@Giovanna: Koliko mi je poznato, tako nešto nije moguće, izuzev ukoliko ste pre toga instalirali poseban računarski program za Vaš mobilni telefon koji je napravio back-up verziju sadržaja iz telefona.
@digi tv: Aktivirali ste tarfini dodatak "Dodaj SMS 50", detaljnije informacije o ovoj usluzi možete pronaći na sledećim linkovima:
Dodaj SMS
Pitanja i odgovori
Novi "Dodaj SMS" tarifni dodatak možete aktivirati nakon isteka predhodnog (u ovom slučaju nakon 12. marta) aktiviranog. Postoje tri veličine "Dodaj SMS" tarifnih dodataka, od 50, 200 i 400 SMS poruka.
Na raspolaganju Vam je i tarifni profil "
Poruke" u kom je cena SMS poruke 1,28 dinara sa porezima. Aktivacija navedenih tarifnih dodataka "Dodaj SMS" nije moguća na ovom tarifnom paketu. Ukoliko nemate informaciju na kom tarifnom paketu ste trenutno, to možete saznati pozivanjem besplatnog koda *111# i odabirom opcije 4.Račun i stavke 2.Tarifni paket.
Detaljnije o kodu *111#.
Promenu tarifnog paketa možete izvršiti preko portala
Moj Telenor ili pozivom Telenor Call Centra 062, 063 ili 069/9863. Promena tarifnog paketa je besplatna i i moguće ju je uraditi neograničen broj puta.
Takodje bih Vam preporučio posetu
Uradi sam centru Telenora, u kome možete pronaći odgovore na mnoga pitanja koja Vas interesuju, ili postaviti svoje (preko linka Pitajte Telenor), ukoliko se ono koje tražite ne nalazi u bazi.
Pozdrav.