za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Laveci juce istrcao 12km, i mogao je da trci jos malo, a sigurno on nije vrh po fizickoj spremi u Argentini. Nema on neku tehniku i nije ni priblizno opasan kao Di Marija, ali npr. Brazilci nemaju ni 3 takva igraca, zato mi nije jasno sta se Brazilska javnost uopste i lozila na ovu njihovu ekipu? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Murinjo ima Azara i Oscara a nema nikakvih ambicija za napadacki fudbal. Samo upropasti igrace.

Jeste, Murinjo preteruje, ali preteruje i Gvardiola u drugom smeru.

Jeste, al nemamo Murinja :lol:

Mi imamo suntavog Mihu kome je vaznije da svi dobro pevaju i da mu je frizura pod konac :lol:

Cuti, ne podsecaj me na tu avanturu :sad2:

Mislim, nije ni Miha kriv, nego onaj ko je dobio ideju da jedan Miha moze da bude selektor....

- - - - - - - - - -

A sto se mi lozimo uvek na ove nase slepce? :lol:

Ti znas da ja uvek pljujem po nasim slepcima, ali cak i ja mislim da ova nasa ekipa ima potencijal kakav nije imala dugo, dugo, samo da se nadje neko ko ce da sve to izorganizuje lepo...:mrgreen:

Doduse, golmana nemamo, i to nam je velika rupetina u timu.

Laveci juce istrcao 12km, i mogao je da trci jos malo, a sigurno on nije vrh po fizickoj spremi u Argentini. Nema on neku tehniku i nije ni priblizno opasan kao Di Marija, ali npr. Brazilci nemaju ni 3 takva igraca, zato mi nije jasno sta se Brazilska javnost uopste i lozila na ovu njihovu ekipu? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Jeste, Murinjo preteruje, ali preteruje i Gvardiola u drugom smeru.

Gvardiola insistira na posjedu lopte i opet ubije igru, imaju 70 % loptu gdje se samo dodaju.

Cuti, ne podsecaj me na tu avanturu :sad2:

Mislim, nije ni Miha kriv, nego onaj ko je dobio ideju da jedan Miha moze da bude selektor....

- - - - - - - - - -

Ti znas da ja uvek pljujem po nasim slepcima, ali cak i ja mislim da ova nasa ekipa ima potencijal kakav nije imala dugo, dugo, samo da se nadje neko ko ce da sve to izorganizuje lepo...:mrgreen:

Doduse, golmana nemamo, i to nam je velika rupetina u timu.

Kako bre nemamo, a Stojke? :rida:

Kad je mogo zenu od svalera da odbrani valjda moze i gol :lol:

E sad je jos doveo i Fabregasa koji ce mu on ***** ne znam, skroz je pao u fromi.

Da kontrolise Azara na terenu, i Fabregas igra dobro u fazi odbrane, dok Azara za odbranu boli patka, zato se Murinjo i ljuti na njega.

- - - - - - - - - -

Kako bre nemamo, a Stojke? :rida:

Kad je mogo zenu od svalera da odbrani valjda moze i gol :lol:

Jedan je Stojke
:worth::worth:

- - - - - - - - - -

Ma lako je Gvardioli i Murinju, samo upru prstom i dovvedu igraca. Venger je do skoro imao sjajne rezultate za jeftine pare, tek od skora je i on poceo da dovodi skupe igrace.

Ako nekog trenera postujem to je Arsen Venger.

Naravno, on je car.

Je li potvrdjeno 100%? E taj trener Liverpula fura prelepu igru za gledanje, tako je igrao i sa Svonsijem. Dok im je bio Rafa Benitez trener, to je bio ultra ruzan fudbal za gledanje.

Pise Daily mail juce da ce ako prodaju Suareza kupiti Markovica i jos buljuk igraca. Valjda su vec nudili 15 milki za Lazara ali je odbijeno, traze 20 :lol:

- - - - - - - - - -

I da Rodgers stvarno gaji lep fudbal.

Pusti coveka neka pise sta hoce, realno celoj ovoj temi nije mesto na ovom pdf :lol:
bas se mislim neki dan, rezime ove teme bi bio pivce i lav se svadjaju i udaraju torbicama oko toga ko ce i zasto da pobedi i ko za koga navija, onda se udruze zajendo protiv padobranaca tipa pink pearl, i naravno kami koji tupi o politici kapitalistima globalistima i anti-vecpomenuto i par nas zaludjenika koji se radujemo propasti jedne ekipe, ko ja holandskoj :mrgreen: i tako jos par ljudi koje stvarno zanima fudbal :mrgreen:

bas se mislim neki dan, rezime ove teme bi bio pivce i lav se svadjaju i udaraju torbicama oko toga ko ce i zasto da pobedi i ko za koga navija, onda se udruze zajendo protiv padobranaca tipa pink pearl, i naravno kami koji tupi o politici kapitalistima globalistima i anti-vecpomenuto i par nas zaludjenika koji se radujemo propasti jedne ekipe, ko ja holandskoj :mrgreen: i tako jos par ljudi koje stvarno zanima fudbal :mrgreen:

A opet najzanimljivija tema o svetskom...
Pravi izbor podforuma izgleda :D

At least Brazil's women have scored! Host nation's female population, which greatly outnumbers the men, reaps the benefits of the World Cup with so many football fans arriving

http://www.dailymail.co.uk/news/art...enefits-World-Cup-football-fans-arriving.html

1404992648063_wps_5_TOPSHOTS_Fans_of_Brazil_a.jpg

Jao Brazil zemljo obecana, imaju manjak muskih, ajmo u taj Brazil braco Srbi.

Back