Za koga se udesavaju zene?

Zene se udsavaju zbog njima znanih razloga.
Neka zbog sebe, neka da bi okolini pokazala da je muz cuva (a mozda je ne cuva, a ona zeli to da prikrije na taj nacin), neka zbog svalera, neka zbog rodbine koju treba da vidi, neka zbog ostalih kolegenica na poslu, pa zasto da ona ne bude sredjena, neka zbog dece kod kojih treba da ode na roditeljski, pa da se deca ne stide..
Ja se sredjujem zbog sebe, jer nikad ne znas u kakvoj situaciji mozes da se zateknes...

za koga se Ne udesavaju
?
zasto se neke zene ne udesavaju

Neki dan izlazim iz kuce i vidim moju prvu komsinicu takodje izlazi....

Dama od nekih tridesetak i kusur godina...

Utegnuta, nasminkana, kao da krece u lov...

Majka dvoje dece, zena divnog muza....

A ona, bas onako dobra....Dooooo-bra!

Pa se onda ja tako pitam: ZA KOGA se ta zena tako uteze i upadljivo sminka?

Da li OCEKUJE NESTO?

Za koga se SVE ZENE u braku super doteruju i nabacuju sve vrste sminki kada odlaze od kuce?

Za koga i zbog cega???

Moze li to neko da mi objasni?
:think:

To ti je stvar samopoštovanja :).
Odnosno, meni je stvar nesamopoštovanja kad žena sebi dopusti da hoda neuredna, drljava, masna, u džakastoj odeći...(izvinjavam se na izrazima, svako ima pravo da ide kakav želi, naravno).
Za psihofizičku stabilnost osobe je bitno da bude kako korektna iznutra, tako i spolja.

Inače, to što si primetio... ne znam baš, više je izuzetak.
Više primećujem da se žene zapuste u braku.. ono, život ih slomi :( pa nemaju više snage za sebe (od toliko "davanja" drugima u svakom smislu).

Ja bre,prvenstveno zbog sebe.Da kad se pogledam u izlogu ne dobijem jos neku boru,vec da se samo jos sire nasmesim sebi.A onda i zbog drugih..zena..nista na ovom svetu,ni hiljadu i jedan muski kompliment i uzareni pogled,ne moze mi zameniti onaj zavidni pogled zene.Imam jednu komsinicu koja svakodnevno hoce lepo zena da umre da crkne,sto sam doterana.Ne moze to da mi oprosti pa bog.A i koleginice u kolektivu..svi su ok,ali cim se malcice opustis ..mmm..odmah komentari kojim se udara nisko na samopouzdanje.,,Pa sta ti je,pa jel si bolesna,pa ko te nervirao..pa nemoj da si mrzovoljna,jojj sto si bledaaaaaa..,,.Zena je zeni vuk.I kraj.Meni je jedna prijateljica rekla,,bre ti kad se sredis tacno znas ko si,puna si sebe,,hahahahahahaha

Neki dan izlazim iz kuce i vidim moju prvu komsinicu takodje izlazi....

Dama od nekih tridesetak i kusur godina...

Utegnuta, nasminkana, kao da krece u lov...

Majka dvoje dece, zena divnog muza....

A ona, bas onako dobra....Dooooo-bra!

Pa se onda ja tako pitam: ZA KOGA se ta zena tako uteze i upadljivo sminka?

Da li OCEKUJE NESTO?

Za koga se SVE ZENE u braku super doteruju i nabacuju sve vrste sminki kada odlaze od kuce?

Za koga i zbog cega???

Moze li to neko da mi objasni?
:think:

Ja cu da ti objasnim, ukoliko nisu ovi moji prethodnici (ne mogu bas sada da citam sve sta je napisano, izvinite zbog toga).
Trideset i kusur godina i nisu neke godine (nemo` da se vredjamo sad tu i tamo).
To sto ima porodicu nikako ne znaci da treba da se opusti. Bas suprotno, treba jos vise da se posveti sebi.
I dakle jos nesto... neke zene se "uredjuju" zbog drugih zena. Cudno zvuci, ali tako je.

ovde se brka licna higijena i doterivanje.
stalno se pise o cistoj kosi... koliko sam skapirala ,ne radi se o tome.
i mene zanima,zene,stavljate li karmin i rumenilo subotom pre podne kad ste kod kuce i kuvate,a muz vam je van kuce?
mislim,to bi bilo za sebe.
ja ne...
a konkretno za koga ga stavljam kad izlazim,nemam pojma?!
zbog drugih zena definitivno ne,zbog muskih tesko,jel ih ni ne primecujem...
verovatno je to neka navika iz puberteta kada smo na taj nacin sebi pokusavale da podignemo samopouzdane
da ne ponavljam...

Back