~Za nas - krejzi badiz

Добро вече свима... ја ево да се мало похвалим... онај испит што сам полагао у понедељак... е па добио сам 7 :D
Нисам задовољан оценом, али шта је ту је... биће боље ;)

Иначе са здрављем нисам баш најбољи... полако ме хвата нека болес'... ваљда ћу претећи...

Поз бакута... ма ја сам се зезнуо јер често попијем хладан сок из фрижидера па ме је вероватно то сад мало пресекло... а и нешто сам се изнервирао јуче па ми је и то утицало на развој лошег стања :)

Него бакута... имаш ли чиме да се хвалиш ових дана? :D:D:D

ha ha ha!! :lol: :lol: odvalila sam se od smeha sad... poslala mi je drugarica link za evropesmu, ili kako se vec zove, pa sam odslusala finaliste... i pogledala slike... OMG!! HAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: ne mogu da verujem da cemo sa ovim da idemo na evroviziju :lol: :lol: :lol: betty boop, mambo jambo serbiano i ostalo :lol: :lol: :lol: omg!! al mi je drago shto nisam tu!

MinM_4Life:
ha ha ha!! :lol: :lol: odvalila sam se od smeha sad... poslala mi je drugarica link za evropesmu, ili kako se vec zove, pa sam odslusala finaliste... i pogledala slike... OMG!! HAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: ne mogu da verujem da cemo sa ovim da idemo na evroviziju :lol: :lol: :lol: betty boop, mambo jambo serbiano i ostalo :lol: :lol: :lol: omg!! al mi je drago shto nisam tu!
sa koje si ti grane pala?kod nas josh nie bila beovizija...a kamoli finalisti :-P

Back