(Z........ s. staru)

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
E ljudi sta znaci kad vas svako malo neka zenska napadne da vas nista ne zanima u zivotu i da vas za sve boli ******?

Sto bi mene kao muskarca trebalo zanimati sto je ona kupila cizme ili tako nesto. To ne znaci da mene nista ne zanima, nego da me ne zanimaju gluposti.

Jel imate i vi takve probleme sa zenama?

To su buduće nadžak babe u razvoju, samo se kod njih to još ne vidi tako očigledno.Takva tokom godina postaje sve ogavnije gunđaloi nabacivač krivice dok ne dođe negde u srednje godine, kada je idealna za neku staromodnu komesarku u partiji.

Dobro ti si zena, mozda neki muskarac ima takav problem sa tobom

Trenutno možda samo neki drug ili potencijalna simpatija :) ali nikada ni jedan moj drug nije zauzeo negativan stav prema mojoj kupovini, mada nikoga ne opterećujem sa tim, ali ako dođe ta tema ...Dođe i prođe.
Znaš Sinnke, svi mi volimo da poradujemo kupovinama, ali samo isprazni ljudi balave o tome naširoko i bez duha samoironije.

Trenutno možda samo neki drug ili potencijalna simpatija :) ali nikada ni jedan moj drug nije zauzeo negativan stav prema mojoj kupovini, mada nikoga ne opterećujem sa tim, ali ako dođe ta tema ...Dođe i prođe.
Znaš Sinnke, svi mi volimo da poradujemo kupovinama, ali samo isprazni ljudi balave o tome naširoko i bez duha samoironije.

Tipično žensko razmišljanje.Recimo ja mrzim kupovinu, kao i mnogi koje poznajem.Kad pomislim oko višečasovnog mučenja od -do nekog tržnog centra , kao i odabir robe, maltretiranje sa prevozom digne mi se kosa na glavi.,Najviše volim kad naletim na nešta blizu.

честе промене...
никад устаљено...
самоћа...

E ljudi sta znaci kad vas svako malo neka zenska napadne da vas nista ne zanima u zivotu i da vas za sve boli ******?

Sto bi mene kao muskarca trebalo zanimati sto je ona kupila cizme ili tako nesto. To ne znaci da mene nista ne zanima, nego da me ne zanimaju gluposti.

mene zaista nista ne zanima u zivotu, i bmk uglavnom
tako da bi takav napad na mene bio opravdan, sa tim receno ne druzim se sa osobama koje bi me napadale zbog toga

mozda si nesto depresivan a mozda je ona smaracica.
muskarcima ne treba pricati o kupovinama jer i ovako nemaju pojma o tome.
neki znaju za tri boje neki ne mogu da provale da li su to cipele ili cizme na zenskoj nozi.
i vise volim takve. oni koji znaju svaki detaljcic oko zenskih zezalica su mi ****** nekako

mozda si nesto depresivan a mozda je ona smaracica.
muskarcima ne treba pricati o kupovinama jer i ovako nemaju pojma o tome.
neki znaju za tri boje neki ne mogu da provale da li su to cipele ili cizme na zenskoj nozi.
i vise volim takve. oni koji znaju svaki detaljcic oko zenskih zezalica su mi ****** nekako

Greška, muškarac je najbolji kupac jer ga je najteže nasankati.A to koju nijansu ima cipela na ženskoj nozi je totalno sporedno pametnom čoveku.

Tipično žensko razmišljanje.Recimo ja mrzim kupovinu, kao i mnogi koje poznajem.Kad pomislim oko višečasovnog mučenja od -do nekog tržnog centra , kao i odabir robe, maltretiranje sa prevozom digne mi se kosa na glavi.,Najviše volim kad naletim na nešta blizu.

Rudi, recimo ja se unapred radujem SAJMU KNJIGA, to je takođe kupovina. A, ja sam manijak po tom pitanju. Ostale potrepštine u vidu krpica i obuće, takođe me obraduju, ali ništa kao knjige, čak ni italijanske čarapke nisu u ravni sa tim.

Rudi, recimo ja se unapred radujem SAJMU KNJIGA, to je takođe kupovina. A, ja sam manijak po tom pitanju. Ostale potrepštine u vidu krpica i obuće, takođe me obraduju, ali ništa kao knjige, čak ni italijanske čarapke nisu u ravni sa tim.

I ja se radujem sajmu knjiga, ali to je kulturni užitak, radost za duh a ne bahato trošenje za ono što ulepšava telo, tj. materijalno.

jao imao sam slicnu situaciju i obicno kazu tebe tacno boli racku za sve ,a ja samo skresem -pa i ti si kriva za to, i onda se jadnice kao trude a ja vec poolako razmisljam u drugom pravcu ...

Mene je jednom jedna zemska napala kako se nikad nceu ozeniti i da sam frustriran, hahaha, kaze zato sto nemam svoj stan, i zivim sa 3 macke u stanu, hahahhahaha.... :hahaha::zcepanje::rotf:

Ona je malo zivcana, dobro bi joj dosla neka macka malo da je mazi, da se smiri... :rotf:

Back