Protiv Hrvata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protiv Hrvata.
Da Chile ode sto je dalje moguce.Ne pratim fudbal ali mi se dopala prica sta ih motivise u igri.
.
Sta ih motivise u igri? Ja da igram za Cile, motivisalo bi me to sto u svojoj istoriji imam jednog od najvecih penicilina za levicare i ostale komunjare, PinoceaU inat svim Cavezima, Ce Gevarama, Maradonama, i ostalim raspalim latino komunjarama.
Sve te Latine motivise da se prodaju sto skuplje![]()
juče sve pogodih
danas
argentina - iran 1, može i hendikep
nemačka - gana 1
nigerija - bih 2
ja bi reko da igraju i srcem, to je sto evropljanima fali, videli smo kod italijana
jedino nemci mogu da iznenade ostali ce pasti
"Duboko zakopana tajna: Evo zašto su Čileanci najmotivisanija ekipa na Mundijalu VIDEO
D. Nikolić | 20. 06. 2014. - 08:10h | Foto: Jutjub | Komentara: 230"
U tekstu je deteljno objasnjenje zasto ti ljudi igraju srcem,dogadjaj koji smo mi zaboravili njima je velika motivacija .
"Znali smo da tamo gore, napolju, milioni Čileanaca veruju u nas - a ova zemlja je bila svedok svega toga. E, zato ovu zemlju nosimo u Brazil! I to na teren za trening u kampu naše reprezentacije. Da ga napuni nadom i hrabrošću! I da pokaže svetu da ništa nije nemoguće za Čileanca!", izgovorio je "Super Mario" i, podigavši ton, nastavio:
"Španci su jaki?!
Holanđani su jaki?!
MA, NE PLAŠIMO SE MI 'GRUPE SMRTI'!
MI NE MARIMO ZA SMRT...
... JER MI SMO SMRT - VEĆ POBEDILI!"
nije im za zameriti cak i da novac jeste veliki motiv. i dalje me ocaravaju svojim temperamentom i srcanoscu.gledaj samo onog pereiru pre neki dan, covek u nesvesti posle udarca u glavu, mislis nema sanse da nastavi dalje, a on gura doktora i selektoru pokazuje niposto da ga ne menja....svaka cast!
4-0 za argentinu![]()
Kasnim malo al više ne igram na raspale žabare nikad, zbog njih padoh bruka tiket
Gde mi je Leon da ga pitam da li su se Švica i Francuzi razigrali sinoć kao što sam rekla da hoće verovatno?
Ma kakav Iran, mrzim ekipe koje se brane svih 90 minuta, ebeš takav fudbal
juče sve pogodih
danas
argentina - iran 1, može i hendikep
nemačka - gana 1
nigerija - bih 2