shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Dovla:Јел' то мене неко звао?![]()
ahahaha. ne
ti bar znash kako ovo treba da zvuchi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovla:Јел' то мене неко звао?![]()

(( sad mu je malo bolje,hvala Bogu....jel ti to od studentskog kredita?Dovla:Ае кад се већ фрљамо сликама...
![]()
![]()

Ne znam kakav je.. ali starinski dizajn bweDovla:Ае кад се већ фрљамо сликама...
![]()
![]()

Па наравно кад је стар 3 годинеAlexxandar:Ne znam kakav je.. ali starinski dizajn bwe![]()
![]()
![]()

nego mi neko reče danas na to moje 'razmišljanje' ~dobar glas daleko se čuje~ ehhh kako okrutnog naroda ima.... :-(bleach:aj lajk hau ju tink;p

ne ne.... imam na raspolaganju ekonomiku preduzeća,računovodstvo,statistiku,birotehniku,finansijsko (bankarasko) poslovanje... i ja mislim d aje to to.... užas....Lucky girl:ako ces pisati iz istorije mogu ti poslati svoj![]()
da znas da je i meni to palo na pamet par puta :?newerna_beba:ja sam razmišljala kako ćete saznati ako se meni nešto desi,poginem.srce me okine ili nešto tako.... :shock:

jbt.... :shock:MinM_4Life:http://glumbert.com/media/dolphin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako vam je delfin omiljena zivotinja, nemojte otvarati... ja sam se zeznula shto jesam... plakala sam ko luda![]()
![]()

Nije li uzasno sta im rade? mislim znam da ljudi rade i gore stvari ljudima, al zar ne mislite da su delfini tako nevina bitja?
(govorim u stvari u svoje ime) :*