za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Neizvesno jeste. Ali i komicno. Zamislite radost kad je jutros Didije Zokora prigovorio sudiji. I kad ga je brat sudija pocastio zutom kartom. :lol: Bila je to prekretnica na inace fer i korektnoj utakmici koja nije obilovala grubim i ostrim startovima, i kao takva nije puno obecavala. :lol: Bilo je: "Tako je sinko Didije, pokazi mu zube, ne moze on tako s tobom bre!" :lol:

Danas bi se moglo probati sa manjim brojem faulova na mecu Engleska - Italija, nisam stigao da pogledam ponudjene granice, ali to ce verovatno da bude gospodski fudbal, bez krljanja i tuche, uz neophodnu dozu opreza, jer su Latini skloni simuliranju i glumatanju. :lol: Zna se da to vezbaju i na treninzima, ono trckaraju i na trenerov signal pistaljkom padaju kao pokoseni i valjaju se, pa onda ustanu, opet malo trce do sledeceg signala i ponovo zalezu i kukaju. :lol:
E brate, ko zna kome ona danas pravi kokice i 'ladi pivo, neko je sinoc uplatio dobitni tiket, nije baksuz kao ti. :lol: (Shalim se. :))

samo se ti smej mojoj muci, svasta bi ti ja reko sad al sam nesto umoran i neraspolozen :lol:

- - - - - - - - - -

jos se oporavljam od poraza spanije i urugvaja:sad2:
razmisljam da sacekam da prodju ove prve utakmice po grupama, da me ne spuca jos neko neprijatno iznenadjenje.:lol:

ostavljas me na cedilu :(

e nek mi je reko dacha bar je u pravu bio :sad2:

ne bre, to je strategija:
sacekamo malo da vidimo kako dishu pojedine reprezentacije...ko je pushiona, ko je iznenadjenje, ko, sta...u medjuvremenu malo ispipamo ove okorele kladionicare dachu, pivo i sl. i onda takticki napadnemo na Mozzart:mrgreen:
e hebi ga aj sacekamo da prodje prvenstvo :roll:

ma atak na batak od pocetka, mada ne stizem da se kladim kako hocu sve nesto neam vremena i nece me nesto
do sad bih dosta pogodio da sam single igrao ko pivo al ja hocu vise na jednom tiketu :dash:

- - - - - - - - - -

Ne u smislu nekog njihovog vracanja u igru nego zbog sujete, da bi smanjili blamazu ako bi eventualno postigli neki gol, a druga je stvar sto su oni bili totalno razbijeni, pa im nije bilo ni do cega.

videlo se na vreme da nemaju vise sansu a igrati da ce dati gol samo je po meni glupo

Bufon!:evil:

Obavestite me kada bude igrao!!!

Hahahahhaha...muke moje. :lol:

40 EUR igrao na Francuska hendikep.... fina parica... :) Sad Imam i da se zajjebavam sa Bosnom malo...turicemo neki X, nesto cemo vec smuljati. :mrgreen:

15.06.2014 15:00:00
Einsatz: 40 EUR
WM 2014 - Gruppe E Frankreich - Honduras
Handicap 0:1
Frankreich

1.91

- - - - - - - - - -

:(

...za zelen bor da se uhvatim, jadan bi se osusio...

Eno ti ga Pirlo...iskusan, umetnik, dusevan covek, ovo-ono... :lol:

Hahahahhaha...muke moje. :lol:

40 EUR igrao na Francuska hendikep.... fina parica... :) Sad Imam i da se zajjebavam sa Bosnom malo...turicemo neki X, nesto cemo vec smuljati. :mrgreen:

15.06.2014 15:00:00
Einsatz: 40 EUR
WM 2014 - Gruppe E Frankreich - Honduras
Handicap 0:1
Frankreich

1.91

- - - - - - - - - -

Eno ti ga Pirlo...iskusan, umetnik, dusevan covek, ovo-ono... :lol:

ti igras online ja ti nikad nisam online igrao a ne postizem sve :(

Ne lupaj...to su samo zene. Mi smo sto se toga tice...malkice glupi. Ali dobro, imamo neke druge kvalitete...valjda.
pricaj u svoje ime

- - - - - - - - - -

Ko je taj Pirlo, idem da ga izguglam, pod hitno moram da nadjem novu simpatiju, baka mi je rekla da su Holandjani zuti al' lepi a ona je sportski fan, niko ne zna bolje od nje...a i Bufonovu zenu idem da vidim, da osmekam konkurenciju:evil:

pirlo pustio bradu nece ti se svideti a konkurencija ti se nece dopasti :lol:

Ko je taj Pirlo, idem da ga izguglam, pod hitno moram da nadjem novu simpatiju, baka mi je rekla da su Holandjani zuti al' lepi a ona je sportski fan, niko ne zna bolje od nje...a i Bufonovu zenu idem da vidim, da osmekam konkurenciju:evil:

Pirlo je zvezda i srce italijanske reprezentacije. Nezan, fin, lezeran...ali jako zajjeban. Ne znam jel volis takve tipove.

pricaj u svoje ime

Aj ne prdi....nama je maksimum multi-taskinga da ga mecemo i u isto vreme vatamo za sisu. Pusti to...zene su tu cudo, ne mozemo se porediti sa njima. Treba nekad biti realan i priznati poraz.

Back