za komsinicu sa drugog

• Začetnik teme Začetnik teme ndevojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
argonaut:
Dakle samo da rezimiramo ovo su stanovnici solitera dosad:
Advokat Matic, Mister X, Onoliki, Laza19, Ozren52
jednazena, samouprolazu, staragrcka, vangoga, zoza, vedrana, miroslava, cvetana iz NS, mirkaNS, zivka, beskucnica, nevina, riba, nzena, ndevojka, uf...
jel ima jos..?!

Genijalan si :lol: :lol: :lol:
Mislim da je ceo komsiluk cuo kako se smejem....
Bilo kako bilo, izgleda da autorka ima prilicno slobodnog vremena..

Breskva:
Podrhtavala je u njegovom narucju sklonio joj je shishke sa oznojanog cela i poljubio je u oko, zamolila ga je nezno i kulturno da ustane sa njene fotelje jer mora da provetri malko i pospremi sobu, opegla vesh, zavrsi cipku i ocupa obrve, kosu josh ne bi prala.
"Zeleo je", oh tako je "zeleo" da nastavi da sedi sa njom kupio joj je i divnih 3,5 poklona ali ona nije obratila paznju a nije ni znala za takve njegove manire pa je odmah ustala povela ga za ruku, poljubila na rastanku, pokazala mu put, ovlazh mu popravila kragnu na kosulji, pozelela sve najbolje iskreno i ispratila ga do prvog coska.
Vishe se nisu videli.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Eh ljudi ovo je haos , upravo zbog ovakvih postova mislim da nije u pitanju umno poremecena osoba nego se neko bas fino zayebava

ndevojka:
ljilja br.0905967:
chokolada:
Yebo te ajmo sad svi da kupimo ljubavne romane, pa da postanemo strava u krevetu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakva masta! Stvarno ne mogu da verujem.
Zeno sa sto lica dosadna si i smaras ali jedno mora da ti se prizna imas neiscrpnu mastu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dosada manje-vise ovo je naucna fantastika u smaranju, predlazem da posalje scenarijo u Holivud.
Sta je manje a sta vishe?

:lol: :lol: :lol: :lol:
E svaka ti cast...

Uvek je bio drugaciji od svih ostalih, sada mogu da kazem i zasto. Sa svim ostalim muskarcima sam lako stupala u kontakt, vrlo brzo je dolazilo do poljupca, suvishe nezna rec, bolje reci ******ljenja do toga da mi zavrcu bradavice, gnjece sise, udaraju me po dupetu, nemilosrdno me tucaju u razno raznim pozama, to uopste nije bio problem. Medjutim, sa njim nikada nije dolazilo do toga, secam se svaki nash kontakt je bio takav da je on trazio od mene seks koji ja nisam mogla da mu dam, kad kog sam bila sa njim ja sam bivala drugacija, osecala sam prema njemu ogromnu odgovornost, jedino pred njim sam se stidela i shvatila sam da je ljubav koju osecam prema njemu prava mozda bash i zato sto je daleeeko komplikovanija od svih ostalih zajedno, valjda to i jeste neki kriterujem po kojem razlikujemo pravu ljubav od svih laznih ukoliko je on uopste i potreban.
Uvek bi me vukao za ruku i govorio mi da me zeli, da zeli da spavam sa njim, jako mi se svidjao i tada , privlacio me uvek, volela sam njega ali nisam mogla to da uradim samo sa njim to se kosilo sa mojim konzervativnim poimanjem morala osecala sam da od mene trazi nesto sto nesme ili mozda i sme ali to nekako uvek bilo previshe za mene, kao da je to neka granica koju ja ne umem da predjem, svakako da sam zelela to da uradim sa njim i samo sa njim ali nisam sa njim a sa svima ostalima jesam i to vrlo lako bez razmisljanja zasto i kako?

ndevojka jeste potpuno nepismena ali mi je jako zao sto je svi osudjujete i ovde razglabate samo o tome kako ona ne ume da napishe ljubavnu ili erotsku prichu, a tragicnost daleko izlazi izvan tih okvira jer ona sirota cak ni bilo koju temu ne moze pismeno da napishe. Zamislite to- toliko tema u zivotu coveka iz razno raznih oblasti koje su mnogo brojnije pa cak u neku ruku i esencijalnije od tih njenih ljubavnih a ona ne ume cak ni ono sto svi ispod prosecni ljudi mogu.
Zalosno je to sto ona izgleda nije stigla ni do srednje skole a vi se uvatili bash za njenu nepismenost u ljubavnoj temi.
Mislim da je to nepravedno, treba njenu nepismenost sagledati u celini pa onda izvlaciti bilo kakve zakljucke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back