove mortishe ovde, al nije mi zhao, e vala i neka sam.
ako puknem ispit recji cju da je zbog nje. :)

gud najt.
ja sam se plasila da gledam "laku noc, deco" shock
ja kriva?? :trep-trep: :andjelce: nisam ... :ne: :ne: :trep:
dobro de, ajde prihvatam krivicu (8

aj' laku noc (;

ok keep i mortisha, da pochnemo sa lekcijama :D
Prvo se naduvash ili napijesh sa drushtvom da ne bi troshio/la pare na sebe u kafitju, ako si mushko trebatje ti za silne sponzorushe; ako si zensko nemash brige natjitje se vetj neki shmeker da ti plati pitje i otprati te do stana (najverovatnije njegovog)... Onda izadjete u klub/kafitj/kafanu, vrishtish i bacash se uz nove hitove granda, uz nebeske glasove Zvezda Granda, ako te ubode to veche mozda neshto i ubodesh (ili te Ubode) ;) ; al nije frka iako ne...
Ako si maler to veche, onda samo izbrljavish, napravish se shto vetjom svinjom pred svima, pokushavajutji tako da skrenesh paznju na sebe i ispadnesh "lud lik sa zurke"... e onda se otreznish pa polako kutjama mami i tati... ujutru se probudish sa glavoboljom i muchninom u stomaku, napravish kaVicu, sednesh za komp i bulaznish gluposti sat, dva na forumu Krstarice... a onda u shkolu ili na posao... i zivot je lep!!! 8-)

To je lekcija za REAL LIFE u Srbiji... ako vas zanima situacija u US, lekcija sledi sutra uz doplatu za premium chlanstvo 8-) 8-)

nadam se da sam bar malo pomogla :)

p.s. princess - svidja mi se Brasil majica!!!

Back