Zekan Zeko
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Zanima me šta mislite o devojkama/devojčicama koje stalno gladuju,zarad bolje figure,i povraćaju?Ja mislim da to ne valja,jer na kraju dolazi do anoreksije i bulimije,pa čak i do smrti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se, onaj vid gladovanja kako to rade djevojcice, nije dobar, ali povremeni postovi, ciscenje organizma, pogotovo poslije ovih novogodisnjih i bozicnih prejedanja dobri su za organizam.To ne valja ali povremeno gladovanje je ok
Zanima me šta mislite o devojkama/devojčicama koje stalno gladuju,zarad bolje figure,i povraćaju?Ja mislim da to ne valja,jer na kraju dolazi do anoreksije i bulimije,pa čak i do smrti...
Pogledajte prilog 218332
Pogledajte prilog 218332
Tačno, najstrašnije je što razara i tu mladu psihu i dovodi i do smrtnih ishodaTo je bolest. Ozbiljna.
Pogledajte prilog 218332
Tačno, najstrašnije je što razara i tu mladu psihu i dovodi i do smrtnih ishoda, nimalo bezopasna pojava.
Užas...šta misle ti devojčurci da su kilogrami najvažnija stvar u životu. Ponekad me baš šokiraju svojim izjavama i sa koliko žara muče svoj mladi organizam da izgleda vitko, kakvi vitko, jadno.
I izmislio si toplu vodu... zamisli čudo i otrkiće nije zdravo izglednjivati se...Zanima me šta mislite o devojkama/devojčicama koje stalno gladuju,zarad bolje figure,i povraćaju?Ja mislim da to ne valja,jer na kraju dolazi do anoreksije i bulimije,pa čak i do smrti...
Pogledajte prilog 218332
Bila je to jedna od najpotresnijih tema na forumu, a dugo sam ovde...Zanima me šta mislite o devojkama/devojčicama koje stalno gladuju,zarad bolje figure,i povraćaju?Ja mislim da to ne valja,jer na kraju dolazi do anoreksije i bulimije,pa čak i do smrti...
Pogledajte prilog 218332
Cesto najblizi nisu dovoljno informisani o cemu se radi. Cesto misle da se sve resava ako nekako nateraju osobu da jede, a sustina je daleko komplikovanija.Psiha je već razorena kad dođe do toga da ljudsko biće vidi iskrivljenu sliku sebe u ogledalu. Dodala bih samo da me jako boli indiferentnost okoline i nereagovanje na vreme i pravi način pa posledice budu tragične!
Pogledajte prilog 218332
Kud se dede ovaj svet kad nam mršavi devojčurci sebe vide kao debeljuce? Sve je, u pravu si, u njihovim glavama, a šta je pozadina takvog njihovog doživljaja sebe ko zna? Anoreksija je ipak jedan veoma ozbiljan problem.a i pored toga sto su kosturi presvuceni kozom,one sebe vide kao debele
strasno...stvarno strasno![]()
Baviti se sportom tj,vezbanje svaki dan,hraniti se namirnicama biljnog porekla, zna se kada se leze,kada se ustaje i koliko se spava ! Uspeh zagarantovan !!!!Zanima me šta mislite o devojkama/devojčicama koje stalno gladuju,zarad bolje figure,i povraćaju?Ja mislim da to ne valja,jer na kraju dolazi do anoreksije i bulimije,pa čak i do smrti...
Pogledajte prilog 218332
Baviti se sportom tj,vezbanje svaki dan,hraniti se namirnicama biljnog porekla, zna se kada se leze,kada se ustaje i koliko se spava ! Uspeh zagarantovan !!!!