za Lauru_77

devojcurak

Zainteresovan član
Poruka
481
zdravo,
ako si raspolozena da kazes nesto o mom Saturnu u VII kuci u raku.....Mesec u I kuci u jarcu, Venera isto u I kuci u jarcu....Sunce u vodoliji!
Kakav ce biti moj bracni drug i bracni zivot uopste?

Hvala unapred!

Hm... pa ovako,... kao prvo, ne znam kakve aspekte ove planete prave (medjusobno, a i sa ostalim planetama) jer je jako bitno da li su npr. Mesec i Saturn u opoziciji, odnosno Venera i Saturn itd.
Na osnovu ovog, u principu bi trebalo da postoji jaka veza izmedju tebe i tvog buduceg partnera (bracnog,mislim), uzajamna vezanost i sl., ali 'malo' nezgodno ako postoji opozicija medju ovim planetama u prvoj i sedmoj kuci.
Ne znam da li ti je Jarac podznak... ako jeste, u braku ces se osecati verovatno pomalo kao 'riba na suvom', u smislu da ces biti u situaciji da 'igras uloge' tj ponasas se drugacije od onog sto si navikla (ili sto mozda odgovara tvom karakteru i temperamentu),a slicno se u tom slucaju moze reci i za tvog partnera. Komplementarnost postoji u velikoj meri, ali ako postoji gorepomenuta opozicija (ili opozicije... Venera-Mesec i Saturn)- odredjena (da ne kazem velika) kolicina tenzije je (prilicno) izvesna.
Saturn u VII kuci generalno odlaze brak, i daje sklonost ka starijim i zrelijim partnerima.Verovatno i ti sama delujes dosta zrelije i odraslo u svojim stavovima i drzanju. Odlaganje braka bi narocito pojacala ona (eventualna) opozicija Venere i Saturna, jer to inace nije narocito 'bajna' pozicija za ljubavno-bracne odnose. U nekoj idealnoj postavci taj Saturn u VII daje stabilnost i trajnost braka, a u manje idealnoj, gubitke (ili pre patnju) kroz odnos. (Saturn je inace planeta karmickih dugova, pa mozes i sama da povezes).
E, da... pored razlike u godinama , Saturn u VII uglavnom pokazuje i partnera koji je razveden (ili udovac, uglavnom da vec ima brak iza sebe).
To bi bilo to,otprilike...

Back