za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Ajde bre ne bulaznite vise, Nemci su sila i tacka :cool:
Od kad je pocelo prvenstvo, svi se samo sudijama bave, i oni su samo ljudi koji mogu da pogrese, Nemci bi zgazili Portugal sa penalom il bez i to je fakat, danas cekam Belgiju :p

Ne prdi. :mrgreen:

Ne bi se moralo pricati o sudijama da sude najbolji. A ovako dovode likove iz Bangladesa, Burundija i Madagaskara, kojima je do sada najveca utakmica bila svetsko prvenstvo klinaca do 13 godina pred 50 ljudi. Alo bre...ovo je SP, a oni od njega prave sprdacinu. :roll:

Imam neki sugav predosecaj u vezi tog meca. Aj da je Alzir kao ostale africke reprezentacije, pa da gruvaju, da se isprati veci broj suteva na gol, sto je tipicno za Afrikance, eto recimo za Ganu sinoc, nego su shabani, verovatno ce da se stisnu kao forumasice kad ih Andjelko savatava za chat, i pitanje je kako ce Belgijanci to moci da rese (a i nisu mi neka sila koja uliva poverenje, kad se Urugvaj onako proveo sto bi Belgija bila nesto specijalno). :think:

Imam neki sugav predosecaj u vezi tog meca. Aj da je Alzir kao ostale africke reprezentacije, pa da gruvaju, da se isprati veci broj suteva na gol, sto je tipicno za Afrikance, eto recimo za Ganu sinoc, nego su shabani, verovatno ce da se stisnu kao forumasice kad ih Andjelko savatava za chat, i pitanje je kako ce Belgijanci to moci da rese (a i nisu mi neka sila koja uliva poverenje, kad se Urugvaj onako proveo sto bi Belgija bila nesto specijalno). :think:

Za boldovano: hahahaha.... :rotf:

A ostalo: sto si se onda kladio na njih jebbote? Sad ces i mene da bacis u razmisljanje...mada, gotovo je sad, ja sam odigrao pa sta bude. :mrgreen:

Belgija ima klasu. Po meni su u krugu tajnih favorita. Videcemo...

Ma jeste...zato su svi golovi Nemaca juce rezultirali kombinacijama iz snova, a ne iz penala, katastrofalnih gresaka odbrambenih igraca Portugala itd....hahhaa... daj bre...

Nego za danas:

Belgija-Alzir: 1, a probacu i pobedu sa dva ili vise golova razlike
Brazil-Meksiko: isto
Rusija-J. Koreja: 1 (kvota 2,20)

- - - - - - - - - -

Turio sam, kolega.
fala kolega kako tako visoka kvota na rusiji???

daco
mene od spanije i urugvaja
jos bole jaja
))

Ma manimo se Rusa, oni su poput nasih sportista, s njima kao i sa nasima nikad covek ne moze da bude nacisto, zaobilaziti ih u sto sirem luku, benasta nacija kao mi Srbi. :) Mozda probati sa manjim brojem faulova kod ruske ekipe, ne verujem da ce krljati one zutace, treba to stici da bi se polomilo, beze na sve strane. :lol:

Back