gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Divna je ova Merkelova
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Srbiju breeeeee![]()
To ti, sto se tice fudbala, moze samo ubrzati proces starenja. Neka hvala...
Kad bude opet neki vaterpolo.![]()
A sto da ne navijam?![]()
Zato sto su to obicni ******, kurrve, demoni, milijarderi.
Lepo sam napisao zasto...zato sto se tu samo mozes nervirati, pa sam samim tim odavno batalio...bolje je za zdravlje.
![]()
![]()
Navijan i za Noleta.....sto nacrni fudbalere![]()
Samo poredjenje i spominjanje najveceg srpskog sportiste danasnjice i srpskih fudbalera u istoj recenici je razlog da ti dalje nista ne objasnjavam.[/QUOT
Nemojjjjjjj.....opet ces da mi se izvinjavas![]()
Nemojjjjjjj.....opet ces da mi se izvinjavas![]()
O fudbalu necu.....casna forumaska.
Nemoj vise o fudbalu i sportu, leba ti.
pa dobro ajd da je grub falul bio je, nad kaemerom je sito bilo za crvenu, za penal i sud ako hocemo tako da gledamo
slicne scene cesto vidimo u ligama sudari se golman i igrac, radi se o prvaku sveta ne radi se dal ces biti 15 ili 16 na tabeli pa da te boli uvo i igras ko baba
nikad gore ssudjenje kolega.. to vise nema veze sa fudbalom.. bogtepitaj staa je tu sve upleteno,fifa je mafija zeshca samo prosle godine imali su cist profit od 15 milijardi dolaraZa sud, da. O crvenom kartonu da ne pricamo. A sudija sudi faul protiv Higuaina...uzas. Sudije stvarno nikad gore nego na ovom SP-u.
u pravu si sto posto )) zene jadne ostase nedohebanejbt dokle ce te ******iti,bilo proslo aman![]()
nikad gore ssudjenje kolega.. to vise nema veze sa fudbalom.. bogtepitaj staa je tu sve upleteno,fifa je mafija zeshca samo prosle godine imali su cist profit od 15 milijardi dolara