baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Nemojte da mi baksuzirate Belgijance 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte da mi baksuzirate Belgijance![]()
Aj sto je ona dete stavila pare na Belgiju, nego sam i ja to uradio, i povodom toga sumnjam da ce pobediti, znam koliko sam grbav.![]()
![]()
Cim si ti turila na Belgiju, ja nemam sumnje da ce pobediti.![]()
Aj sto je ona dete stavila pare na Belgiju, nego sam i ja to uradio, i povodom toga sumnjam da ce pobediti, znam koliko sam grbav.![]()
![]()
cim ja nisam turio niceg se vi ne bojite ja sam ti najveci baksuz![]()
2:1 da ce Belgija pobediti![]()
kaz ti meni za ruse
ova dvojica se pobize oko zurkajeva![]()
dancin komsija je opasan igrac,..mada moze iz dvojke u keca.lopta je okrugla
gledao sam nesto statisticki ..kad bi svaki drugi put dosla.. tri mala keca...kladionice bi se zatvorile )))Moze, ali samo ako ovi dodju sebi i preporode se. Ovako nece nista moci....pas mater...
gledao sam nesto statisticki ..kad bi svaki drugi put dosla.. tri mala keca...kladionice bi se zatvorile )))
video sam.. onaj shugavi rendzers,bash stetaNe bi...ima dovoljno drugih koji ispuse. Ali kad bi cesce dosao tiket od 2.000-3.000 EUR, kao sto je meni mogao doci pre par nedelja - onda mozda. Izduv´o zbog jedne
utakmice...znaci strava.
Sve su oči bile uprte u duel Nemačke i Portugala na Mundijalu u Brazilu, ali se jedan mudri, a očigledno i prilično hrabri kladilac MOZZARTA usredsredio na neke druge utakmice. One na koje velika većina fudbalskih fanatika verovatno nije ni pomišljala u tom trenutku. Možda je trebalo.
Naime, pomenuti posetilac MOZZART kladionica smelo je uplatio 750 dinara na četiri prelaza za ukupno kvotu 1.335,60. Jedan par, istina, jeste bio sa Svetskog prvenstva, a u pitanju je bio meč Irana i Nigerije koji je više nego lagano došao iz iksa u iks jer golova nije bilo.
Najveći deo posla tada je već bio odrađen, pošto je pogođeno i da će Asiriska lako savladati Landskronu (2:1, poluvreme 1:0, a treba napomenuti da se ogromna većina kladioca na tom meču ograničila na tip UG3+), te da će Vargbergs u istoj ligi, drugoj u Šveskoj, Sundsval savladati tek posle mučenja u prvom poluvremenu. I tako je i bilo (1:0, poluvreme 0:0) što je junaku naše priče donelo najveću i sjajnu kvotu 10,50.
Međutim, pravo uzbuđenje tek je usledilo, pošto je ovaj kladilac iz Mirijeva prelaz iz iksa u iks gađao i na susretu Nasionala iz Asunsiona i Libertada u prvenstvu Paragvaja. Na poluvremenu sve kako treba (0:0), ali pogodak Bareira u 74. minutu donosi Libertadu prednost. Samo da bi u 91. minutu Nasional izjednačio, a naš heroj dana verovatno uramio poster Marka Prijeta, strelca gola koji mu je doneo maksimalu i tačno milion dinara na računu.
Nemojte da mi baksuzirate Belgijance![]()