za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Iran-Nigeria X za 10 EUR
Manje od 3 gola za 25 EUR

Rekoh ja za Nemce da ce razbiti Portugal , i Ronalda opet nigde kao i uvek kad je neka iole bitna utakmica.

to ja uvek kazem, godinama pricam niko ne slusa

i ne razumem hajku na sudiju, portugalci tolko slabi neci osim Müller-a igrali sa pola snage

Pravo pivo jedino nigerija te htela

veli aca informacija da je ronaldo izgubio osecaj za kolektiv, ekipu...kako i ne bi kad su takvi hodajuce sujete teske stotine miliona.
megalomanski predimenzioniran biznis, a sport u nekom desetom planu...

Ex-partneru ja se slazem sa tobom ronaldo u jakim utakmicama je egoman i slabo igra
pusti ti ove sto pricaju o 4 gpola protiv svedske i nemacka je vodila 4:0 i na kraju se opustili izmene i ko svedsak daje 4 gola, dobro al i oni bez zlatana su nula
samo i ja sam mislio da je portugal malo kvalitetnija ekipa kad ono samo drvosece i ronaldo

Ex-partneru ja se slazem sa tobom ronaldo u jakim utakmicama je egoman i slabo igra
pusti ti ove sto pricaju o 4 gpola protiv svedske i nemacka je vodila 4:0 i na kraju se opustili izmene i ko svedsak daje 4 gola, dobro al i oni bez zlatana su nula
samo i ja sam mislio da je portugal malo kvalitetnija ekipa kad ono samo drvosece i ronaldo

Ma jeste...zato su svi golovi Nemaca juce rezultirali kombinacijama iz snova, a ne iz penala, katastrofalnih gresaka odbrambenih igraca Portugala itd....hahhaa... daj bre...

Nego za danas:

Belgija-Alzir: 1, a probacu i pobedu sa dva ili vise golova razlike
Brazil-Meksiko: isto
Rusija-J. Koreja: 1 (kvota 2,20)

- - - - - - - - - -

pivce brate.. vidim ide ti ova igra,daj neku siguricu da se i mi malo ovajdimo ))

Turio sam, kolega.

slazem se bivshi, ali jos mi je nesto smesno juce bilo,
opet komentator nesto trabunja, valjda u cudu zbog portugalaca, pa kao....mozda je to takticki, jer ako budu drugi u grupi onda posle dobijaju neznamtijakoga u sledecem krugu takmicenja,
mda, nije nego, takticki popushili cetiri gola:lol:
ajde, videcemo, ali ja se vise na portugal i spaniju ne kladim, a vi kako 'ocete:D

Ma jeste...zato su svi golovi Nemaca juce rezultirali kombinacijama iz snova, a ne iz penala, katastrofalnih gresaka odbrambenih igraca Portugala itd....hahhaa... daj bre...

Nego za danas:

Belgija-Alzir: 1, a probacu i pobedu sa dva ili vise golova razlike
Brazil-Meksiko: isto
Rusija-J. Koreja: 1 (kvota 2,20)

- - - - - - - - - -

Turio sam, kolega.

navedi jednu utakmicu ako se secas, bet d aguglas, gde nemci nisu nekog razbili na prvoj utakmici WM-a

slazem se bivshi, ali jos mi je nesto smesno juce bilo,
opet komentator nesto trabunja, valjda u cudu zbog portugalaca, pa kao....mozda je to takticki, jer ako budu drugi u grupi onda posle dobijaju neznamtijakoga u sledecem krugu takmicenja,
mda, nije nego, takticki popushili cetiri gola:lol:
ajde, videcemo, ali ja se vise na portugal i spaniju ne kladim, a vi kako 'ocete:D

bivsa do sad je bilo prvi igra pritiv drugog drugi protiv prvog
e sad ako nesto izmenili onda sam u (ne) znanju :)

navedi jednu utakmicu ako se secas, bet d aguglas, gde nemci nisu nekog razbili na prvoj utakmici WM-a

Kakve to ima veze sa onim sto sam ja napisao? :eek:
Penal, greska odbrambenog igraca koji im servira loptu na tacni, greska golmana i ne znam kako je pao cetvrti gol...uglavnom nista izigrano, da se kaze da su ih nadigrali, razbili...to sto se Nemci sad tripuju da ce uzeti titulu, to je tek posebna prica. :lol:

Kakve to ima veze sa onim sto sam ja napisao? :eek:
Penal, greska odbrambenog igraca koji im servira loptu na tacni, greska golmana i ne znam kako je pao cetvrti gol...uglavnom nista izigrano, da se kaze da su ih nadigrali, razbili...to sto se Nemci sad tripuju da ce uzeti titulu, to je tek posebna prica. :lol:

ja nemce nikad nisam voleo kao sto ni bajern ne volim, bila je prica ovde svi to pricali nece da igra özil vec müller njegovu poziciju, svakom sam reko da nema pojma i da je greska jer je taj Müller koga niko ne voli zivotinja, sto je dokazao
prica da ce Podolski da igra i klose isto ne pije vodu, podolski je dobar za zadnja dvaj minuta a i Klose mi je Joker tako da je sve po planu islo, sto je i dokazano, ajd sto kazete da nije penal al opet su ih na zalost razbili a vas ronaldo nikad nista ne pokazuje, tako da portugal bez ronalda je samo prosecna ekipa

bivsa do sad je bilo prvi igra pritiv drugog drugi protiv prvog
e sad ako nesto izmenili onda sam u (ne) znanju :)

da, zbog toga mi je i bilo cudna ta pretpostavka.
inace su ovi mladji sportski komentatori rts-a za popyzditi. ....pocevsi od spomenutog ace-iritacije , pa onog mutavca koji pravi nepodnosljive dramske pauze koje pre izgledaju kao mentalne blokade ...ybte, ponekad mi tacno nedostaje pijani dusko korac :lol:

da, zbog toga mi je i bilo cudna ta pretpostavka.
inace su ovi mladji sportski komentatori rts-a za popyzditi. ....pocevsi od spomenutog ace-iritacije , pa onog mutavca koji pravi nepodnosljive dramske pauze koje pre izgledaju kao mentalne blokade ...ybte, ponekad mi tacno nedostaje pijani dusko korac :lol:

ma koja taktika i klinsman ce ih pobediti a i gana ce se sigurno jos naostriti protiv njih

vidis isto misljenje imam cak da dodam da kad nesto kazem sto nije po tvom misljenju imam osecaj da ti se dize pritisak a ne znam zasto

Ne radi se ovde o misljenju. Procitaj lepo zadnjih par komentara i obrati paznju na tvoje replike. Znaci pricas o sasvim desetim stvarima, koje uopste nisu tema.
Ja kazem "Nemci su dali gol iz penala, dobili dva poklona od Portugala itd.", ti odgovoris sa "Jesam vam rekao da Nemci nikad nisu izgubili prvu utakmicu na SP"

WTF? :eek:

Kao da sam ti rekao "Zdravo, sta ima novo?", a ti odgovoris sa "Dobro." :lol:

Ne radi se ovde o misljenju. Procitaj lepo zadnjih par komentara i obrati paznju na tvoje replike. Znaci pricas o sasvim desetim stvarima, koje uopste nisu tema.
Ja kazem "Nemci su dali gol iz penala, dobili dva poklona od Portugala itd.", ti odgovoris sa "Jesam vam rekao da Nemci nikad nisu izgubili prvu utakmicu na SP"

WTF? :eek:

Kao da sam ti rekao "Zdravo, sta ima novo?", a ti odgovoris sa "Dobro." :lol:

pa to ti tako vidis a ja se ne slazem sa tobom, penal je sporan, ni ja ga ne bi sudio, eto bilo i sad? a koje poklone jos? nemci su ih naterali na greske, ako ti tako vidis, cuj poklone, pa kad te stisnu useres se u gace a kamoli da ne pravis greske o tome se radi.

Dobro je...bar si se sad osvrnuo na to o cemu se pise, a ne da vadis neke price iz Berna 1954. i te fore. :rotf:

pa dobro mislim da ne moram da crtam, ti vidis ko poklone, ja vidim ko, naterali ih na greske

mislim ista prica ko sa spanijom i holandijom, holandjani naterali spance na greske, nije ni ramos mala beba al kad ovi navalili svi prave greske

- - - - - - - - - -

ne gledam svecko prvenstvo u fudbal

dobro

Back