Yettel - Pitanja i odgovori

Paket koji bih Vam svakako preporučio, ukoliko šaljete veliki broj SMS poruka je novi Specijal 650:

Iznos mesečne pretplate 650 din *

U pretplatu je uračunato:
Kredit : 650 din **
Besplatni SMS: 650
Besplatni data saobraćaj: 65 MB

Cene usluga su sledeće:
Minut razgovora ka svim mrežama 5,9 din
Uspostava veze 3,9 din
Nacionalni SMS 1,5 din

Razgovori se tarifiraju na svakih 60 sekundi.
* PDV i porez na upotrebu mobilnog telefona nisu uračunati u pretplatu.
** za nacionalni voice, sms, mms i data saobraćaj.

Mesečni račun u ovom slučaju ne može se menjati odnosno uvek je isti: 650 dinara + porezi. Ukoliko su vam potrebna dodatna sredstva na Vašem računu, možete jednostavno dopuniti kredit.

I ne samo to. Ukoliko odaberete da svoj račun primate isključivo elektronski, na Vašu e-mail adresu, Telenor vam poklanja i neograničeno besplatno slanje SMS poruka u okviru Telenor mreže preko WEB2SMS servisa sa portala Moj Telenor.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Poruke možete slati preko Telenor Internet aplikacije instalirane na Vašem računaru.

Cena SMS poruke je različita u zavisnosti od toga da li ste post paid korisnik (2 dinara), pre paid korisnik (2.5 dinara) ili korisnik paketa "Ista cena" (2.2 dinara). Cene su bez poreza.

U slučaju da koristite paket "Ista cena" ili Telenor Internet prepaid paket, potrebno je da dopunite broj kartice koji se nalazi u modemu regularnom pre paid dopunom pre slanja SMS poruka.

Što se tiče drugog pitanja...

Na kvalitet uspostavljene konekcije utiče dosta različitih faktora - npr. udaljenost od bazne stanice, mikrolokacija korisnika i eventualne fizičke prepreke izmedju modema i baznih stanica, kao i trenutno opterećenje na baznoj stanici.

Preporučio bih Vam da pokušate da promenite modemska podešavanja prema sledećim uputstvima, koja bi trebalo da utiču na poboljšanje kvaliteta i brzinu Vaše konekcije:

Ubrzajte svoju internet konekciju

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Slanjem besplatne SMS poruke preko Telenor Internet aplikacije, sa tekstom STA na broj 9848.

Produženi USB kabl može biti od pomoći ukoliko koristite USB modem E1550 ili USB modem EG160, s tim što ne treba biti previše dugačak (1-1,5 m maks.), zavisi od kvaliteta kabla, jer može se desiti da ga računar u tom slučaju ne prepozna. USB kabl uključite u isti USB port na kom Vam je sada modem.

Pozdrav, i javite rezultate!

:zjelka2:

Poslednja izmena:
USB sam kupio i nije me prepoznao izgleda sto sam platio 150 din a ima ih skupjlih ko ne plati na mostu platice na cupriji asto se tice SMS nisam mislio na proveru stanja u MB nego u dinarima kad se salju poruke toga nema na 9848

Ukoliko pozivate Telenor Call Center 062, 063 ili 069 /9863 sa bilo koje Telenor kartice i odaberete kanal za razgovor sa operaterom (0) poziv će se tarifirati 10 dinara (sa porezima) bez obzira na trajanje.

Ukoliko želite da povoljnije razgovarate sa drugim korisnikom Telenor mreže (062, 063 ili 069) na raspolaganju vam je više opcija:

Tarifni dodatak: Dodaj Omiljeni broj
Servis 5 za 22

Takodje, po kupovini 063, 062 ili 069 pre paid kartice možete se besplatno prebaciti na tarifni paket Priča koji pruža najpovoljniju cenu minuta za razgovore u Telenor mreži, i koristiti neku od gore navedenih opcija.

Pozdrav.

Sto sad nema za pripejd korisnike opcije miks ponuda, 10 para minut i sl? To vam je super stvar i mnogo ste korisnika dobili, koliko ja znam, a znam, i bilo bi dobro da to stalno imate, jer od kad to postoju u Telenoru ja vise ne kotistim fixni telefon, a jos masa ljudi koje poznajem tako isto radi, i glupo je sto toga sad nema. Mali savet za vas u Telenoru, primenite princip "pars pro toto" da ne objasnjavam, mislim da razumete sta vam korisnik savetuje.... Pozz

Ukoliko ste proveravali stanje promocija na kodu *111# našli bi ste izmedju ostalog, i ponudu 10 para minut, koja je aktuelna od nedavno, a koju ste spomenuli u svom predhodnom pitanju. Neposredno pre ove promocije (par dana razlike), bila je aktuelna i Miks ponuda, koju ste takodje mogli da aktivirate. Uz ove ponude, paralelno je aktuelna i promocija 10 puta više.

Poslednja izmena:
Mi se ili ne razumemo, ili necemo da se razumemo!
Kad ukucam *111# jedina ponuda koji imam je 10 puta vise, a ja pitam zasto vise nema ponude 10 para minut i miks ponude(ili kako god bi se zvale ponude), i drugo pitanje je, kad ce opet biti te ponude? To su moja dva jedina pitanja na koja bih da dobijem precizan i jednostavan odgovor, zar je to toliko tesko?!

Ponuda "10 para minut" je trenutno aktuelna na kodu *111#, kao i ponuda "10 puta vise". Medjutim, ukoliko se trenutno neka od ovih promocija ne pojavljuje prilikom pozivanja koda *111# sa Vaseg broja, moguce je da Vas broj nije obuhvaćen ovom promocijom.

Odredjene promocije, dostupne su samo pojedinacnim grupama korisnika. Njihov rok trajanja kao i vreme kada ce se ponovo pojaviti na odredjenim brojevima telefona nije poznat, s obzirom da su u pitanju individualne ponude skrojene na osnovu mesecne potrosnje svakog korisnika pojedinacno.

Ukoliko zelite, mozete pozvati Telenorov Call Centar na broju 063/9863 ili uputiti pitanje putem Interneta, na Portalu Moj Telenor kako bi proverili stanje aktuelnih promocija za Vas broj telefona konkretno.

Ukoliko do sada niste registrovali svoj broj, preporučio bih Vam registraciju pre paid broja, jer na taj nacin, osim osiguravanja od gubitka SIM kartice, obezbedjujete i ucesce Vaseg broja u svim buducim Telenorovim nagradnim akcijama.

Poslednja izmena:
Prvi srpski olimpijski bob tim zaštitni znak novog paketa

Telenorovi korisnici prave timove uz paket "Moja ekipa"
U paketu se dobijaju četiri SIM kartice sa 500 besplatnih minuta razgovora i video poziva

29. januar 2010
– Novi Telenorov pripejd paket „Moja ekipa“ naći će se u prodaji od 1. februara. Sadrži četiri pripejd kartice koje između sebe imaju besplatne razgovore i video pozive. Svaki od korisnika može besplatno da razgovara sa tri preostala člana ekipe 500 minuta u toku jednom meseca.

Postojeći pripejd korisnici takođe mogu da prave svoje ekipe. Sve što treba da urade je da posete bilo koju Telenorovu prodavnicu i izaberu tri Telenorova pripejd broja sa kojima žele besplatno da razgovaraju i prave video pozive.

Opširnije

Pojedine usluge nije moguće koristiti dok je aktivan servis "SOS kredit", ili ukoliko je istekao rok za korišćenje SOS kredita (5 dana od aktivacije).

Deaktivacijom ove usluge (uplatom dopune), bićete u mogućnosti da nastavite korišćenje preostalog saobraćaja iz tarifnog dodatka Dodaj Internet.

Pozdrav.

Имам теленор интернет. Прошло је шест месеци од закључивања уговора. Ја бих сада то да прекинем, шта треба да урадим? Да ли се нешто плаћа? Или само вратим и то је то? Хвала :)

Potrebno je da pozovete Telenor Kol centar 062, 063 ili 069 /9863 i od predstavnika podrške zatražite raskid ugovora (pre toga zapišite broj telefona kartice koja se nalazi u modemu, ili pripremite primerak pretplatničkog ugovora koji ste dobili prilikom preuzimanja Internet paketa).

Detaljne instrukcije o proceduri raskida saopštiće Vam predstavnik Telenor podrške.

Pozdrav.

Back