Za državnu službu samo državna diploma!?

Mnogo je teze a ima i tu malverzacija ali mnogo je teze kompletnu diplomu kupiti, Toma Nikolic nije uspeo da sredi a studirao je prvo drzavni bezuspesno , da je to tako lako zasto onda ne bi svi kupovali diplome drzavnih ali ne oni uzimaju diplome privatnih, posebno politicari.

apa znate, obim gradiva je manji, uglavnom ono što treba a imate i video snimak predavanja preko kompjutera ako ste izostali taj dan
raspitajte se za korisnički nalog i lozinku

Glavni Bankari su odredili šta će se učiti na tzv. "MENIDJERSKIM BIZMIS FALUSTETIMA"
Nikad nisu napisali svoju autobiografiju kako je tekao taj put i koga su morali da prevare ili roknu

Naravno. Ne pitaj me za prvi milion, ostalo je sve legalno...

Nego, povodom državnih fakulteta i njihovog kvaliteta... sva politička i ekonomska s**nja koja doživljavamo već decenijama su odradili ljudi sa državnim diplomama, koliko godina unazad imamo privatne? 10, 15, 20? I industrija, i poljoprivreda i sve drugo nam je poodavno otišlo u Honduras, mnogo pre privatnih fakulteta. Pa ipak sad ovakva priča...

U mnogim evropskim zemljama je propisano da u državnoj službi može da se radi jedino sa diplomom državnog fakulteta.
Francuska je najbolji primer.

Inače, 95% privatnih fakulteta u Srbiji jedino i služi da bi osobe koje nikad ne bi mogle da završe normalan državni fakultet ipak imale diplomu.

Radi se o totalnoj prostituciji zvanja od strane profesora, koji na državnim faklutetima drže neki nivo, a na privatnim, po principu "plati pa se klati" žmure na oba oka.
Da se ne lažemo, postoje i državni fakulteti koje je lako završiti, pa čak i kupiti pojedine ispite. Ali kupiti celu diplomu je nemoguće.

Što je najgore, neki od likova sa diplomama privatnih fakulteta stvarno misle da su nešto studirali.

Naravno. Ne pitaj me za prvi milion, ostalo je sve legalno...

Nego, povodom državnih fakulteta i njihovog kvaliteta... sva politička i ekonomska s**nja koja doživljavamo već decenijama su odradili ljudi sa državnim diplomama, koliko godina unazad imamo privatne? 10, 15, 20? I industrija, i poljoprivreda i sve drugo nam je poodavno otišlo u Honduras, mnogo pre privatnih fakulteta. Pa ipak sad ovakva priča...

a ne ne ne
Glavni Bankar ti je napao državu
Gavni Banka ti dresira kapoe
napravio je logor od države i u tom logoru trebaju kapoi a MENIDJERSKIH FALUSTETI
oni su naravno nesposbni debili, u stanju da ubiju sve oko sebe samo da dobiju svoju platu kapoa

- - - - - - - - - -

U mnogim evropskim zemljama je propisano da u državnoj službi može da se radi jedino sa diplomom državnog fakulteta.
Francuska je najbolji primer.

Inače, 95% privatnih fakulteta u Srbiji jedino i služi da bi osobe koje nikad ne bi mogle da završe normalan državni fakultet ipak imale diplomu.

Radi se o totalnoj prostituciji zvanja od strane profesora, koji na državnim faklutetima drže neki nivo, a na privatnim, po principu "plati pa se klati" žmure na oba oka.
Da se ne lažemo, postoje i državni fakulteti koje je lako završiti, pa čak i kupiti pojedine ispite. Ali kupiti celu diplomu je nemoguće.

Što je najgore, neki od likova sa diplomama privatnih fakulteta stvarno misle da su nešto studirali.

Ne da misle nego se osećaju STRUČNIM

Pa nije otišlo sve dođavola zbog fakulteta. Možda si prespavao 90-te, a možda si i mlad pa ne pamtiš.
Uglavnom, generacije koje su sada u srednjim godinama su u svojim firmama prilikom zapošljavanja pre 20-30 godina zaticali ljude koji su znali svoj posao i od kojih su mogli da nauče.

Negativnom selekcijom će za 5-10 godina doći do totalne debilizacije svih državnih institucija, a i tu mora neko da radi posao, ne mogu svi da botuju i gutaju sendviče.

Naravno da nije otišlo dodjavola zbog fakulteta već zbog rdje sa fakultetom

Fakultet... to vam je LEPA KUĆA...

jedino je problem dal je gradimo na stabilnoj osnovi ili na trusnoj
odnosno da li taj fakultet treba pametnom talentovanom čoveku
ili nekoj iskompleksiranoj sirotinji od nepismene familije jako uzbudjene što su konačno primirisali

DALEKO VAM LEPA KUĆA
(njihovo ponašanje po firmama vidimo po nevaspitanom ophodjenju i tupavom radu)

Ljudima je preko glave tih drakonskih drzavnih fakulteta gdje se ispiti polazu 10 godina.

Pa su se dosjetili da uzmu lovu bogatim krimosima i njihovoj djeci i da ih ekspresno zaposle.......Kao i djeci nacelnika opstina i ostalih drzavnih funkcionera.I svima koji nece da se smaraju ucenjem a hoce da kazu da su diplomci.Zato i moja drzavna diploma ne vrijedi nista jer niko i nece da me uposli......Bezveze sam se mucila tolike godine kad dođe neki mlatimudan sa privatnom diplomom i licnim pedigreom i odmah dobije pos"o......Drzava nam inace samo sluzi da joj platimo porez i komunalije......I odemo nekad u Dom zdravlja ili nedaj Boze bolnicu......

Ljudima je preko glave tih drakonskih drzavnih fakulteta gdje se ispiti polazu 10 godina.

Potpuno si u pravu.
Ko nije u stanju da položi sve ispite, uz maksimum dva obnavljanja godine taj i nije za taj fakultet.

Diploma fakulteta je ranije bila i neka vrsta potvrde da si sposoban da rešavaš probleme u najkraćem roku.
Koji će nekoj firmi mrsimud koji je studirao 10 godina?

А ја мислим да треба укинути државне факултете или их пеодати приватницима.
Кој' ће нам факултети, уопште, и онако само чколујемо за иноземце кадрови, а овде се партијиски запошљаваду, к'о да нам и требају ти школовани...

Pa su se dosjetili da uzmu lovu bogatim krimosima i njihovoj djeci i da ih ekspresno zaposle.......Kao i djeci nacelnika opstina i ostalih drzavnih funkcionera.I svima koji nece da se smaraju ucenjem a hoce da kazu da su diplomci.Zato i moja drzavna diploma ne vrijedi nista jer niko i nece da me uposli......Bezveze sam se mucila tolike godine kad dođe neki mlatimudan sa privatnom diplomom i licnim pedigreom i odmah dobije pos"o......Drzava nam inace samo sluzi da joj platimo porez i komunalije......I odemo nekad u Dom zdravlja ili nedaj Boze bolnicu......

Svaka cast na diplomi. Diploma vrijedi, ne bi je ovi koji nemaju toliko cjenili.
Ja ne vidim nista lose u postojanju fakulteta koji primjenjuju lakse kriterije. To treba da postoji, ima toga svugdje, i to je dobra ponuda. Neki vole da se peglaju po drzavnim faksovima, neki moraju, a neki hoce to sto prije da skinu s dnevnog reda i da se zaposle.

Svaka cast na diplomi. Diploma vrijedi, ne bi je ovi koji nemaju toliko cjenili.
Ja ne vidim nista lose u postojanju fakulteta koji primjenjuju lakse kriterije. To treba da postoji, ima toga svugdje, i to je dobra ponuda. Neki vole da se peglaju po drzavnim faksovima, neki moraju, a neki hoce to sto prije da skinu s dnevnog reda i da se zaposle.

Pa ti sto zele sto pre da rade a ne da uce, neka se zaposle sa srednjom .

Poenta je u tome sto mi ne primenjujemo neka pozitivna iskustva zemalja u EU koje imaju daleko uredjeniji sistem pa opet uvode ovo pravilo a Srbija bas suprotno. Problem je u narodu, jer sto bi neko ucio kada su diplome jeftine i svima dostupne, ide se linijom manjeg otpora . Posledice ce se videti vrlo brzo kada ovi sa kupljenim diplomama budu ubedljiva vecina a vec sada ih ima mnogo.

Starleta priznala da je kupila diplomu, ali ne zna kog fakulteta! (VIDEO)

Diploma mi stoji kući i sigurno je neću koristiti, jer ja nikad nisam radila, niti ću! Jednostavno, nisam devojka koja radi i uvek sam imala para koliko mi treba - kaže Nada Đukić Blondi
Dok se svi kunu da su uredno završili silne fakultete, starleta Nada Đukić Blondi je tokom gostovanja u emisiji “Opasnice” na televiziji “Hepi” detaljno objasnila kako je kupila diplomu iz menadžmenta, ali ni za živu glavu nije želela da otkrije na kom fakultetu!

Ja sam preko rođaka, kuma… mnogo jak čovek koji na žalost više nije sa nama… sve to sredila. Nešto smo pričali i on mi je rekao: “Mnogo si inteligentna, brzo kontaš stvari, vidim kako kuckaš brzo na telefonu i računaru. Daj nešto malo više”, ali ja sam mu rekla da nemam volju da učim i da su mi druge stvari bitnije. Tad sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam kupila diplomu, ne želim to da krijem. Međutim, pošto vidim da je ova pojava sada uzela maha neću da otkrijem na kojem sam fakultetu diplomirala – rekla je Blondi koja je dodala da je diplomu pazarila najviše zbog svojih roditelja.

http://www.telegraf.rs/jetset/1170062-starleta-priznala-da-je-kupila-diplomu-ali-ne-zna-kog-fakulteta-video

A u čemu je onda smisao postojanja privatnih fakulteta ako će se njihova diploma smatrati jednakom srednjoj školi? Da ukinemo srednje škole ili privatne fakultete?

У Србији је смисао класично штампање диплома за будуће страначке кадрове. У иностранству би могли такву диплому да искористе као тоалет папир ако не знају да раде посао за који су се школовали.

Back