Yu-Gi-Oh!

Firewall ti se ukljucuje kada se konektujes na net i cesto blokira tj. zabranjuje ono sto ti mozda i treba, ili te smara sa trazenjem dozvole da nesto pusti. Mozda moze da smeta YVD-u... A ja cu ipak cekati ADSL, bas mi cesto puca veza na dial up. Aj sto bi cimao sebe, nego bi i vi popizdeli sa mnom.... Javicu se kada stigne, u februaru, pa ako neko bude za... Ja podrzavam svaku varijantu, samo sto smatram da su mogli bolje da odrade te zabrane. Ali sgurno je sa njima bolje...

jesi sastavio deck moglibi ja i ti jedan duel. nema veze za to sto ti stalno pukne veza znam kako ti je i mni je znala pucat dok nisam dobio adsl. znam sta je to samo nisam znao da se tako zove. ako oces mozemo opalit jedan duel

charmeder:
yvd,sta je to bre?od cega je to skracenica?
Yugi Virtual Desktop...
Nisam znao ni ja za tako nesto do skora- imas 2000 karata (valjda) i picis online sa protivnicima... Imas adresu na nekoj strani iza na kojoj mozes da ga skines, sa sve izgledima karata ( da ne bude samo suvi prog). Preko toga igraju (ili pokusavaju) golden i flame)\ da igraju.... Ja se pridruzujem kada dobijem adsl, ako jos budete za!

Goldengaidin danas ćemo ja i ti da igramo! U 9h poslepodne se konektujem i ''slušam'' do 9:30. Nema forbiden karata, igramo po traditional listi. Ako ne stigneš ti može bilo ko. Moj IP je 217.169.219.174 .
Javi je l' hoćeš ili se bojiš? :)

Back