za koga ce zene navijatí u brazilu ?

pa videlo se u kvalifikacijama
veceras smo pametniji a i Mandzukic se vraca u ekipi

alzir je beton izmesao u svojoj polovini pogotovu prvo poluvreme

Pa videlo se, odvalili smo ih u BG-u, igrali su kao neki kadeti kopji blage veze nemaju, i samo zato sto mi u ekipi nemamo niti jednog tehnicara koji zna da iskreira nesto, izvukli su se da ih ne razvalimo 5:0. Hrvati igraju ocajno, Luka Modric bolje da ide odmah kuci da ne trosi snagu i znanje da igra sa onim pacerima.

- - - - - - - - - -

Prdis Kaminero. Juzna Koreja je ako ne najbolja, a ono medju najboljim selekcijama Azije. I ne bih dalje s tobom, uzasava me totalitarizam koji zastupas, tipican si politkom zapadne liberalne nazovi demokratije, aparatcik bez svog misljenja, suzenih vidika, u fazonu vezi konja gde ti CNN kaze. :D

Dobro.

Pa videlo se, odvalili smo ih u BG-u, igrali su kao neki kadeti kopji blage veze nemaju, i samo zato sto mi u ekipi nemamo niti jednog tehnicara koji zna da iskreira nesto, izvukli su se da ih ne razvalimo 5:0. Hrvati igraju ocajno, Luka Modric bolje da ide odmah kuci da ne trosi snagu i znanje da igra sa onim pacerima.

- - - - - - - - - -
Dobro.

ne slazem se sa tobom al nemam sta da dodam nismo ih pobedili u dve utakmice tako da nema sta da se prica

Upravo tako.
Brazilci odigrali jednom ocajno i sad svi kenjjaju...u fazonu "Hrvati pukli od Brazila", od takve ocajne ekipe.
Na stranu sto su ih pokrali.

Jos kada ljudi ne bi gledali samo rezultat, nego bi pratili detalje igre, bilo bi dobro. Hrvati i da su pobedili Brazil 1:0, opet bi bili ocaj od ekipe. I opet, oni igraju gori fudbal cak i od nase reprezentacije, a to govori nesto.

- - - - - - - - - -

Jos samo provalite kako je Bobi Marjanovic dobar centar, jer tako kaze statistika, pa da komotno mogu da se povaljam na podu.

Jos kada ljudi ne bi gledali samo rezultat, nego bi pratili detalje igre, bilo bi dobro. Hrvati i da su pobedili Brazil 1:0, opet bi bili ocaj od ekipe. I opet, oni igraju gori fudbal cak i od nase reprezentacije, a to govori nesto.

- - - - - - - - - -

Jos samo provalite kako je Bobi Marjanovic dobar centar, jer tako kaze statistika, pa da komotno mogu da se povaljam na podu.

A ti si na prvoj utakmici SP-a protiv domacina ocekivao da ce Hrvati da se zajjebavaju sa njima, da ih razvale ili sta? Aj ne budi smesan, uozbilji se malo.
Meksiko je zahvaljujuci golu SAD-a u zadnjim minutama ni kriv ni duzan uspeo da se kvalifikuje na SP. A Boga mi, nisu naivna ekipa - kao sto smo videli.
Za Amere sam isto rekao da su zajjebani...nema tu vise tolikih razlika izmedju pojedinih reprezentacija. Uglavnom su svi tu negde, manje-vise.
Danas svi igraju fudbal, jebbiga. :mrgreen:

Bobi Frankenstajn ciganin. :)

A ti si na prvoj utakmici SP-a protiv domacina ocekivao da ce Hrvati da se zajjebavaju sa njima, da ih razvale ili sta? Aj ne budi smesan, uozbilji se malo.
Meksiko je zahvaljujuci golu SAD-a u zadnjim minutama ni kriv ni duzan uspeo da se kvalifikuje na SP. A Boga mi, nisu naivna ekipa - kao sto smo videli.
Za Amere sam isto rekao da su zajjebani...nema tu vise tolikih razlika izmedju pojedinih reprezentacija. Uglavnom su svi tu negde, manje-vise.
Danas svi igraju fudbal, jebbiga. :mrgreen:

Bobi Frankenstajn ciganin. :)

Ne, ja sam znao koliko su Hrvati ocajni, i ocekivao sam da ih mocni Brazil odvali. Brazil je u toj utakmici pokazao koliko je slab, njih samo sudije mogu da dovedu do polufinala.
Meksiko je ekipa koja je bolja od Hrvatske, i to kako su igrali u kvalifikacijama je za streljanje svih selektora koje su promenili.
Danas svi igraju fudbal, svi su fizicki spremni, a Hrvati su jedna od fizicki najjadnijih ekipa na prvenstvu. Opet, Modric u ovakvoj ocaj ekipi moze samo da nahebe, jer ce sve ekipe imati poseban pik da ga odvale od batina, a ovi ostali Hrvati su ocaj fizicki, i zato protivnicki igraci nece ni obracati paznju na njih, ima samo da lome Modrica.

Ne, ja sam znao koliko su Hrvati ocajni, i ocekivao sam da ih mocni Brazil odvali. Brazil je u toj utakmici pokazao koliko je slab, njih samo sudije mogu da dovedu do polufinala.
Meksiko je ekipa koja je bolja od Hrvatske, i to kako su igrali u kvalifikacijama je za streljanje svih selektora koje su promenili.
Danas svi igraju fudbal, svi su fizicki spremni, a Hrvati su jedna od fizicki najjadnijih ekipa na prvenstvu. Opet, Modric u ovakvoj ocaj ekipi moze samo da nahebe, jer ce sve ekipe imati poseban pik da ga odvale od batina, a ovi ostali Hrvati su ocaj fizicki, i zato protivnicki igraci nece ni obracati paznju na njih, ima samo da lome Modrica.

Dobro, kalimero…ti si sve znao unapred…isto kao i ja i svi ostali.
Fizicki su vecina igraca u kurrcu…nakon sezone u kojoj su pojedini igrali i po 70+ utakmica – nista cudno. Polako…videcemo da li su Hrvati toliko losi. Mozda si u pravu, a mozda i nisi.

Ochoa je macka :)

Nemci su u finalu :cool:

Ma bjaaaaaaziiii, bjaaaaaaziiiii... :mrgreen:

Dobro, kalimero…ti si sve znao unapred…isto kao i ja i svi ostali.
Fizicki su vecina igraca u kurrcu…nakon sezone u kojoj su pojedini igrali i po 70+ utakmica – nista cudno. Polako…videcemo da li su Hrvati toliko losi. Mozda si u pravu, a mozda i nisi.

Fizicki mozda vecina igraca jeste u k.urcu, sto se vidi na primeru Ronalda, ali to koliko su Hrvati fizicki u ku.rcu, pa to je zakon. Gledaj samo Olica, nekada najbrzeg igraca na svetu, koliko je sada jadan. Pa ono je uzas...

Hrvati su gora reprezentacija od nas, i to sto smo mi zbog debila Mihajlovica bili iza njih u kvalifikacijama, to je za otkaze i ostavke celog FSS rukovodstva.

Fizicki mozda vecina igraca jeste u k.urcu, sto se vidi na primeru Ronalda, ali to koliko su Hrvati fizicki u ku.rcu, pa to je zakon. Gledaj samo Olica, nekada najbrzeg igraca na svetu, koliko je sada jadan. Pa ono je uzas...

Hrvati su gora reprezentacija od nas, i to sto smo mi zbog debila Mihajlovica bili iza njih u kvalifikacijama, to je za otkaze i ostavke celog FSS rukovodstva.

Samo postavljanje maRmuna Mihajlovica na poziciju selektora je bio potez za pedalu svim odgovorima...ali to je druga prica.

ja sam pre pola godine reko Brazil i nemacka
a sad je tu i holandija
naravno sa italijom uvek moramo da racunamo

Aj jos 5 ekipa izaberi...cisto da budes u pravu na kraju. :lol:

Dakle finale???

Da im igra Rojs, i da Ozil ne igra najgori fudbal u svojoj karijeri, rekao bih da Nemacka osvaja. Ovako, ne znam, svasta moze da bude, cak i da Spanci opet osvoje...

da za rojs je steta a götze ako se malo osili i bude konsenkventiji pred golom, sto u momentu nije zbog nedostatka samopouzdanje i malo manje igre u bajernu
a ozil je dobar samo nije ujigran jos sa pola ekipe bajerna inace je jako dobar tehnicar i ima oko i on da nije preso u arsenal mogo je da da 2 gola al mu fali isto malo vise samopouzdanja trenutno

Zabac :aha: a nebo je plavo.

Za sad ovaj slatkis:

Cesc+Fabregas+girlfriend+Daniella+Semaan+daughter+n50XWjJ5vrel.jpg

cesc-fabregas-short-hairstyles6.jpg

Poznata su mi imena vise njih ih reprezantacije za koju igra,mora da imaju poznate devojke ili tako nesto te sam cula za njih. :aha:

Poslednja izmena:

Back