- Poruka
- 1.059
sve se vidi u prilozenoj slici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao drugari imam blackberry 9000 imam internet na njemu ali ne mogu da gledam neke video snimke koje skidam sa neta,zanima me dali moze da se skinu za njega kao za komp razliciti programi za citanje razlicitih formata video snimaka
hvala unapred![]()
Postovani, dostupni su Vam novi Telenor postpaid paketi - Start, Prenesi i Fleksi, kao i novi tarifni paket Kombinuj. U tarifnom paketu Prenesi dobijate odredjeni broj besplatnih minuta i SMS poruka koje variraju u zavisnosti od pretplate. Nasa preporuka je da pomocu analizatora postpaid tarifnih paketa odaberete tarifu koja Vam najvise odgovara na osnovu Vase potrosnje. Promena tarifnog paketa se vrsi veoma jednostavno, pozivom na broj 9863 (razgovor sa operaterom se naplacuje 10 din. bez obzira na trajanje), kao i putem Portala Moj Telenor www.telenor.rs/portal . Nije neophodna nikakva papirologija, a ukoliko menjate tarifu pozivom Call centra 9863, moguce je da ce Vam operateri traziti odredjene podatke koji su poznati kompaniji Telenor (ime i prezime nosioca broja itd.).Imam postpaid 063, uzet negde 2004.godine.
Mislim da nemam nijedan paket, vec mi debelo naplacuju, oko 2000din mesecno.
Postoji li paket sa jeftinijim porukama, i koja bi tada bila cena poruka?
Drugo pitanje, kako da promenim paket, moze li telefonski i koji mi podaci sve trebaju, jer ne glasi na moje ime ugovor, pa da spremim...?
Hvala!
Postovani, Telenor Blackberry podrska Vam je dostupna na broju 0639863. Razgovor sa operaterom se, bez obzira na trajanje, naplacuje ukupno 10 dinara.Cao drugari imam blackberry 9000 imam internet na njemu ali ne mogu da gledam neke video snimke koje skidam sa neta,zanima me dali moze da se skinu za njega kao za komp razliciti programi za citanje razlicitih formata video snimaka
hvala unapred![]()
Tarifiranje se vrši isključivo prema količini prenetih podataka, bez obzira na vreme koje korisnik provede na Internetu putem GPRS-a. 1KB (kilobajt) podataka koje korisnik prenese iznosi 0,04 dinara za postpaid korisnike i 0,05 dinara za prepaid i korisnike Kombinuj tarifnih paketa. Za 1MB (megabajt) može se pregledati oko dvesta wap stranica i poslati ili primiti oko 300 tekstualnih e-mail poruka.
PDV i Porez na upotrebu mobilnog telefona nisu uračunati u cenu.
0.05*23%mene izađe 1.kb = od 0.0939. do 0.09713.din..NEŠTO SE NE SLAŽE
Hvala lepo Dell-Boy
@#Milice#, za slanje SMS-a Vam ne trebaju nikakvi kodovi, osim naravno medjunarodnog broja.
Primera radi, ako saljete SMS iz inostranstva ka Srbiji na broj 0621234578, pomenuti broj treba da bude u formatu: +381621234578 (ne 062 nego 62!). Molimo Vas da imate na umu da je od prvog juna slanje medjunarodnog SMS-a 15 din. + porezi umesto 10 din.
Pozdrav.
hitno mi treba broj informacija telenora