Yettel - Pitanja i odgovori

Imam od pre desetak dana telefon Telenor Smart Pro 2 koji sam uzeo najvise zbog skajpa i vibera jer su mi deca u Americi.Kuburim sa tastaturom za pisanje poruka.Kada sam uzeo telefon tastatura je bila bela,a sada je crna.Nesto sam poremetio,ali ne znam sta.Ja sam malo stariji,pa je ta tehnika malo strana za mene,mada se trudim da uvek nesto novo naucim.Ta bela tastatura mi vise odgovara izmedju ostalog i zbog drugacijeg rasporeda slova,a i zbog toga sto mi je lakse da pisem i citam napisano.Bio sam u 2 poslovne jedinice Telenora u Nisu,ali nisu znali da promene tastaturu.Zato vas molim ovim putem da mi neko pomogne,ako zna.

Pozdrav,zna li neko koja bi trebalo da bude neka srednja brzina telenorovog interneta u paketu prenesi i surfuj(nije ovaj novi paket vec stari),jer meni na htc desire x download u proseku bude oko 0,08 Mbit/s ?
Da li je to tako sporo zbog njihove mreze ili je problem neki sa mojim telefonom?

Stigli kod Telenora novi postpaid paketi - konačno svi imaju internet, ali je pitanje da li dovoljno... mada je ukinut (diskutabilno koristan) neograničen internet.

Posebno me zainteresovalo što nude Capture - njihova alternativa za Dropbox - koji ima i poseban internet saobraćaj (što je kul). Ovde se vidi koliko je tog posebnog saobraćaj: http://www.telenor.rs/?page=10081

Da li je neko već stigao da isproba ovaj servis, da prenese svoje utiske?

...imam jedno pitanje, trazila sam temu vezano za to ali nema, pa ajde ovde cu....
...kada ubacim SD karticu, u telefon, hoce li on sam prebaciti na nju sve podatke ili moram to ja da odradim "mehanicki" i kako?
...radi se o ZTE Bleade G telefonu, uzetom preko Telenora...

...hvala:)

Uskoro mi ističe ugovor pa mi je Telenor "velikodušno" ponudio, ako do kraja meseca produžum ugovor, 20% popusta na pretplatu, ili 50% više minuta ka svim mrežama, ili 1gb interneta.
Ugovor bi trajao dve godine, nov telefon bih mogla da uzmem tek posle 6 meseci :eek:
Neznam šta ću sa onim luftom od 4 meseca ako mi se pokvari stari telefon :think:
Kada mi je pre dve godine isticao ugovor, zvali su me i nudili dodatnih 150 minuta u mreži, besplatno ako potpišem ugovor od 1 godinu, i naravno, bez telefona :zcepanje:, da bi posle mesec dana svi korisnici dobili po 1000 besplatnih minuta u mreži. Sad razmišljam, ovo mora da je opet neka caka, jer stižu uskršnje, pa onda letnje promocije.... i ako se sad vežem ugovorom, možda se kasnije pojavi nešto što će više da mi odgovara.
Da li još nekome ističe ugovor?
I da li dobijate "pogodnosti", "nagrade" itd

...pa ne znam, ja od kad postoji Telenor kod nas imam jedan isti broj i sad sam na ugovoru jos godinu ipo, pa sta god da nude drugi meni ne znaci nista,
a i navikla sam...kad ugovor istekne ne verujem da cu ga produzavati ali cu ostati na postpejd-u jer mi dodje jeftinije nego da trcim na trafiku za dopune,
i svakako vise uplatim novca mesecno...videcemo jos do tad ima vremena...

...kako uninuli, doduse vidim da mi sad kad proveravam stanje pise dodatna stavka internet, ali se nisam nesto interesovala oko toga jer imam wifi u stanu pa sa telefona i kad udjem udjem tako,
ne znam ni da li sam iskoristila ono sto sam platila, mada je bilo kao neograniceni net kad sam podpisala ugovor..ko ce ih znati,moram da svratim do njih da se raspitam oko toga...

- - - - - - - - - -

..a to prenesi mi odgovara ne propadnu mi minuti koje placam i poruke...

Ne mislio sam na ovo- u vipu imaa besplatno u mrezi,sms,malo internet za 200 mesecno,u mts za 60 isto tako al nedelju dana,tako da za skoro mesec ispada 240,al za telenor je katastrofa,jedino ne znam ako kupis novu karticu dal je nesto povoljnije

...to za vip ne znam koliko sveta koristi vip, pa ako je samo u mrezi onda koga ces zvati akko se slabo koristi...?
...mts je povoljniji puno....ja cekam da mi istekne ugovor kod Telenora pa da se prebacim na mts...kazu da ne mora da se menja broj
samo u se nacekati jos ihahaj do tad....ne verujem da ima povoljnije od toga nigde....a za telenor ni ne znam kakve su opcije nisam nikad
uspevala to da odradim nekakao mi je bilo zapetljano uvek....

Back