YouTube romantiče pesme

• Začetnik teme Začetnik teme Lilu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam o tebi k o sebi, još od prve znam Naživi se čovjek svega da ti ne pričam Ti zasluži svoju sreću, moju ne diraj Odreći se njega neću, to me ne pitaj Ne diraj čovjeka mog, brini za sebe i svog Godina to malo još Nitko život svoj ne bira, ne biram i ja Pronašla sam grumen zlata prije potopa Koja rijeka će ga nosit nek izabere Možda moja, možda tvoja, stvar je sudbine Ne diraj čovjeka mog, brini za sebe i svog Godina to malo još Sudnji dan je, a ja ne mislim Jer ja samo život imam da ga potrošim Sudnji dan je, a ja ne mislim Samo bol i samo bol da podijelim Samo bol i samo bol da podijelim Koja rijeka će ga nosit, nek izabere Možda moja, možda tvoja, stvar je sudbine Ne diraj čovjeka mog, brini za sebe i svog Godina to malo još

570154

imam pravo da znam koliko godina ima ovaj grad, u kome ti si sam sad su ulice prazne nikog ne vide, a ja imam zelju da te dotaknem... Samo zelim da znam da li ces ostati sam, ili zelis mene da budem kraj tebe... imam pravo da znam kako da andjele spustim na ovaj grad da vrate ponos i sjaj i neka svako od nas po nekog andjela za ljubav i svoj grad nosi u grudima... :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back