Yu-Gi-Oh!

Cena karte zavisi od toga koliko je ima na trzistu mislim da su najskuplje morphing jar i Cyberstein.
Imam ja sve tri igrice za pc, ako dodjete do maksimum zvezdica na Joey passion moze da bude gadan jer igra sa exodiom ili needle wormom.

Nisam otvorio sve karte a morao sam da reinstaliram sistem :( Tako da sada nemam ni jednu, jer konami je nesto usrao i ne mozes da jednostavno cuvas save fajlove. A ta dzoijeva strategija sa trosenjem tvojih karata mi nije bila problem jer sam imao u decku oko 70 komada (bio sam otvorio oko 2/3 svih karata tj. iz sve tri igre, pa su svih 70 bile vrhunske... mada svakako sam hteo da ih smanjim na 40 jer je to svakako bolje, ali nikako to da uradim)... Jel zna neko kako da skinute save fajlove sa svim kartama ubacim u igre? Prilicno je komplikovano ko sto rekoh... Pokusao sam po nekom uputstvu ali ne ide :(
A ne znam koja je ta druga karta sa efektom barrel dragon-a... Ali njeni bodovi za napad (2400) su me podsetili na jos jednu kartu koju obozavam- JINZO!! :)
A od mnoogo dobrih spell karti, bas sam se setio jedne kada su je neki dan iskoristili u crtacu- ne mogu da se setim kako se zove; na slici je mumija a efekat je da izbacis iz ruke jednu svoju i unistis na terenu bilo koju protivnikovu! Volim ovako direktne spellove :)

Mene fascinira to sto je Yugi podvojena licnost, i taj aspekt me najvise privlaci crtacu. Nisu ga najbolje objasnili, pripisali ga magiji. Seto Kaiba je dobar antiheroj, Dzoi Viler je ono prosecnjak-dobricina dok su ostali tu cisto onako da ne bude prazno i usamljeno, i to sto ima milijardu kineza pa pretpostavljam da se osecaju usamljeno kada ih ima samo 64..... pa zato crtaju milion ljudi u jednom timu, a i trziste je tu, najmanje po jedan lik za po jedan astroloski znak da napale decu i lakoumne, i devojke naravno....

Ipak, kao sto sam negde vec napisao, ja volim da gledam te buljooke trshave ctrace sa srtzem u kartama,
dobri momci u javi retko pobedjuju a na ekranu to deluje tako lako.

Breaking:
Mene fascinira to sto je Yugi podvojena licnost, i taj aspekt me najvise privlaci crtacu. Nisu ga najbolje objasnili, pripisali ga magiji. Seto Kaiba je dobar antiheroj, Dzoi Viler je ono prosecnjak-dobricina dok su ostali tu cisto onako da ne bude prazno i usamljeno, i to sto ima milijardu kineza pa pretpostavljam da se osecaju usamljeno kada ih ima samo 64..... pa zato crtaju milion ljudi u jednom timu, a i trziste je tu, najmanje po jedan lik za po jedan astroloski znak da napale decu i lakoumne, i devojke naravno....

Ipak, kao sto sam negde vec napisao, ja volim da gledam te buljooke trshave ctrace sa srtzem u kartama,
dobri momci u javi retko pobedjuju a na ekranu to deluje tako lako.
Ne znam o kakvim astroloskim znacima govoris (osim ako sugerises na broj likova)... I sta je to sto pali decu, maloumne I devojke- I taj deo mi je malo nelogican… ? Cini mi se da malo preterujes u vise stvari. Nije svaki anime kineski niti je samo za njihovo trziste. Jeste kinesko trziste ogromno, ali je svetsko vece 4x. I nema ih tako puno (likova) kao sto ti se cini, ima ih ukupno 6-7, a ne mislim da je to lose. Uostalom u centru panje ih je 1 ili nekoliko. To sto su glavni junaci zivopisni ne znaci da ostali nemaju karakter- samo nije tako upecatljiv sto je i prirodnije! Pa ne mogu svi biti krajnosti. A cini mi se da je YuGiOh u pocetku bio samo stidljivi pokusaj da se nesto novo uradi. Da su probali jednostavno i shvatili da od toga mogu da naprave ne samo mamutski crtac, vec citav fenomen sa novom svetskom igrom- ali zaista posteno odradjen! Ima dovoljno elemenata da ga prate i deca i odrasli. Pun je pogotak po meni, ali ima jedan problem- ne mozes ga zavoleti na prvi pogled. Jedino sto moze da te privuce na prvu je stil… Kada pogledas 3, 4 epizode… Pa ti se ucini da postoje neka pravila u toj igri o kojoj pricaju.. Pa pocnes i da je igras… :) Doduse onda shvatis da je u igri u crtacu luda, preluda sreca svakog igraca (malo preterano srce u kartama)… Kroz serijale shvatis i da pricu o sudbini sveta uvek provuku na ovaj ili onaj nacin… Ali to je element naivnosti i razonode koji prija i meni, ne samo deci :) Ma meni je YuGiOh pun pogodak. I pored svega napisanog, ima tu jos nesto sto me vuce da ga gledam…
E i da- nisam siguran da li znas: na RTSu se vise ne daje taj serijal sa Jugijem, Dzoijem i Kaibom. Sada je u glavnoj ulozi decak Jaden, a serijal je YuGiOh GX (geracija X)…
p.s. Bas me zanima sta ce se desiti u sledecoj epizodi! Ono nebo se prosaralo svetloscu, kao da ce da se otvori svakog casa, a Jaden jos uvek nije izgubio svoj kljuc…
p.p.s. @charmeder
Ti rece da postoje klubovi u BG (za sta sam cuo, ali nisam bas za uclanjivanje i kupovinu karata; dosta mi je, za sada, PC igra i crtac). Ali kako Ti igras Yu-Gi-Oh u tvom mestu u kome kazes da nema klubova?!
p.p.p.s. UH! Ko je sve ovo procitao, svaka mu cast :-) i sorry.. :-?

Previse si me ozbiljno procitao.
Gledao sam crtac A.T.O.M - atomic teens on machines, i zanimljivo mi je bilo to sto je svako bio u posebnom znaku rodjen. Ima ih valjda pet, ako se ne varam i to je neki zlatan broj sto se tice crtaca o grupici koja zajedno prelazi preko svakakvih nevolja. Jedan je uobrazen i sujetan, drugi jako jak, treci je vodja, cetvrti je devojka a peti clan je totalno opusten.
Paleta karakteristika, svako drugaciji. Zasto su svi u razlicitom znaku?
Da bi pogodili sto vece trziste dece koja ce traziti nesto da se identifikuje sa Hawk-om, ili sa ne znam kojim, onim sa isecenom obrvom koji koristi 'jo-lan' misticne sposobnosti...
I da bi bilo zanimljivije i raznovrsnije, sarenije i da bi se izbegla monotonost i dosada, a to je ubica crtaca sto se tice dece.
Ali dobro, to je normalno, i ja sam se palio na Ninja Kornjace...
Kada sam napisao 'maloumne devojke' mislio sam na neku 'podloznost' vecu kod njih da poveruju i vode se prema astroloskim znacima.. kao 'Jao kako je sladak, mora da je strelac' i tako, a u stvari je selac i tako.
Ako preterujem to je iz pobuda razgaljivanja humora... mozda me nisi ukapirao.
Po slicnom shablonu se shtancuju crtaci ti kineski, japanski, jedan-dva glavna lika kao centar price, sa odredjenim setom sposobnosti i licnosti, a ostali su tu da dopune radnju svojim problemima i manama i redjim vrlinama. I svi nekako su isti, dobro, jugi je zaraza zato sto sam lak na takve crtace, klinac obucen kao neki apokalipticni martyr iz buducnosti sa ruzicastom siljatom kosom me osvaja svaki put. Ali recimo pokemone ne mogu ozbiljno da gledam, a i to ti je neki fenomen u svetu, i digimoni.. opet na istu foru sve.
Mene zanima kako to da jos uvek pale, kako to da prodaju na slicne fore iste stvari tako uspesno ti azijati.
Nekako je meni normalno da se kinez oseca usamljeno mnogo lakshe nego neki evropljanin, u drustvu manjeg broja ljudi.. Jos nisam video neki azijatski, a uspesni crtac o Jednom liku, koji sam ide i resava svoje probleme bez postave za podrshku, njihova vizija njihovog sveta utice na njihove crtace, umesto jednog - dobijesh pet komada.
Kontra primer je Aeon Flux, glavni lik i glavni negativac su jedini stalni likovi u prici, mislim da je severno-americka/evropska produkcija u pitanju.
Drugacije glave razlicito crtaju.
Nisam gledao tu generacijuX, Jugija sam gledao u nekom chudnom mesecu, kada sam bio totalno besposlen pa sam gledao tv po ceo dan i rojalno se zezao.

Ej, nije valjda da kupujes i skupljash slichice od Jugi-a?

Breaking:
Previse si me ozbiljno procitao.
Gledao sam crtac A.T.O.M - atomic teens on machines, i zanimljivo mi je bilo to sto je svako bio u posebnom znaku rodjen. Ima ih valjda pet, ako se ne varam i to je neki zlatan broj sto se tice crtaca o grupici koja zajedno prelazi preko svakakvih nevolja. Jedan je uobrazen i sujetan, drugi jako jak, treci je vodja, cetvrti je devojka a peti clan je totalno opusten.
Paleta karakteristika, svako drugaciji. Zasto su svi u razlicitom znaku?
Da bi pogodili sto vece trziste dece koja ce traziti nesto da se identifikuje sa Hawk-om, ili sa ne znam kojim, onim sa isecenom obrvom koji koristi 'jo-lan' misticne sposobnosti...
I da bi bilo zanimljivije i raznovrsnije, sarenije i da bi se izbegla monotonost i dosada, a to je ubica crtaca sto se tice dece.
Ali dobro, to je normalno, i ja sam se palio na Ninja Kornjace...
Kada sam napisao 'maloumne devojke' mislio sam na neku 'podloznost' vecu kod njih da poveruju i vode se prema astroloskim znacima.. kao 'Jao kako je sladak, mora da je strelac' i tako, a u stvari je selac i tako.
Ako preterujem to je iz pobuda razgaljivanja humora... mozda me nisi ukapirao.
Po slicnom shablonu se shtancuju crtaci ti kineski, japanski, jedan-dva glavna lika kao centar price, sa odredjenim setom sposobnosti i licnosti, a ostali su tu da dopune radnju svojim problemima i manama i redjim vrlinama. I svi nekako su isti, dobro, jugi je zaraza zato sto sam lak na takve crtace, klinac obucen kao neki apokalipticni martyr iz buducnosti sa ruzicastom siljatom kosom me osvaja svaki put. Ali recimo pokemone ne mogu ozbiljno da gledam, a i to ti je neki fenomen u svetu, i digimoni.. opet na istu foru sve.
Mene zanima kako to da jos uvek pale, kako to da prodaju na slicne fore iste stvari tako uspesno ti azijati.
Nekako je meni normalno da se kinez oseca usamljeno mnogo lakshe nego neki evropljanin, u drustvu manjeg broja ljudi.. Jos nisam video neki azijatski, a uspesni crtac o Jednom liku, koji sam ide i resava svoje probleme bez postave za podrshku, njihova vizija njihovog sveta utice na njihove crtace, umesto jednog - dobijesh pet komada.
Kontra primer je Aeon Flux, glavni lik i glavni negativac su jedini stalni likovi u prici, mislim da je severno-americka/evropska produkcija u pitanju.
Drugacije glave razlicito crtaju.
Nisam gledao tu generacijuX, Jugija sam gledao u nekom chudnom mesecu, kada sam bio totalno besposlen pa sam gledao tv po ceo dan i rojalno se zezao.

Ej, nije valjda da kupujes i skupljash slichice od Jugi-a?
OK. Malo je sve jasnije kada uzmes u obzir tek sad ispricanu pricu za Astro znake :) Mis mo ovde uglavnom (ako ne i jedino) pricali o serijalu na RTS jer samo to i imamo priliku da gledamo... A u tim Yu-Gi-Oh serijama nije bas toliki kontrast. Dakle- ovaj post je pojasnio i to sa devojkama :) Mada opet, nema ih bas mnogo koje to gledaju... Verovatno.... Pokemoni- Cini mi se da retko ko od starijih u tome uziva kao sto u Yu-Gi-Oh-u moze. A rekoh ti zasto mislim da je uspeo- ima podrsku u veoma zaraznoj igri sa kartama i u tome orginalnost. Postoje pravila koje crtac mora da postuje (mada cesto preteruju onda sa srecom u izvlacenju, tim srcem u kartama)! Osim toga Anime prolazi cini mi se kroz zlatnu fazu- tek od pre nekoliko godina je poceo da se emituje SVUDA... Tako da mnogima to nije, kao tebi, vec stara i dobro poznata fora, sablon....
A nindza kornjace- vise sam voleo (tj. OBOZAVAO) stare; bezbriznije i prizemnije... One bas za decu... Mada deca svasta mogu da gledaju... Omiljeni lik- Rafaelo! :)

I ne skupljam ni slicice ni karte- imam samo PC igre, 4 wallpaper-a (na tome mozda poradim) i RTS :) Malo-mnogo mi je previse da stekam da bih kupovao te karte za i po 20$ / komad (a treba ti MINIMUM 50); a i da dobijem na lotou, ne znam sa kim bi ih ikada i igrao... :( Ali tada bi ih ipak kupio- radi fore :) E da-- imam i jednu slicicu koju sam dobio u chipicao! ;)

@VecnoAndjeo
... :D

Ne verujem da neko zna... Ali ipak cu pitati... U cemu je fora sa jutrasnjom epizodom? Juce je epizoda bila ona u kojoj su otkrili da je 7. jahac senke Baner, i epizoda se zavrsila malo pre nego sto je Baner sredio Jaden-a.... A danas su pustili epizodu u kojoj je Cez zaljubljen u Aleksis, u kojoj su vec vraceni svi kljucevi, sve duse oslobodjene iz onih ruzicastih balona.... What the F!!?!?!

Nemam pojma o cemu se radi.Stvarno nisu normalni :-x .Preskocili najbitniju epizodu,onda kada Baner treba da objasni ko je zapravo :-x :-x .Dobro,ocigledno je da ga je Jaden pobedio,ali stvarno nisu fer ovi sa RTS-a :roll:
Ali bar je danasnja epizoda bila zanimljiva ;) Ispada da su svi frajeri pomalo zaljubljeni u Alexis :mrgreen:, cak i Zejn :mrgreen: :mrgreen:(a bas bi bili sladak par).

Ma ja mislim da Aleksis 'oce mlado meso. Oce Jaden-a :D Cak je i rekla da je zaljubljena u dvoboje- sigurno da bi se svidela Jadenu!!! A i Zejn je duplo mrsaviji od Aleksis pa mi nekako ne idu (mada ni Jaden nije mnogo "bolji")... Najbolje bi joj stajaoooo... Eh kako se sad zvaseee... Onaj zuti, sa formulama i iskrabanom sobom... Sto se zaljubio vec u Amazonku :)
A sto se tice epizode... Mozda i nije ona epizoda bila pogresna... Mozda u narednoj sve objasne, i nastave sa kvazi-Banerom... A mozda cu opet morati da psujem RTS. Ako ne srede stvar- saljem im E-mail protesta! :) I po koju "lepu rec"! Cisto da meni bude malo lakse....
Eh, a kada se setim, nekada sam ih hvalio sto sam mislio da ce prenositi tenis... Ni to nisu uradili :evil:

polarnimeda:
Ma ja mislim da Aleksis 'oce mlado meso. Oce Jaden-a :D Cak je i rekla da je zaljubljena u dvoboje- sigurno da bi se svidela Jadenu!!! A i Zejn je duplo mrsaviji od Aleksis pa mi nekako ne idu (mada ni Jaden nije mnogo "bolji")... Najbolje bi joj stajaoooo... Eh kako se sad zvaseee... Onaj zuti, sa formulama i iskrabanom sobom... Sto se zaljubio vec u Amazonku :)
`Oce mlado meso... :lol: :lol: Ovo je bilo dobro.
A mislis da bi joj Bastion odgovarao?Pa i ja sam nesto razmisljala o toj mogucnosti...nije lose ;)
A sto se epizode tice,mislim da fali.Ali provericu,pa cu javiti :)
Pozdrav!

ForeverAngel:
`Oce mlado meso... :lol: :lol: Ovo je bilo dobro.
A mislis da bi joj Bastion odgovarao?Pa i ja sam nesto razmisljala o toj mogucnosti...nije lose ;)
A sto se epizode tice,mislim da fali.Ali provericu,pa cu javiti :)
Pozdrav!
Da, da, da... Bastion :)
A ovo za epizodu ne moras proveravati nista- 100% je progutana :evil:
A nadam se da se ovaj serijal ne blizi kraju.... Jer ako je tako, nekako je prebrzo dosao... Do pre 2 nedelje su se zajebavali po akademiji bezbrizno, i sada su za 2 nedelje dosli do (nadam se ipak ne) konacne bitke!? :shock:
... Eeeee.... Secam se kako su ranije oni dvoboji na Kaibinom turniru trajali i po 3 ili cak 4 epizode svaka... A polufinala i finale i vise ako se dobro secam.... A prica je i pre i posle toga bila OGROMNA (ono zatocenistvo u virtuelnom svetu, pa budjenje zmajeva i kooperacija Kaibe Joeya i Yugia...)... A mozda je to bilo nekoliko spojenih serijala... :confused:
Anyway, nadam se da ce jos dugo da traje... ..... :-?

Ma nije kraj sigurno,jedino ako ovi sa RTS-a ne zeznu stvar...ponovo :roll:
GX serijal ima valjda 116 epizoda,a kod nas je najavljeno tek ovih 48.Ali sigurno ce nastaviti da prikazuju.Bar se nadam ...:-|.

ForeverAngel:
Ma nije kraj sigurno,jedino ako ovi sa RTS-a ne zeznu stvar...ponovo :roll:
GX serijal ima valjda 116 epizoda,a kod nas je najavljeno tek ovih 48.Ali sigurno ce nastaviti da prikazuju.Bar se nadam ...:-|.
Kako znas da je najvaljeno bas 48? Verujem da ce, posto nije kraj, pustiti sve... Jesu oni teski amateri kada emituju Yu-Gi-Oh, ali su i profesionalci kada kupuju nesto sto im se isplati, a verujem da je Yu-Gi-Oh bas takav... Pa uostalom, ako su pljunuli kintu za 48 epzioda verovatno ce uzeti i ostale koje bi trebalo da kostaju isto (po nekoj zdravorazumskoj logici....)
Nego, sta je bilo u prosloj epizodi? :( Nisam je gledao... A izgleda da je nece pustiti u omnibusu jer je poslednja u nedelji, a upravo ide odbojka direktno i tesko ce se zavrsiti za 1h (a to znaci do 6h kada pocinje yugioh)... Sto ne zakinu onu emisiju koja ide od 8 i produze Yu-Gi-Oh, tj. puste ga do kraja?! Pa sve je manje vazno od Yu-Gi-Oh!! :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nisu mogli da zguraju vise od 3 epizode... Ali su pustili POSLEDNJE TRI!!! :) PRVI PUT U ISTORIJI RTS-a! :D I to u PRAVO VREME! Da sam mogao da izaberem epziodu koju ne zelim da propustim- to bi bila OVA! :) He heee... :D

Ne treba mi prepricavanje, ali hvala- znam da bi mi prepricala :D Pa, inace ne bi bila ForeverANGEL ;)

He heee... Cvrsti zagrljaji i stari ljudi ne idu zajedno :D :D :D :D He heee.... :D

Fenomenalno!

polarnimeda:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nisu mogli da zguraju vise od 3 epizode... Ali su pustili POSLEDNJE TRI!!! :) PRVI PUT U ISTORIJI RTS-a! :D I to u PRAVO VREME! Da sam mogao da izaberem epziodu koju ne zelim da propustim- to bi bila OVA! :) He heee... :D

Ne treba mi prepricavanje, ali hvala- znam da bi mi prepricala :D Pa, inace ne bi bila ForeverANGEL ;)

He heee... Cvrsti zagrljaji i stari ljudi ne idu zajedno :D :D :D :D He heee.... :D

Fenomenalno!
Drago mi je da si odgledao zadnju epizodu!Jutros sam kasnije ustala,pa nisam gledala reprizu :( Ali sam zato gledala 2 epizode na hrvatskoj TV Novoj!;)Kod njih se jos prikazuje GX,i stigli su tek onde kada izabiraju ucenika koji ce se boriti sa predstavnikom Severne akademije.Inace,u Hrvatskoj su u prodaji DVD izdanja GX-a!
Pa,bar za utehu mogu da gledam reprize GX-a na Novoj,jer je RTS izgleda ipak "ispucao" svoje :-( :cry:
A pitao si me kako znam da je najavljeno 48 epizoda?Pa jednostavno je...samo bacim pogled na TV program! :-D

ForeverAngel:
Drago mi je da si odgledao zadnju epizodu!Jutros sam kasnije ustala,pa nisam gledala reprizu :( Ali sam zato gledala 2 epizode na hrvatskoj TV Novoj!;)Kod njih se jos prikazuje GX,i stigli su tek onde kada izabiraju ucenika koji ce se boriti sa predstavnikom Severne akademije.Inace,u Hrvatskoj su u prodaji DVD izdanja GX-a!
Pa,bar za utehu mogu da gledam reprize GX-a na Novoj,jer je RTS izgleda ipak "ispucao" svoje :-( :cry:
A pitao si me kako znam da je najavljeno 48 epizoda?Pa jednostavno je...samo bacim pogled na TV program! :-D
E ******, bas mi je krivo... Epizoda je bila stvarno najbolje. Ali dobro, doci ce na red i na TV Novi pa ces gledati :) A ja sad ostajem SKROZ bez YuGiOh-a :(
Nema ga vise ne RTS-u :( Video sam program za sledecu nedelju na njihovom sajtu ( www.rts.co.yu ) i nigde ga nema :( Bio sam i na forumu rts-a da pitam da li ce biti, i video kako neki pljuju YuGiOh! Otvorili mentoli temu samo da bi ga pljuvali :evil: IDIOTI! Rekao sam im sta imam!
A ti DVD u Hrvatskoj- i da ih se docepam, nije to to! Njihova sinhronizacija bi mi ubila zelju, cak i da je dobro odradjena... Ali snaci cemo se vec... POZZZ :!:

polarnimeda:
Nisam otvorio sve karte a morao sam da reinstaliram sistem :( Tako da sada nemam ni jednu, jer konami je nesto usrao i ne mozes da jednostavno cuvas save fajlove. A ta dzoijeva strategija sa trosenjem tvojih karata mi nije bila problem jer sam imao u decku oko 70 komada (bio sam otvorio oko 2/3 svih karata tj. iz sve tri igre, pa su svih 70 bile vrhunske... mada svakako sam hteo da ih smanjim na 40 jer je to svakako bolje, ali nikako to da uradim)... Jel zna neko kako da skinute save fajlove sa svim kartama ubacim u igre? Prilicno je komplikovano ko sto rekoh... Pokusao sam po nekom uputstvu ali ne ide :(
A ne znam koja je ta druga karta sa efektom barrel dragon-a... Ali njeni bodovi za napad (2400) su me podsetili na jos jednu kartu koju obozavam- JINZO!! :)
A od mnoogo dobrih spell karti, bas sam se setio jedne kada su je neki dan iskoristili u crtacu- ne mogu da se setim kako se zove; na slici je mumija a efekat je da izbacis iz ruke jednu svoju i unistis na terenu bilo koju protivnikovu! Volim ovako direktne spellove :)

To je tribute to the doomed. Slicna je raigeki break samo sto je ona trap i unistava samo setovane karte, ali i trap/spell a ne samo monstere. Imam sifru koju ucitas u folder gde je igra instalirana pa onda kada krene partija kliknes shift i pobedis. Otvara 3 karte ali ne mozes da biras koje. ja sam otvorio oko 90%. Spell koji razbija je lightning vortex! diskardujes jednu kartu i unistis mu sva face up monstere. najbolja kombinacija je da postavis bljestave maceve aka swords of revealing light ili ceasefire kojima mu flipujes sve monster face up, pa ga onda pocistis vortexom.

Jinzo te tako ubije ako igras trapovima da to nije normalno, tu jedino pomaze neki dobar direrktni spell ili enemy controler da ga prebaci u odbranu pa onda da ga ubijes. Ja volim special summons, udari te iznenada, posebno dark necrofear

Super sto je neko resio da razbije tisinu;-)
Bas mi je dosadno sad kad nema Yu-Gi-Oh! na tv-u :-( Ali eto,palo mi na pamet da vas pitam,momci,koji su vam bili omiljeni zenski likovi :?: :wink:

Goldengaidin:
To je tribute to the doomed. Slicna je raigeki break samo sto je ona trap i unistava samo setovane karte, ali i trap/spell a ne samo monstere. Imam sifru koju ucitas u folder gde je igra instalirana pa onda kada krene partija kliknes shift i pobedis. Otvara 3 karte ali ne mozes da biras koje. ja sam otvorio oko 90%. Spell koji razbija je lightning vortex! diskardujes jednu kartu i unistis mu sva face up monstere. najbolja kombinacija je da postavis bljestave maceve aka swords of revealing light ili ceasefire kojima mu flipujes sve monster face up, pa ga onda pocistis vortexom.

Jinzo te tako ubije ako igras trapovima da to nije normalno, tu jedino pomaze neki dobar direrktni spell ili enemy controler da ga prebaci u odbranu pa onda da ga ubijes. Ja volim special summons, udari te iznenada, posebno dark necrofear
Da da... Tribute to the doomed... Vidis, slabo mi ide pamcenje :) I na ispitima uvek sve znam, ali godine i imena- nikada! :) Nisam dugo igrao YuGiOh jer sam se mucio 3 meseca da otvorim 2/3 svih karata i onda sam menjao windows... Pominjao sam save fajlove koji ne rade... UZAS! Kako si izveo to sa shift-om? Kakva je to sifra?
Ja sam voleo da pozivam (polimerizacijom) i thousand eye district (valjda se tako zvase)! A ujedno imas sa istom osnovnom kartom (uz koju koristim one zamene- versago the destroyer i onu drugu kartu- za pomoc u polimerizaciji) i mogucnost ritualnog pozivanja. Svidjala mi se karta jer ne mogu da ti je uniste u jednom napadu, jer tako u stvari uniste svoje cudoviste koje si ti preuzeo i jos oni gube bodove... Necromancera sam video, ali ga nisam otvorio... Shvatio sam odma da ce biti odlicna karta!

@forevrejndzl
Vidis, i ja sam pomislio kako treba osvezenja temi, ali nisam hteo da dosadjujem posto je iovako moj post bio poslednji- reko sigurno ste negde nestali svi :) A juce nikako nisam uspeo da posaljem vec iskucan post kao odgovor na goldengaidin-ov; dial up je shit!
Inace sto se tice devojaka.... Najvise mi se svidja Sajrus!... :D
Ma ne znam, sve devojke su nekako iste. Sve treba da izgledaju savrseno :) Tako da- neka bude Aleksis... Al ne zato sto je plavusa (mislis da se farba?)- nego samo o njoj nesto i znam... I o kuvarici doduse, a nju bas necu da "izaberem". Mada, vidi se da je jako fina zena!
Tranvestite ne racunam u zene (naravno), tako da Kraulera izostavljam iz komentara :D

polarnimeda:
@forevrejndzl
Vidis, i ja sam pomislio kako treba osvezenja temi, ali nisam hteo da dosadjujem posto je iovako moj post bio poslednji- reko sigurno ste negde nestali svi :) A juce nikako nisam uspeo da posaljem vec iskucan post kao odgovor na goldengaidin-ov; dial up je shit!
Inace sto se tice devojaka.... Najvise mi se svidja Sajrus!... :D
Ma ne znam, sve devojke su nekako iste. Sve treba da izgledaju savrseno :) Tako da- neka bude Aleksis... Al ne zato sto je plavusa (mislis da se farba?)- nego samo o njoj nesto i znam... I o kuvarici doduse, a nju bas necu da "izaberem". Mada, vidi se da je jako fina zena!
Tranvestite ne racunam u zene (naravno), tako da Kraulera izostavljam iz komentara :D
I meni je Aleksis simpaticna(i ne mislim da se farba :)),a za Sajrusa i Kraulera nisam bas sigurna! :lol:
A neko od "starih" likova?Meni je,recimo Isizu bila najbolja,mada i Mai nije bila losa.Svidja mi se sto su obadve predstavljene kao jake licnosti,i nekako odskacu od prosecnih anime curica ;)
Pozdrav za tebe i ostale! :p

ForeverAngel:
I meni je Aleksis simpaticna(i ne mislim da se farba :)),a za Sajrusa i Kraulera nisam bas sigurna! :lol:
A neko od "starih" likova?Meni je,recimo Isizu bila najbolja,mada i Mai nije bila losa.Svidja mi se sto su obadve predstavljene kao jake licnosti,i nekako odskacu od prosecnih anime curica ;)
Pozdrav za tebe i ostale! :p
Dobro je sto se ne farba! :)
Eh sad- devojke iz starog serijala... Pa, jedva sam se setio i za Aleksis kako se zove :) Mai mi se ne svidja- mnogo mi je ona utripovana... Tu se nesto zatvara a svidja joj se Dzoi koji je otvoreno zeli?! I oni tripovi- ona je neki lonely wolf! Ma, uvek sam joj zeleo da se skrsi sa onog motora!! :twisted: A onda sam se setio da bi u tom slucaju (osim ako se baaas ne skrsi) jadni Dzoi sedeo u bolnici ceo dan i noc; a ne treba mu jos i to! :? :-D A ovih ostalih se slabo i secam... Znam da mi je bila simpaticna ona devojka koja je isla sa njima u grupi, da li bese necija sestra?! Anyway, ona mi je nekako delovala odmereno i povuceno, ali je umela da plane bas kada treba! Ona je i smirivala Jugija kada je na vozu umalo ubio onog malog sa cvidzama i dekom punim insekata, ali uzimala i da se sama bori mada bas i nije znala kako... Cak je i u spici imala dvoboj disk! Mada mi se cini da je nosila i neke carape koje ne idu uz njene godine, ali nisam siguran...
Eh ja se malo nasalio jos u proslom postu sa mojim problemom u vezi sa pamcenjem... Izgleda da nije za salu... :-? :D
A na RTSu i dan danas pise kako YuGiOh i dalje ide kao repriza ujutro!! :shock: IDIOTI! Sa takvim stvarima se sale!!! :evil:
Inace bas me zanima GDE mogu da nadjem SVE one YuGioh DVD-eve na jednom mestu! Ako neko zna, nek javi! Ako je disk 99 din (kao sto na jima i pise) mozda i uzmem ceo serijal :)
off-topic
@4EVREJNDZ(E)L
Kako napreduje fax? :)

E,imam ja drugaricu koja ne pamti imena i znam kako je to kad si senilan u mladosti ;) :lol:.Al` zato sam ja tu da pomognem ;)
Istina, i mene je Mai ponekad nervirala.Jadan Dzoi :-(.Ali imalo je momenata kad je stvarno marila za njega.Valjda nije bila tako losa...
"Simpaticna devojka" koja je isla s njima bila je Sereniti,Dzoijeva sestra.Ili si mislio na Teu?Ona je pomagala Jugiju i ponekad se borila(i nosila one bele carape,koje nisu za nju ;)).A i Sereniti se jednom borila(u Noinom svetu).
A za te DVD-eve mi uopste nisu jasni.Koliko su ih dosad izdali,mogli su da ispucaju ceo serijal!Ne znam,kupicu neki,pa cu videti dokle su stigli.A inace imas da nadjes neke po trafikama i u Knezu...
Fax?Nije lose,hvala na pitanju :).Mada sad polako idu kolokvijumi i ispiti,pa ko prezivi,pricace! :p
Pozdrav! 8)

Back