za koga ce zene navijatí u brazilu ?

pa realno zasto bi oni bli favoriti a brazil je domacin?

a realno nisu ni nemci nesto pokazali zbog pogresne taktike

Gledaj...realno, da se igra na neutralnom terenu kvota na Brazil bi bila 4, ako ne i vise. Prvenstveno zbog Nejmara, koji (valjda) ne igra, osim ako se cudo ne desi.
Nisu bili superiorne ni svabe, ali su za sada bili bolji od Brazila. Mora se priznati.

Nego...u duhu dobrih M/Z odnosa... :rotf:

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=9_10462862_715183788543129_2246032871733934716_n.jpg

ja mogu da ponovim
nemci su tvrdili da nemacka nece izaci ni iz grupe, ja sam celo vreme reko ako igra sa ekipom ko proslu utakmicu plus da se nije povredio reus oni ce u finale
e sad reusa nema igrali pogresnu taktiku i opst su tu znaci zasto bi imali toliku kvotu
brazil ima uvek dobru kvotu nema veze dal se sad kod njih igra ili negde drugde

ja mogu da ponovim
nemci su tvrdili da nemacka nece izaci ni iz grupe, ja sam celo vreme reko ako igra sa ekipom ko proslu utakmicu plus da se nije povredio reus oni ce u finale
e sad reusa nema igrali pogresnu taktiku i opst su tu znaci zasto bi imali toliku kvotu
brazil ima uvek dobru kvotu nema veze dal se sad kod njih igra ili negde drugde

Mene je odusevio Bayern protiv Barcelone, u nekoj utakmici koju su igrali pre oko godinu dana.

Nemci to zaista rade perfentno. Postujem :hvala:

Videcemo ~~~~ Jedva cekam :))))

a po kojoj logici to tako ide kad je brazil do 2010 skoro uvek bio ispred nemacke na svetskoj listi fife?

Rang-lista FIFA-e igra malu ulogu. Nemci su Evropljani, Brazil igra u juznoj Americi...znaci da se srecu eventualno svake 4 godine na SP-u (ako uopste i tada, zavisi od zreba) i mozda na nekim nebitnijim turnirima tipa Confederations Cup.
Prvenstveno se gleda dosadasnji ucinak, rezultati na prvenstvu (Brazil nije nikog razvalio kako su Nemci sredili Portugal), forma, naravno povrede, kartoni itd. Brazilu fali najbolji igrac (a koliko sam zapamtio i kapiten T. Silva)...to su najbitnija dva igraca. Jedino sto ide Brazilu u korist je da su domacin, svi ostali faktori skoro govore za Nemce.

Гледао сам ФР- шваПвска у кафићу и био Шваба, ала се драо, он се дере, навија за Немачку, постројава келнере, испија кригле пива, ждере, све Шваба мултипрактик...само смо колега и ја навијали за Француску :))

Навијам за БраСил

eh da imaju takvu logiku i kladionice mi bi uvek dobijali

Druze, kladionice i jesu uvek u plusu...saberi i oduzmi i one su uvek dobre...dok kod kladionicara nije bas tako tj. u vecini slucajeva mogu da pevaju ako su na egal sve djuture.

ред би био више, човек са највише удараца на гол, а ниједан постигнут!

Trebao bi...ali meni se nesto javlja X bem li ga... jos nisam nista uplatio, Imam jos malo fore da vidim sta cu.

Joj bre Pivce, Brazil nema sanse pored Nemaca :p

Otvori neku Fantu ili sta vec pijes, gledaj i uzivaj.
Elem...zanimljivo: Nemacka i Brazil su do sada igrali svega jednom na SP-u, i to u finalu 2002. godine, kada je Brazil slavio 2:0.
Osim Toga, igrali su i dva puta u confed kupu...i to je oba puta slavio Brazil.

Jos jedna opklada, koja moze da se pokusa:

David Luiz daje gol, kvota 10,50

Back