Za koju stranku bi ste sada glasali?

Za koju stranku bi ste glasali?

• DSS

glasova: 14 21,2%
  • SRS

glasova: 23 34,8%
  • DS

glasova: 14 21,2%
  • LDP

glasova: 13 19,7%
  • SPS

glasova: 1 1,5%
  • G17+

glasova: 1 1,5%
  • GSS

glasova: 0 0,0%
  • PSS

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    66
  • Anketa je zatvorena .
DellBoy-011:
Ne, draga, ja volim kada sam pored prelepe i, naizgled, neosvojive žene.
Svaka žena je osvojiva na ovaj ili onaj način8-)
Nego, što preskoči Kraljevo, Smederevo i Bečej?
Zato što su NEOSVOJIVI za radikale?:-D

Исти сте као Бба Јула: хвалите се освојеном влашћу у Црној трави и Бабушници, Нас интересују велики градови и државни ниво1

paola:
Исти сте као Бба Јула: хвалите се освојеном влашћу у Црној трави и Бабушници, Нас интересују велики градови и државни ниво1

Ма да, радикали су гадљиви на мале градове, како да не...Ако пукнете у Н.Саду, рећи ћете да је и то Бабушница, зар не?

Plasimo se jel se secamo nekog proslog vremena kad su oni ucestvovali u vlasti ili davali podrsku vlasti.
pa se tako secamo 1993 godine i vlade Nikole Sainovica kojoj su podrzavali srpski radikali i hiperinflacije koja je nezabelezena u svetskim okvorima.Pa se onda secamo vlade Mirka Marijanovica ciji su podpredsednici bili Seselj i Toma i mudere politike te vlade ko0ja je dovela do bombardovanja i gubitka Kosova.
Onda se secamo odlicnih radikalskih zakona o univerzitetu i visokom obrazovanju koji su se kosili na minimalnim civilizacijskim normama.
Zato sto se secamo ratova,mobilizacija koje su podrzavali Srpski Radikali,mahanjem pistoljima pretnjama da ce ubijati novinare.
Pasimo se jer ce u slucaju da imamo radikale na vlasti cela medjunarodna zajenica na celu sa USA i EU tretirani nas kao da smo sugavi sto je otprilike rekao i americki ambasador Polt pre neki dan.

Samo to.

СВИМ ДАМАМА КОЈЕ ДОЛАЗЕ НА ПОДФОРУМ ПОЛИТИКА У ИМЕ АМБАСАДЕ ЧЕСТИТАМ ПРАЗНИК ДАН ЖЕНА... АКО ГА СЛАВЕ :lol:

28oi.jpg

Back