Yettel - Pitanja i odgovori

Šta se dešava sa sa klubom koji je postojao dok je bio mobtel? Tada su se skupljali neki poeni u zavisnosti od potrošnje koji su mogli da se zamene za nagrade (priveske, telefone itd...) takođe su postojali i popusti u nekim restoranima, prodavnicama i slično uz karticu koja se dobijala za korisnike postpejda...

Skupio sam bio dosta poena ali ih nisam zamenio, hteo sam neku veću nagradu... Da li to i dalje postoji ili je sve propalo kupovinom Telenora?
 
Tražio sam uputstvo od Telenora za konfigurisanje bluetooth dial-up konekcije.
Naime, ja imam Sony Ericsson K700i i XP operativni sistem. Uradio sam sve prema uputstvu, ali nikako da se uspostavi veza sa internetom?? Zapravo,nema one ikonice koja pokazuje da je veza uspešno uspostavljena, a na "opcijama" jasno je prikazano da je veza uspostavljena, odnosno jačina bluetooth signala?? Zatim sam pokušao da se konektujem sa IE (za vreme trajanja konekcije), ali bezuspešno. Posle prekida konekcije pokušao sam ponovo preko user:telenor, pass:gprs ( *99***1# ), ali stalno dobijam obaveštenja da port koji sam izabrao koristi neki drugi uređaj, kao i obaveštenja o nekim podešavanjima, koja opet ništa ne rešavaju??
Još nešto, bunim se oko DUN modem drajvera i S.Ericsson drajvera za K700i?? Koji od ta dva treba da se koristi u ovom slučaju?? DUN modem prepoznaje, a verzije drajvera za modem K700i baš nikako??
Nadam se da ćete mi nekako pomoći.
Pozdrav.
 
Zahvaljujem se! :))))))
Sada sam probao sa istom post pejd karticom, samo je drugi telefon u pitanju, Nokia 2630! :))))))
Ne mogu da verujem, sve je profunkcionisalo iz prve i to sa DUN drajverom! :)))))

Sada ću vratiti karticu u SE K700i, pa ću zatražiti od telenora da mi ponovo pošalje podešavanja za internet. Verovatno se nešto oko toga zakomplikovalo.
Veliki pozdrav! :)))))
 
Prijatelju, baš kao što sam i mislio. Morao sam sve da izbrišem iz telefona, zatim sam resetovao mobilni, okrenuo 9863, stigla su mi podešavanja, i sada bogu hvala sve funkcioniše kako treba.
Izvini na ovom cimanju i hvala ti još jednom! Pozdrav :)
 
Zanima me da li telenor omogucava call barring i ako omogucava kako da ga aktiviram. Imam nokia 5310 XpressMusic i kada pokusam da aktiviram call barring trazi mi da ukucam barring password. Inace, ranije kada su se svi zalili da ne mogu da aktiviraju ovu uslugu i da je telenor ne podrzava (to je bilo pre nekoliko godina), na mom starom telefonu sony ericsson k700i ova usluga je radila bez trazenja password-a i bez ikakvih problema. Da li je u međuvremenu ova usluga ukinuta ili je dovoljno ukucati password (koji ja ne znam)? Koristim 062 pre paid broj.
 
@TOMAX,
Telenor Vam, izmedju ostalog nudi nekoliko resenja za internet:
-Kupovina tarifnih dodataka (vazi i za postpaid i za prepaid)
-Telenor prepaid internet paket sa modemom (cena 3,990, uz modem dobijate 3 GB protoka besplatno)
-Telenor postpaid internet paket sa modemom (cena zavisi od visine mesecne pretplate)

Ukoliko se interesujete za jednu od navedenih mogucnosti, vrlo rado cemo Vas detaljno informisati.
Srdacan pozdrav.
 
Telenor postpaid paketi su osvezeni, a tu je i novi tarifni paket Ista cena!
Uz nepromenljivu mesecnu pretplatu dobijate svakog meseca 5 GB saobracaja, a ukoliko Vam to nije dovoljno mozete se dopuniti kao prepaid korisnik.
Takodje, od sada dobijate jos vise bonusa u internet tarifnim paketima!
U Mini paketu dobijate 300 MB, u Standard paketu dobijate 5 GB, u Velikom paketu dobijate 10 GB, a u Ogromnom dobijate 15 GB.

Ni to nije sve!
Korisnici svih postpaid internet paketa dobijaju mogucnost besplatnog koriscenja Kaspersky Internet Security softvera.

Vise informacija:
Telenor postpaid internet: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5381
Kaspersky Internet Security: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6776Prepaid novosti
-Promocija 10 para minut je i dalje aktuelna za odredjene korisnike
Proverite svoju promotivnu ponudu besplatno, putem koda *111# . Trenutno su aktuelne Miks, MMS, Bonus kredit i 10 para minut ponude. Uzivajte!
 
JA mislim da tjesx platjati... Jer CG nije nasxa zemlja wishe (:

Netačno.
Korisnik koji poziva, u okviru svojih besplatnih minuta u svojoj mreži, besplatno će pozivati korisnika u CG ili u bilo kojoj stranoj državi.
Korisnik u CG će plaćati ili neće plaćati korišćenje rominga u zavisnosti od toga u kojoj je mreži u CG (proveriti na sajtu telenora ili pozvati korisnički servis)
 

Back
Top