YouTube zabranjuje sadržaj sa teorijom zavere

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626
Počinje nova čistka na YouTube i ovo nije lažna vest. Svi vi koji snimate sadržaj sa teorijama zavere i na tome ste izgradili svoje YouTube kanale ste porpilično nagrabusili. Trebaće da prođe neko vreme dok nova pravila zažive u Srbiji, ali hoće i to već možda sledećeg meseca. Bye, bye Balkkan.Info. Tešo prijavi se za socijalnu pomoć.



https://www.nbcnews.com/tech/tech-n...nspiracy-content-targets-individuals-n1243525
 
Facebook i YouTube zabranjuju teorije zavere koje povezuju 5G sa pandemijom

Posle strimovanog intervjua teoretičara zavera Dejvid Ajka, Youtube je pooštrio odnos prema sadržaju koji dovodi u vezu pandemiju i 5G mrežu, Facebook se pridružuje u akciji uklanjanja sadržaja takve prirode.

YouTube je banovao poslednji intervju Dejvid Ajka, poznatog teoretičara zavera koji pandemiju dovodi u vezu sa 5G mrežama. On je ovom prilikom naveo da će razvoj vakcine za COVID-19 sa sobom doneti nanotehnološke mikročipove pomoću kojih je moguće manipulisati ljudima. Saopštio je i da Bil Gejtsa treba uhapsiti.

Kompanija YouTube izjavila je za BBC da je njihova politika sasvim jasna kada su u pitanju sadržaji koji promovišu neproverene zdravstvene metode u borbi protiv pandemije. Istu inicijativu pokazuje i Facebook, koji je od ponedeljka počeo sa uklanjanjem svih problematičnih sadržaja koji dovode u povezanost 5G mrežu i epidemiju.

Među najglasnijim pretpostavkama korelacije 5G mreže i korona virusa je stanovište da 5G signali mogu da oslabe imuni sistem i ubrzaju širenje zaraze tako što ciljaju i određuju ko će biti zaražen. Druga sumnja potekla je od ideje da bakterije mogu da generišu radio talase.

https://startit.rs/facebook-i-youtube-zabranjuju-teorije-zavere-koje-povezuju-5g-sa-epidemijom/
 
Увек постоји алтернатива!
DeepinScreenshot_select-area_20201018123224.png
 

Back
Top