Yettel - Pitanja i odgovori

Promocija u mreži Telenor Crna Gora
U Crnoj Gori kao kod kuće uz Telenor roming

Ako ste odlučili da provedete leto u Crnoj Gori, odaberite mrežu Telenor Crna Gora (Promonte) i uživajte u specijalnim cenama rominga!

Zahvaljujući Telenoru, vaše letovanje u Crnoj Gori će biti izuzetno komforno i jeftino. Povlašćene cene su dostupne svim korisnicima Telenor usluga, a što je veoma bitno - nije vam potrebna nikakva posebna aktivacija ove usluge. Dovoljno je da kad odete u Crnu Goru, izaberete operatora Telenor Crna Gora i odmah koristite prednosti specijalnih cena rominga. Na ovaj način imaćete mogućnost jeftinijeg komuniciranja u okviru mreže Telenor Crna Gora. Uz Telenor ćete se osećati kao kod kuće! Promocija važi od 01.07.2010. godine.

Opširnije

Pozivanje besplatnih 0800 brojeva iz Telenorove mreže

30. jun 2010. - Od 1. jula svim Telenorovim korisnicima biće omogućeno pozivanje besplatnih brojeva 0800. Besplatno pozivanje će važiti za pozive iz nacionalne mreže, dok će se pozivi ka ovim brojevima iz rominga naplaćivati po standardnoj ceni za roming pozive u toj zoni.

Poslednja izmena:
Redizajniran Telenor eShop. Svi posetioci se mogu registrovati i "ocenjivati" modele telefona, kao i pregledati detaljnije fotografije mobilnih telefona, specifikacije i video klipove o odredjenom modelu telefona za koji su zainteresovani.

Telenor putni paketi

Telenor putni paket vam omogućava da unapred po znatno nižoj ceni kupite sve minute, SMS poruke i kilobajte koji su potrebni za odmor u Evropi!

Opširnije

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, primetio sam da je na Telenorovom sajtu osvanula informacija o novoj Internet Tarifi.

Novi Telenor internet paket "Ista cena START"
Telenor postpaid internet paket "Ista cena START" stiže po ceni od 760 dinara za 500 MB mesečno uz potpunu kontrolu troškova!

Sem u paketima prenesi, Telenor je toliko presmesan da sam se malopre smejao, pa pogledajte molim vas ovu glupost od pripade paketa

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Novi-Prepaid-paketi/Moja-ekipa/

Znaci ako zelim sa nekim da imam omiljeni broj, onda moram ja uplatiti 500d valjda kredita i 500 d valjda taj drugi broj koji se takodje registruje. I sada kao pise imate besplatne pozive i stavljena mala zvezdica za veliki broj citalaca nece ni obratiti paznju da im je broj poziva ogranicen pise dole veoma sitnim slovima na kraju na 500minuta, pa ja ne znam ko koga ovde, ovo je samo za naivne :hahaha: e vece gluposti nisam video, platis kao dopunu za omiljeni broj za mesec dana a pri tom imas ogranicene minute, :eek:
Ovo je bar u Mts-u zakon valjda je 270 dinara, imas neograniceno pozive sa jednom osobom koja te moze uvek cimnuti kada zeli da razgovara sa tobom , prosta stvar..

Iznos od 500 ili više dinara koji je potrebno uplatiti da bi servis "Moja ekipa" bio aktivan se tretira kao regularan kredit na računu, koji se može iskoristiti na sve usluge na koje ste do sada navikli, što znači da ne postoji naknada, niti pretplata za korišćenje usluge besplatnih poziva, samo limitiran iznos koji je potrebno uplatiti i usluga je aktivna. Na ovaj način, besplatno mogu komunicirati do 4 broja izmedju sebe, od kojih svaki ostvaruje pravo da druge članove ekipe poziva besplatno uplatom dopune od 500 ili više dinara, bez obzira na tarifni paket koji koriste (Poruke, Priča, Tako lako...). Dovoljno je da jedan član grupe uplati predvidjeni iznos i on je u mogućnosti da besplatno razgovara sa svim drugim članovima ekipe, bez obzira na to da li su oni aktivirali taj servis uplatom, ili ne. Uspostavljanje veze se takodje ne naplaćuje.

Ukoliko ste zainteresovani za uslugu "Dodaj Omiljeni broj", koja se razlikuje od paketa "Moja ekipa" prvenstveno jer postoji pretplata od 99 dinara, sve informacije o njoj možete pronaći na ovom linku.

Poslednja izmena:
Nove promocije na meniju *111# za sve pre paid korisnike:

Moj Miks - za one koji telefon koriste "punim plućima": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 400 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže, 400 poruka u domaćem SMS saobraćaju, kao i 40 megabajta u domaćem GPRS saobraćaju.

10 para minut - da nikad ne ostanete "bez teksta": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 2000 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže!

10 puta veći kredit - najbolja mera za borbu s ekonomskom krizom: za samo 200 dinara korisnik dobija 2000 dinara kredita koje po želji raspoređuje na razgovore, SMS, MMS i video pozive u okviru Telenorove mreže!

Dok novi korisnici imaju jedinstvenu cenu od 200 dinara za sve tri ponude, postojeći korisnici dobijaju ponudu kreiranu prema navikama u korišćenju mobilnog telefona, tj. imaju cene prilagođene njihovim potrebama, što znači da cene navedenih ponuda ne moraju nužno biti iste.

Opširnije

Poslednja izmena:
Nove promocije na meniju *111# za sve pre paid korisnike:

Moj Miks - za one koji telefon koriste "punim plućima": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 400 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže, 400 poruka u domaćem SMS saobraćaju, kao i 40 megabajta u domaćem GPRS saobraćaju.

10 para minut - da nikad ne ostanete "bez teksta": za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 2000 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže!

10 puta veći kredit - najbolja mera za borbu s ekonomskom krizom: za samo 200 dinara korisnik dobija 2000 dinara kredita koje po želji raspoređuje na razgovore, SMS, MMS i video pozive u okviru Telenorove mreže!

Dok novi korisnici imaju jedinstvenu cenu od 200 dinara za sve tri ponude, postojeći korisnici dobijaju ponudu kreiranu prema navikama u korišćenju mobilnog telefona, tj. imaju cene prilagođene njihovim potrebama, što znači da cene navedenih ponuda ne moraju nužno biti iste.

Opširnije

Aha,aha, vidi ovo, Jerotije... :lol:
Posle ovih ponuda ide 066 pripejd tarifiranje- poprilicno je dobro: 0.6 poruka, 6 din. minut i secam se da je net nesto minimalno. Nebitno, nije deo ove teme. Ali, najpovoljniji je jednom recju T e l e n o r. Mozda nekad nije bio, ali sada tako stoje stvari. To znam, jer koristim kartice svih operatera.
Ne znam kako drugacije ubediti ljude, osim da kupe karticu i vide sami kako je. :)

Ne znam kako drugacije ubediti ljude, osim da kupe karticu i vide sami kako je
To bi sve bilo ok kada bi svi imali kartice Telenora ali ne zaboravi da kod nas posluju tri operatera.
a samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 2000 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže!
za samo 200 dinara korisnik ostvaruje pravo na čak 400 minuta razgovora u okviru Telenorove mreže
SMS, MMS i video pozive u okviru Telenorove mreže!

Sve je u okvirima Telenor mreze i to je ok jer svako u svojoj mrezi nudi maksimum. Kada veca vecina bude imala Telenor mrezu i ja cu je vrlo rado koristiti al cini mi se da preovladjue odvratni Telekom - nazalost.

Ja i dalje tvrdim da je Telenor najskuplja mreza

Poslednja izmena:
Sve je u okvirima Telenor mreze i to je ok jer svako u svojoj mrezi nudi maksimum.
Moj miks nudi poruke ka svim mrežama i net. To je skroz OK.

al cini mi se da preovladjue odvratni Telekom - nazalost.
Ehhhh, mnogi se vade da neće da menjaju broj, da im je žao i slično, a ovamo plaćaju petostruko više.

Ja i dalje tvrdim da je Telenor najskuplja mreza

Bila je, ali nude veliki broj opcija- ako pričamo o pripejdu.
evoluti0n je zaboravio da kaže da postoje i dodatne opcije kupovine poruka, MB i minuta...
Ko ima porodicu i prijatelje u Telenor mreži, taj stvarno telefonira vrlo jeftino.
Opet kažem, trenutno je tako. Ako se pokvare, nećemo ih hvaliti. :lol:

Moj miks nudi poruke ka svim mrežama i net. To je skroz OK.
Svi operateri koji nude besplatne sms i mms-ove ih nude ka svim mrezama tako da to nije specificno samo za Telenor
Ehhhh, mnogi se vade da neće da menjaju broj, da im je žao i slično, a ovamo plaćaju petostruko više.
ako, dok ima ovaca bice i sisanja. Menjam sve sto ne valja pa makar to bila i sopstvena zena :D
nude veliki broj opcija-
tacno, i to je dobra stvar da svako moze da izabere sta mu odgovara. Toliko ima opcija da se covek zbuni ali ako, to je super :ok:

Back