Државна дума открила планове Запада да изазову протесте у Русији

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.694

Државна дума открила планове Запада да изазову протесте у Русији​

Европски парламент и британски парламент редовно врше обуку представника такозване руске радикалне опозиције
904z509_12833182.jpg

Државна дума EPA/MAXIM SHIPENKOV

Комисија руске Државне думе утврдила је да западне обавештајне службе интензивно прикупљају податке о ситуацији у руским регионима како би покушале да изазову протесте, саопштио је данас шеф комисије за испитивање страног мешања у унутрашња питања Руске Федерације Василиј Пискарев.

„У том циљу, Европски парламент као и британски парламент редовно врше обуку представника такозване руске радикалне опозиције, који су заправо издајници. Злонамерне акције свакако ће добити одговор, навео је Пискарев, пренеле су РИА Новости.

У Русији се од 12. до 14. септембра одржавају регионални избори, подсетила је агенција.

У појединим локалним јединицама избори се одржавају током два дана, 13. и 14. септембра, док ће се у другима одржати на Јединствени дан гласања, данас, 14. септембра, пренео је Интерфакс.

Шефови 20 региона Руске Федерације бирају се директно.

У Ненецком аутономном округу, највишег званичника бираће законодавно тело региона на препоруку председника Русије.

Поред тога, у 11 региона биће одржани избори за посланике законодавних тела, а у 25 региона избори за посланике представничких тела општинских формација административних центара, то јест, престоница локалних јединица.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...a-planove-zapada-da-izazovu-proteste-u-rusiji

Nakon sto je porazen do nogu zapadni pokusaj izazivanja obojene revolucije u Srbiji , i unistenjja srpske drzave, vojske i crkve preko blokadera studenata placenika zapadni centri moci ne spavaju i zele isti scenario da primene i u Rusiji?

Da li ce uspeti ili nece sta mislite?

Ja mislim da nece. Jaca je Rusija od njihovog zla.

Poslednja izmena od moderatora:
Nakon sto je porazen do nogu zapadni pokusaj izazivanja obojene revolucije u Srbiji , i unistenjja srpske drzave, vojske i crkve preko blokadera studenata placenika zapadni centri moci ne spavaju i zele isti scenario da primene i u Rusiji?

Da li ce uspeti ili nece sta mislite?

Ja mislim da nece. Jaca je Rusija od njihovog zla.

Propaganda. Verovatno je tamo proključalo nezadovoljstvo zbog pada standarda i broja mrtvih usled besmislenog osvajačkog rata van sopstvenih granica, i sada da bi se režim obračunao sa sopstvenim narodom, smišlja se mantra o nekakvim obojenim revolucijama. Totalni kliše.

Back