flame swordman
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
meni vise nepise kad udjem u djoija pa cards list meni nepise vise doji + kaiba nego samo doji cards
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeste ali postoji i crtani kao i 3 igrice za PC i karte kojih ima oko5000 karata cak i vise,nisi znao za to.?morganlovelove:Ljudi je l` to nka kartaska igra,nista ne kaspiram..?
Zar to nije crtatj..?
:-(
;(Jao brate, pa to su dve razlicite stvari... Kada odes na all cards.reg pa na yes- zavrsio si jedan korak. Drugi korak pocinjes tako sto KLIKNES NA START (u donjem levom uglu; start menu) pa kliknes na RUN i ukucas regedit.. itd....flame swordman:polarni medo
Sad sam nesto pokusavo sa onim all cards. kada ja udjem u all cards.reg meni se pojavi ono yes no ja kliknem yes i nemami onoga START>run i to sto vi pricate meni se to ne pojavljuje???????????????:-(
;(
:C
Ma znam ja da su u joeyu ubacene karte i iz yugi-ja, ali mislim da ih ne mozes imati u joey-u ako nemas INSTALIRANOG JUGIJA (kao sto fire swordsman nema).Sword Hunter:@polarni medo : 100% imaš karte iz yugija u Joey, zato što u jugiju imaš 160 karata, onda u kaibi, 160+350 karata a u Joey-u kaiba+yugi+250 karata!
Hvala pokusacu da nabavim i te dve. Igrica je extra. U pocetku je bilo tesko za igranje jer se raspolaze samo sa 20-ak karata, ali posle je sve zanimljivije kako sam dobijala nove karte.polarnimeda:Nabavi i preostale dve iz power of chaos serije- kaiba the revenge i joey the passion! One su jos bolje! A u Joey-u ces imati i karte koje si otvorila u Jugiju i Kaibi! Tacnije ukupno 771 kartu! I moci ces da igras u dvoje- preko neta!
Ti se bas slabo razumes oko kompa jel da?flame swordman:pa u joey su ubacene i karte i od kaibe(ako cemo tako) ali ako nemas kaibu nema ni karata od kaibe. znali kako se ubacuje WinZip file da mi u njega neko stavi instalaciju Yugija pa da ga onda j prebacim na komp. ako tako moze;-)
Ja sam skoro ubacio neki fajl sa svih 700 i kusur karata- ne znam odakle da pocnem!Roberta:Hvala pokusacu da nabavim i te dve. Igrica je extra. U pocetku je bilo tesko za igranje jer se raspolaze samo sa 20-ak karata, ali posle je sve zanimljivije kako sam dobijala nove karte.
(Mada ne bih to radio da vec nisam sam otvorio oko 500, kada sam morao ceo windows da menjam- nisam mogao sve iz pocetka :? )Ok jos jednom hvala na savetu :-D :grin: :grin:polarnimeda:Ja sam skoro ubacio neki fajl sa svih 700 i kusur karata- ne znam odakle da pocnem!(Mada ne bih to radio da vec nisam sam otvorio oko 500, kada sam morao ceo windows da menjam- nisam mogao sve iz pocetka :? )
Ako ti je Yugi super, ove druge dve bice ti suuuuuupeeer!![]()
Sve nam je na kasicicu polarnimeda:TNX za linkoveSve nam je na kasicicu
![]()