za koga ce zene navijatí u brazilu ?

A sta da ti kazem, takve su zene, kad se slabo pogadja nadju drugog vraca pogadjaca. :) Bice bolje. :) Da ne kukam sad ovde koliko je meni falilo za prolaz, mislim ne za prolaz kod neke vragolaste tete nego da mi prodju singlovi kod "specijala". :lol: Jedan ofsajd i jedan zuti karton manjka i puf. :(
Al' kako drugar nabode Sancheza da ce prvi dati gol za Chile, svaka mu dala, i njemu i Sanchezu. :lol: Bilo je ono "Sanchez ili Paredes" - voli me, ne voli me... :lol:

ja se bar nisam iznervirao jer nisam uplatio al tako je kod mene da sam uplatio mozda ne bi proso a znam i baksuz da budem, zato sam na spance 3+ igrao da ne baksuziram holandjanima :lol:

ma dobices i ti neki prolaz, al kod moje partnerice po kladjenju neces...sta ce boljeg vraca od mene eto sinoc bih sve pogodio a od srece bi se grloli jeli kokice, pili ladno pivo i svasta nesto :lol:

ja se bar nisam iznervirao jer nisam uplatio al tako je kod mene da sam uplatio mozda ne bi proso a znam i baksuz da budem, zato sam na spance 3+ igrao da ne baksuziram holandjanima :lol:

ma dobices i ti neki prolaz, al kod moje partnerice po kladjenju neces...sta ce boljeg vraca od mene eto sinoc bih sve pogodio a od srece bi se grloli jeli kokice, pili ladno pivo i svasta nesto :lol:

Danas bi se moglo probati sa manjim brojem faulova na mecu Engleska - Italija, nisam stigao da pogledam ponudjene granice, ali to ce verovatno da bude gospodski fudbal, bez krljanja i tuche, uz neophodnu dozu opreza, jer su Latini skloni simuliranju i glumatanju. :lol: Zna se da to vezbaju i na treninzima, ono trckaraju i na trenerov signal pistaljkom padaju kao pokoseni i valjaju se, pa onda ustanu, opet malo trce do sledeceg signala i ponovo zalezu i kukaju. :lol:
E brate, ko zna kome ona danas pravi kokice i 'ladi pivo, neko je sinoc uplatio dobitni tiket, nije baksuz kao ti. :lol: (Shalim se. :))

auh pa gde bas za engleze ne mozes i ti ko sav normalan svet da kupujes dresove nekih juznoamerikanca, urugvaj, argentina, brazil i tako to gde bas englezi :(

ma bre, znas li kad bih mu ja kupila dres engleske ? :lol:
dobio na poklon od moje drugarice koja zivi u engleskoj, pa kao da mu obucem, poklopilo se da danas igraju englezi, za koje ni u ludilu ne bih navijala. :P

evo ga moj mini tiket :D baš sam srećna.Mislim,nisu neke pare...
Qgm678P.jpg

pivce ne piše koliko je juče pukao zbog Kostarike

Na tvom mestu ja se vise ne bih javljao. ;)

Igrao 10 EUR da ce Kavani dati gol... ne moram se hvaliti zbog svake sice koju uzmem usput...ne postizem... :mrgreen:

14.06.2014 15:00:00
Einsatz: 10 EUR
WM 2014 - Gruppe D Uruguay - Costa Rica
Welcher Spieler erzielt ein Tor im Spiel? (reguläre Spielzeit/Eigentore zählen nicht)
Cavani

1.95

Al´ za malo. A i da je proslo 0-2 golova, bio bi X (na koji sam se ja kladio inace).

Francuska bi morala rastavili Honduras. A onda ostaje samo jos Argentina-Bosna za X, kojem je krajnje vreme da dodje. :mrgreen:

A sta ako Honduras izvuce X? :lol:

Probajte da bacite neki dinar na to da Argentinci u prvom poluvremenu nece fasovati zuti karton (kvota je 1.95). Pre cetiri godine sam to odigrao, Argentina je tada igrala svoj prvi mec protiv Nigerije i... Gutijeres ga je popio u 41 minutu, majke mu ga spalim. :ljutko: :lol:

Back