za koga ce zene navijatí u brazilu ?

ne slazem se sa tobom, generalno nas ne vole vide nas ko ratne zlocince i sva ta sranja koja im je propaganda ovde prenela
manjina normalnih kome je svejedno i koji se malo razumu oni nas mozda vole

da svabice su nas vise gotivile od hrvata :lol:

Saglasna sam.
Najvise vidim po onoj blago zbunjenoj faci kada neko cuje da si Srpkinja kao "jel zezas da si Srpkinja"...kao da sam rekla da sam upravo u kabini aviona ispusila dzoint:roll:
Stvarnoooo...ma ne, lazem...

ne znam gde si ja sam u Fra, kad ti ni jedan nemac nikad ne kaze da si srbin vec hrvat, treba vec da ti je jasna poruka, nece da uvrede hrvata da je srbin jel tako.
a kad im kazem ja sam srbin vidis mu po faci reakciju, mnogi i kazu, nesto aha srbin, dobro znas ono pokazuje ti negodivanje
neki i kazu milosevic, bla bla..ne stavljam ruku u vatru da nas 2/3 nemaca ko srbe ne vole
za svabice se slazem
nije mi poznato da tako o ruskinjama misle

Pa mozda i jeste tako donekle , to zakljucujem iz primera gde je nas neki klinac isao u skolu , ali u toj skoli je bilo x vise Turaka i raznih takvih :lol:
Pa su njemu kenjali o Milosevicu i Srbima koji napadaju Bosnu .Ima raznih primera
Mada ja opet kazem na svojoj kozi nisam osetio ni jedan negativan , mozda to ima veze i sa nekim dugim stvarima , kada na neki nacin zavise od tebe onda se mozda i prave da te vole :)
A i ja odmah reagujem onako srpski , ne dam da mi neko soli pamet o mom narodu , pa onda kad osete da je tvrdo nastaje zatisje :)

ma salim se, ajde...pa znas me:p

nego...pa kontam da ce nemci da pobede, al opet...sta znam, mozda konacno bude i nereseno...
rekla sam da cu se kladiti tek kad se svi izredjaju.
posle spanije i urugvaja, nikom vise ne verujem:lol:

znam te pusko dok si pistolj bila :lol:

spanija nije neko iznenadjenje bilo i bilo je za ocekivanje da ce da ozgube urugvaj su kiksnuli ok

dobro tazim drugog partnera iovako dugo pravis kokice i cevcis pivo :bye:

znam te pusko dok si pistolj bila :lol:

spanija nije neko iznenadjenje bilo i bilo je za ocekivanje da ce da ozgube urugvaj su kiksnuli ok

dobro tazim drugog partnera iovako dugo pravis kokice i cevcis pivo :bye:

nije iznenadjenje za vas koji pratite ..posle cujem kao spanci bili umorni zbog lige samp. ovo ono....za urugvaj nije igrao onaj slatkis suarez i tako,
ma yebes fudbal...ni nedelju dana ne traje turnir a meni vec dosta:D

salim se, tradicionalno se kod mene u primarnoj porodici pratio sport, a fudbal narocito. nekako mi je to bio sastavni deo odrastanja uz obavezno familijarno navijanje za crvenu zvezdu:malav:
ako nadjes drugu partnerku za tikete, razumecu...ipak je nasa veza bila samo platonska, takorec forumska:rotf:

joj, ma salim se...:cmok2:

- - - - - - - - - -

wtf?
nisi valjda.....grobar? :sad2:

medju nama je zauvek svrseno:ljutka:

Grobar , nego sta je :lol: Isto kao i oni :mrgreen:

topalovici.jpg

Back