pedjaza
Aktivan član
- Poruka
- 1.251
Kada bi danas bili odrzani parlamentarni izbori, za koju stranku bi ste glasali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zadnji put za DS,ali vise nikada.........upadaju sami sebi u usta tamo pljuvali sps a sada u vladi sa njima.........na sta bi sutra pristali.
Kao da je vazno za koga glasate, bice onako kako CESID kazedemokratski
![]()
A što se nedemokrate ne dogovore da se okupe na Trgu da vidimo ko uopšte glasa naopako pa da pustimo jedan tenk i završimo priču?
Kinezi su naši prijatelji i treba da učimo od njih.
A što se nedemokrate ne dogovore da se okupe na Trgu da vidimo ko uopšte glasa naopako pa da pustimo jedan tenk i završimo priču?
Zadnji put za DS,ali vise nikada.........upadaju sami sebi u usta tamo pljuvali sps a sada u vladi sa njima.........na sta bi sutra pristali.
Dacic je jednom prilikom nakon izbora rekao "SPS je jedini pobednik na izborima" iako su imali svega 10-12% (mislim da je toliko, ne mogu da tvrdim), na nasu zalost bio je upravu.
Da li se sećate kako je u svim forumskim anketama pre izbora pobeđivao LDP?
Šta su ti plaćeni stranački vojnici... cccc...
Било је капирај-копирајJa sam tad i otprilike dosao na forum-sta ih je bilo na netu kuku majko.........kad upalim ni ne povezem se na net a ono mi vrishti sa ekrana-siri dalje![]()
Логично да ********* гласа за ДС.Jes' da nijesam gradjanin Srbije, ali glasao sam. I to DS.
Логично да ********* гласа за ДС.![]()
Хвала на искрености. Баш се питам да ли ће се Жути са овог форима сложити са тобомKo ce kome ako nece svoj svome![]()
Хвала на искрености. Баш се питам да ли ће се Жути са овог форима сложити са тобом![]()
Изгледа да пије много пиве, све погрешни потези у политици.Tadic je iz Pive, to je cinjenicno stanje.![]()