za koga ce zene navijatí u brazilu ?

pa kad ce navijate za pobednicku ekipu?

haha, verovatno nikad. poznato je da uvek navijam za autsajdere i luzere, prosto me dusha boli kad vidim da se neko trudi i lomi a mrski svabo uvek pobedi na kraju:lol:
ali neka, zasluzili su, sto jes jes...nego,
tek sam sinoc primetila kako je ovaj shvajnstajger simpaticna arijevska faca

bastian-schweinsteiger.png

gle ga, bombonica:heart:

- - - - - - - - - -

dobro kad su nasi na takmicenju navijamo za nase
taman ces navijati za slabije
:lol:

za nase navijam samo u vaterpolu:lol:

haha, verovatno nikad. poznato je da uvek navijam za autsajdere i luzere, prosto me dusha boli kad vidim da se neko trudi i lomi a mrski svabo uvek pobedi na kraju:lol:
ali neka, zasluzili su, sto jes jes...nego,
tek sam sinoc primetila kako je ovaj shvajnstajger simpaticna arijevska faca
gle ga, bombonica:heart:
za nase navijam samo u vaterpolu:lol:

dobro meni nije bilo poznatio, ja reko ti si seriozan i dobar partner za kladjenje kad ono ti navijas i simpatises autsajdere i luzere
naravno to inace uvek cine oni koji ne vole taj sport i ne razumu se u njega, ko voli sport voli da pobedi ili njegova ekipa ili najbolje
da gledam neke aziate sa nekim afrikancima ili iz karibika koje ni ne znam mi je malo bez veze
ali dobro stvar ukusa a kome necu ni da kometarisem posto je musko al je dobar i jako koristan igrac

dobro meni nije bilo poznatio, ja reko ti si seriozan i dobar partner za kladjenje kad ono ti navijas i simpatises autsajdere i luzere
naravno to inace uvek cine oni koji ne vole taj sport i ne razumu se u njega, ko voli sport voli da pobedi ili njegova ekipa ili najbolje
da gledam neke aziate sa nekim afrikancima ili iz karibika koje ni ne znam mi je malo bez veze
ali dobro stvar ukusa a kome necu ni da kometarisem posto je musko al je dobar i jako koristan igrac

nigde i nisam izigravala fudbalskog strucnjaka, ali oduvek volim da pratim fudbal kad su ova velika takmicenja u pitanju.
ovo za autsajdere je vise vezano za one stare komentare u vezi chilea itd.

Back