Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Evo ajde da napravimo novu anketu u svetlu najnojijih dogadjaja.
Da vidimo kako se krece forumasko razmisljanje.
Ubacicu anketu samo da je ispisem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ajde da napravimo novu anketu u svetlu najnojijih dogadjaja.Da vidimo kako se krece forumasko razmisljanje.
Pohvaljujem anketu... fali ti samo Nova stranka![]()
Koja je to stranka? Nikad cuo casnjejsi.
http://www.novimagazin.rs/vesti/zivkovic-predstavio-program-nove-stranke
Stranka Zorana Zivkovica, ex DS, ex premijera Srbije (inace sa puno entuzijazma pozdravljeno od vladajuce republicke garniture kao faza ozbiljnog raspada DS).
Kao i ostala cuda - proslo za tri dana. Sada ih niko ne pominje.
Pa onda ti je i anketa neozbiljna... ko si ti da ocenjuješ šta je ozbiljno a šta nije... pusti da to kažu forumaši, kao što si i naumio..Ah, ok, ja rekoh nesto ozbiljno.
Pa onda ti je i anketa neozbiljna... ko si ti da ocenjuješ šta je ozbiljno a šta nije... pusti da to kažu forumaši, kao što si i naumio..
A znaš da će se neko baš zabrinuti što nećeš na izbore... ima guzicu da raščešu zbog toga...svi su se izvrteli za ovih 20 godina a za mene ni lizalica...
nek jure glasače preko stranačkih omladinskih zadruga do mile volje
Pa nema ti ni Petrovića u njegove "zajedno za Srbiju" tako da je anketa falš...Ma ionako nema mesta za svake salate, ko ce za to neka glasa za nekog drugog i u tekstu ovde neka ostavi naziv te neke stranke koja nije na listi.
Pa nema ti ni Petrovića u njegove "zajedno za Srbiju" tako da je anketa falš...
Glasao bih ja za Lasla Balinta ali on nece proci cenzus pa onda bolje za SVM, za Istvana i Balinta Pastora.
Nego kako ide za cenzus zakon za manjinske partije totalno sam zaboravio?
nema veze kazem to su autobus partije pa ti kazi ovde za koga bi a gore klikni ono "za nekog drugog". Inace ne moze da se metne vise od 15 odgovora. Limitirano je. Pa pazi da ne izbacim neki SPO ili LDP za neke te partije za koje ja nisam ni cuo.
A ko ti je taj Laslo B. jel to neki veštački ili klonirani Balint... ima li kod Vas još koje ime osim Lasla i Ištvana da ih bar možemo prepoznatiGlasao bih ja za Lasla Balinta ali on nece proci cenzus pa onda bolje za SVM, za Istvana i Balinta Pastora.
za fasistu bi glasao? pa lepo
jel to ovaj desno?
![]()
a sta je Jobbik?
Jobbik - Pokret za bolju Mađarsku (mađarski: Jobbik Magyarországért Mozgalom) je radikalna nacionalistička[3][4] politička stranka krajnje desnice u Mađarskoj. Stranka sebe opisuje kao "principijelnu, konzervativnu i radikalno patriotsku hrišćansku stranku", čija je "osnovna svrha" zaštita "mađarskih vrijednosti i interesa".[8] S druge strane, akademici, različiti mediji i politički protivnici optužuju Jobbik za fašizam, neofašizam, neonacizam, rasizam, antisemitizam, mržnju prema Romima i homofobiju.
Po broju poslanika u Parlamentu Mađarske i Europskom parlamentu, Jobbik je treća po snazi stranka u Mađarskoj.
- - - - - - - - - -
Predsednik ekstremističke organizacija Pokret mađarske nade (PMN) Laslo Balint u saopštenju koje prenosi novosadski portal Vajdaság Ma izajvio je da se poslednjih godina u Vojvodini drastično povećao broj upada u kuća, krađa i pljački, što se, prema njegovim rečima, može povezati sa naglim povećanjem broja stanovnika romske nacionalnosti u ovim krajevima. Ovo nije prvi rasistički incident u režiji PMN, političke organizacije koja je usko povezana sa neofašističkom mađarskom parklamentarnom strankom Jobik
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/75982-Rasistiko-saoptenje-Pokreta-maarske-nade.html
Jobbik je treca stranka po snazi u Madjarskoj, a radikali kod nas nisu ni cenzus presli
no nije ovde pitanje snaga Jobbika, vec sta tvoj omiljeni politicar radi sa tim tipovima?
Mora da je "zalutao" ili je "izmanipulisan"... sirotan, samo da zna s kim je u društvu... yebaće ga cigojneri kad mu dođu po akumulator...Jobbik je treca stranka po snazi u Madjarskoj, a radikali kod nas nisu ni cenzus presli
no nije ovde pitanje snaga Jobbika, vec sta tvoj omiljeni politicar radi sa tim tipovima?