za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Imaju los tim.

Isto to vazi i za Ruse, njima ni najbolji trener na svetu ne bi pomogao.

imati los tim je nepravilno tj. nije korektan izraz

da to vazi i za ruse, cudi me da nacija od 150 miliona nema 11 dobra igraca ili barem jednog napadaca koji ce dati gol

- - - - - - - - - -

smiley%20mexico%20scarf.gif

imati los tim je nepravilno tj. nije korektan izraz

da to vazi i za ruse, cudi me da nacija od 150 miliona nema 11 dobra igraca ili barem jednog napadaca koji ce dati gol

- - - - - - - - - -

smiley%20mexico%20scarf.gif

Ok, preciznije, Hrvati imaju losiji tim nego sto bi se reklo na prvi pogled, po imenima.

Rusi su uzas uzasa, imaju 11 bekova u postavi. Za ono bi cak i Murinjo, koji je pojam za takav fudbal, rekao da je los tim. Rusi ranije nisu imali ovoliko los tim kao sada.

Ma boli te uvo, neka ste ispali, sada možeš na miru da gledaš SP i da navijaš za koga hoćeš. Odavno sam zaključio da mnogo više volim prvenstva na kojima ne učestvujemo jer se u tom slučaju mnogo manje nerviram, a više uživam. Takođe, mogu da navijam za koga hoću, a kada ta reprezentacija ispadne onda odaberem neku drugu ekipu. A mogu da navijam i za više ekipa u isto vreme, naravno.
Uvek navijam za Italiju, pošto sam još davno zaključio da je to bolje nego da se nerviram jer muljavom igrom osvajaju prvenstva. Uostalom i to treba znati, tako da sam počeo da cenim njihov pristup fudbalu.

Za Hrvatsku nisam navijao, a ne verujem ni da ću to raditi ubuduće. Ne zato što vas nešto izrazito mrzim, nego mi jednostavno niste simpatični, štaviše iritantni ste. Možda bih u nekoj situaciji i navijao za Hrvatsku kada igra protiv favorizovanog protivnika, ali znam da u slučaju pobede ne bi moglo da se živi od Hrvata, pa zbog te činjenice odustajem od podrške da se ne bih osećao kao magarac kada krene slavlje sve sa vešanjem Srba na vrbe.

Baš jutros čitam na nekom portalu komentare, gde neka Hrvatica onako puna pozitivnog naboja poziva da navijamo za hrvatsku reprezentaciju, jer oni navijaju za Đokovića. Misim sve je to u redu, hoću reći u redu je to što navijaju za Đokovića. Nadam se da to rade jer u njemu primećuju kvalitete koje cene ili u kojima se prepoznaju, a ne samo zbog toga što je Srbin. To bi zaista bilo besmisleno. Zapravo, siguran sam da oni koji navijaju za Đokovića, navijaju za njega jer je OK, a još je i Balkanac. Dečko je onomad iskulirao kad su ga predstavili kao Hrvata, rekao da je to isto, uvek se korektno ponašao, evo i sa ovim poplavama se poneo kao laf, sasvim je logično da se za njega navija.
Ako se pojavi neko takav kod Hrvata, sigurno će imati moje simpatije. Eto, Ljubičić je bio korektan momak. Ali da izjednačavam balvane poput Šimunića sa Đokovićem i da navijam za ekipu koja pobedu protiv jebenog Islanda ne može da proslavi ljudski, to stvarno ne mogu. Ne ide to tako.

Back