За кога НЕ БИ гласали

За кога НЕБИ гласали

• Ukupno glasova
    96
  • Anketa je zatvorena .
Ja bi glasao za Hitlera da se prijavio, ne bi nikad glasao za Staljina, Pavelica razlozi nisu potrebni i za Cedu Jovanovica jer se bori samo za svoj imunitet inace bi ga skembali u mardelj (nemojte pogroesno da me svatite ne volim ja Hitlera al je on ipak bio vrhunski politicar)

Управо о томе ја причам, а ако си читао претходне постове видео си како сам прошао од "демократа".

Da nije bilo Tita i njemu slicnih antifasista, sad bi svima nama deutsch bio maternji, ne. Pa tko je pobijedio Hitlera, nego oni koji su se borili protivu njega? Da su svi sutili i pusili sad bi tvoje ime bilo Gering. Ich habe keine gewesen.

Mogli smo da sačekamo kao sva kulturna Evropa (Danska,Belgija,Holandija),da nas saveznici oslobode i sada bi Srbija sigurno bila veća,i imali bi smo 20 miliona stanovnika,a ovako je svaka četvrta kuća ugašena,a bili bi smo dobri i sa jednima i sa drugima...

Pa zar ja treba da ginem zato što neki tamo Buš Džordž želi da istrebi Avganistance...Pa važno mi je da moj narod živi u miru...

pa naravno da je to vazno, a to ne bi moglo da se dogodi jer da smo bili saveznici sa hitlerom tukli bi nas saveznici, a ovako smo protiv hitlera tuceni od nacista, da smo ostali neutralni tukli bi nas i jedni i drugi ;););)

ono sto mene brine jeste sto ti kazes da je hitler ok :roll:

Pa ni Tito nije ok...Gori je od Hitlera...Da smo neutralni bili što bi bilo ipak nemoguće,nebi nam ništa bilo (vidiš kako su Turci lepo prošli),a pošto smo bili za Tita onda su nas prvo Nemci bombardovali '41,pa su nas klali,pa su nas saveznici bombardovali i to po nagovoru Tita Broza Josipa,a ovako da smo stali na Nemačku stranu saveznici bi ušli u Srbiju i Srbija bi bila teren za njihov sukob,dok bi naša vojska ili bila neutralna ili je uopšte nebi bilo...

Back