Yettel - Pitanja i odgovori

Što se tiče prvog pitanja - Moguće je dopunjavati Kombinuj broj sa drugih post paid i pre paid brojeva, a detaljnije informacije možete pronaći na sledećem linku: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...-usluge/Opisi-dodatnih-usluga/Posalji-dopunu/

Drugo pitanje zahtevalo bi malo složeniji odgovor, ali pojednostavljeno bi se moglo svesti pod sledeće - cene usluga medjunarodnog saobraćaja zavise od više faktora: medjunarodnih interkonekcija koje su najvecim delom još uvek u vlasništvu Telekoma Srbija i preko kojih se obavlja medjunarodni saobraćaj, specijalnih ugovora izmedju operatera, koji mogu definisati povoljnije uslove za saobraćaj ka i od matičnih mreža, i drugi manje i više bitniji elementi koji utiču na krajnju cenu odredjene usluge u medjunarodnom saobraćaju.

Pozdrav.
 
Имам теленор постпејд број пренеси 325. Сваки али буквално сваки дан ми Мобтто (то је она игра *133#) шаље досадне поруке бла бла учествуј у наградној игри. И тако удубим се у неки посао оно стиже порука. Јако узнемиравајуће. Да ли постоји начин да се блокирају долазне поруке од Мобтта, да ли треба да одем код оператера да се жалим или шта? Хвала
 
Pokušajte slanjem SMS poruke sa tesktom STOP na broj 3039 da deaktivirate servis.

Ukoliko se pojave problemi sa deaktiviranjem, najbolje bi bilo da pozovete Telenor korisnički servis na broj 063/9863 ili nam se obratite putem Portala Moj Telenor, u delu Korisnički servis.

Pozdrav.

Mislim da operater ne bi smeo da dozvoli takve spam poruke, na taj nacin sto ce slanje istih da naplacuje od MOBTTO-a....
Jednom sam im poslao poruku prije 30 dana i od tada, svakog dana, tacno u 11:30 dobijam poruku od njih...:sad2:
 
@imaginaton*: Razlika je u mesečnoj potrošnji koju svaki korisnik ostvari, na osnovu koje Telenor kreira individualne ponude koje se najčešće mogu pronaći na kodu *111#.

Ali ja zaista mnogo trošim kredit za razliku od mojih prijatelja a njima je ponuda duplo manja od moje... Zašto? Možeš li mi reći po čemu se tačno to određuje?
 
Telenor prepaid tarifni paketi:
-u jednima (Tako Lako) piše da se razgovori tarifiraju na svakih 60 sekundi
-u drugima (Standard) da se tarifiranje vrši na svakih 60+60 sekundi nakon utrošenog prvog minuta
-u trećima (Poruke) piše da se razgovori tarifiraju prema broju utrošenih minuta

Ne mogu da provalim šta to tačno znači i koja je razlika između ova tri načina tarifiranja, a nigde nije detaljno objašnjeno? :confused:

Npr. recimo, uspostava poziva je 6din, razgovor traje 2min i 30s, a cena minuta je 7din. Koliko bi mi u ovom slučaju naplatili u jednom, drugom i trećem načinu tarifiranja? Hvala
 
Poslednja izmena:
U sva tri slučaja identično, jer se svi navedeni načini tarifiranja odnose na 60+60s tarifiranje, koje je samo drugačije interpretirano.

Pozdrav.

Novi Prenesi Plus paketi:

49150741.jpg


Opširnije.

I potpuno novi tarifni dodatak Dodaj medjunarodne pozive koji znatno snižava cene poziva sa inostranstvom.
 
Poslednja izmena:
Najveća Crnogorska mobilna mreža "Promonte", koja je od 2004. godine u 100% vlasništvu Telenora od sredine ovoga meseca posluje pod nazivom "Telenor Crna Gora", dok mađarska mreža "Panon" koju je takođe kupio Telenor posluje od sada pod imenom "Telenor Mađarska".
Samo ne znam što su "Mobtelu" odmah promenili ime?:sad2:
 
U idealnim uslovima brzina se kreće do 3.6 Mbit/s. Na brzinu može da utiče i položaj korisnika u odnosu na baznu stanicu. U zonama gde je lošiji signal mreže, korisnik će dobiti manji broj kanala i time će imati nešto manju brzinu prenosa.
 
Prva ekološka bazna stanica u Srbiji koju pokreću energije vetra i sunca

Eko bazna stanica štedi do 50 odsto električne energije korišćenjem obnovljivih izvora energije za napajanje telekomunikacione mreže

16. jun 2010. – Prva bazna stanica u Srbiji na sunce i vetar, u mreži kompanije Telenor, puštena je danas u rad u mestu Pločica, u Opštini Kovin.

Ovaj ekološki pilot projekat prva je u nizu „zelenih“ investicija kompanije Telenor u oblasti napajanja telekomunikacione mreže. Uz punu podršku Ministarstva za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje, u projektu su učestvovali domaći stručnjaci, koji su projektovali hibridno postrojenje na sunce i vetar, i izvođači, koji su montirali složene uređaje.

Opširnije
 

Back
Top