XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aaa....pa vis...znas jedan razlog (7 meseci)...a sutra sam trebala da ustanem u 7 posto smo baki izdavali pola godine..pa nikako nisam mogla to da izvedem :(
i bas mi je krivo...
maturanti..pa iskreno ja mislim da od 5 puta 4 izgovorim 3-7..ne mogu nikako da se naviknem :(

zamolili me da postovim ovo...daklem..... :D

Pokusavajuci da izbalansira svoju enormnu misicnu masu,da ne bi pao od ljuljanja I zanosenja od 220º, Luka Vjestica poznati smeker sa fantasticno izvajanim telom, koji je cak I disanje prilagodio svojim misicima,toliko da mu jedan dah traje koliko drugim ljudima 15-20, danas je, s kraja velikog odmora prebrojao zvezde jedne galaksije! On je kako javlja agencija Beta, naleteo na pesnicu izvesnog Djoleta(BRAVO MAJSTORE!),koju kako prenosi Tanjug pomenuti `brojac zvezda` nije video,zato sto su mu se oci zamaglile od nedostatka kiseonika zbog pomenutog problema sa disanjem! Sada je sve u rukama astronoma,koji kazu da je Vjestica prvi covek koji je uspeo da prebroji sve zvezde iako je do sada X puta receno da to nije moguce! A na pitanje da li zna koliko zvezda ima nama susedna galaksija dobicemo odgovor nakon razgovora sa astronomima iz dr. Laza Lazarevic kojima je Vjestica predat na informativni razgovor. Elem, da finaliziramo… Mentol je dobio sta je trazio, mnogo se kurci (da bar ima cime), no,da se ovo danas nije dogodilo, bilo je samo pitanje vremena kada ce ga neko sacekati I polomiti mu sve zube, Djole,dao si mu preventivnu meru,a ako nastavi da se siri k`o kroasan u rerni, sacekace ga ne jedna,nego dvadeset I jedna pesnica,I to nece biti u skoli da mu se nadje Deki ili tako neko… Luka bre,izbusice te neko,izduvace ti se misici I sta ces onda?!

malmedy

Hahaha,al sam se nasmejala procitavsi ovaj post..A joj...Znaci...Ko je bre taj Djole ?
Veeeliki poz...Usput,zelim da se pohvalim malo-sutra ne idem u skolu,a idem na davis cup :) ...Aco,Majo,bice loodilo...Majo,cuvaj se-spremila sam ti "sve za ljubav" da te "spoji" sa Noletom...Pa,gledamo se...Upssss,tj,kuckamo se...:) ...
Laku noc...
P.S.Ajd,budite malo redovniji,cisto da nam ne zamre ovaj forum :)
Otisla.

A gde je taj post koji je navodno Danko ostavio??Danko,Danko,baroncino jedna :) ...
P.S.Guarana,bilo je super,samo su me oci mnogo pekle,a i jako sam umorna...(bila) ...Al,danas je novi dan-danas igramo dubl...:) ...Kako ce Nole i Ziki da pokazu kengurima...A joj...
A,Maja nikad nece imati Noleta,jer sam ja tu...Buahahaha :) ...Salim se,ako danas bude vise navijala,mozda joj ga i prepustim...P.P.S.I meni je teski bedak sto Igor ne ide(kontam da je on ta draga osoba iz druge smene,nije li? ),a tek sto je meni drag,nisi trebala da pominjes to,sad se izbedacih :(......POzz.

a jeste...sinoc smo izasli u setnu i toliko sam se u jednom trenu ubedacila sto ne ide da je to strasno :(:(:(
uvek smo se zezali jer ja u trecoj nisam isla jer sam imala neke ozbiljnije zdravstvene probleme da oboje ima da idemo u cetvrtoj...a gle sad :(:(:(
a post jedini koji je Danko postavio je onaj koji sam ja postavila...malmedy...:D
Pa Maja ce da pvaceee :(
hhe :D
ja koliko sam videla,arena je pppuuunaaa....lep provod danas :D
javi kako je bilo...
pozzzzzzzzzzzzzzzZ

Guarana666:
a jeste...sinoc smo izasli u setnu i toliko sam se u jednom trenu ubedacila sto ne ide da je to strasno :(:(:(
uvek smo se zezali jer ja u trecoj nisam isla jer sam imala neke ozbiljnije zdravstvene probleme da oboje ima da idemo u cetvrtoj...a gle sad :(:(:(
a post jedini koji je Danko postavio je onaj koji sam ja postavila...malmedy...:D
Pa Maja ce da pvaceee :(
hhe :D
ja koliko sam videla,arena je pppuuunaaa....lep provod danas :D
javi kako je bilo...
pozzzzzzzzzzzzzzzZ

Znam,Igor je osoba koja se,kad se upozna, ne moze ne voleti...;) ,al,stvarno je tako...Ma,voleti je mala rec...Eh,da je ovde da procita sad ,hehehe...
Danas je bila atmosfera mnogo,ali mnogo bolja nego juce,tako da smo drugar Aca i ja max uzivali...A tek cemo sutra da se opustimo i deeeeremo :) :) (citaj-navijamo ,hehehe) ...
P.S.Inace,ja sam IV/1 ,a guarana IV/7 ...Etoooo :)
Chujemo se...

heheh :D
samo se vi derite :D
i treba :D
koliko ste pukli za karte?
iii,da...nece procitati ...ali nema veze...aj sad da pocenmo da ga ogovaramo :p
to si upravu,on je prava ,pravcijata dobrica...lep provod i danas zelim :D
kao sto ona rece IV 7
:D
a gde ode vanzemaljcica?
i sto su svi enstali?
juce su mi ovi moji rekli da smo blesave jer samo nas dve pisemo an temi el znas? :(
a niko nece da se prikljuci :(
bas su bvezobvazni :(

Ewo meeeeeeeeeee.... :) :)
Danas sam toliko umorna,da nema dalje,mozda me tek sad umor stigao...:(
Pukli smo 800 din za 3 dana,mada je to i vise nego povoljno.atmosfera je bila fenomenalna,al stvarno...:)
Ma,najbitnije je da smo usli medju najbolje,sto svakako jesmo...
Mi jesno lude(blesave ) sto pisemo,al bar pisemo,dok ovi pacovcici nece ni da se potrude,satro nemaju sate...Jao,kakvi lazovi :)
P.S.Sta htedoh reci...Ovaj...Drugar,glavu gore :) :) :) ...Zajedno cemo mi na polaganje,sledeci put...:)

za Malmady ili kako vec.

Gospodjice draga, vidim da ste vrlo elokventni, ali pazite sta pisete i pricate, jer uskoro mozete ostati bez svojih lepih belih zubica. Ne zelim da se spustam na nivo jedne sesnaestogodisnjakinje, vrlo ocigledno zatupljenje i zaslepljene spanskim i americkim tinejdzerskim serijama, ali ipak vas moram upozoriti da kao sto svako delo ima svoje posledice, pa tako i rechi nisu bas naivne, potpuno bezazlene i oslobodjene istih.
Ali, ako vec nekoga zelite da povrediite recima, onda budite bar toliko hrabri i predstavite se, kada vec sve sto mislite, ne smete da kazete u lice onome na koga se te misli(rechi) i odnose. Ne zelim da se nadjem u situaciji da sa VI moram da predjem na TI, no kao sto vec rekoh, izmedju redova doduse, sve od vas zavisi. Ja necu biti kukavica i sakriti svoj identitet i mozete slobodno da mi se obratite, ukoliko zelite. Iza pseudonima "Zekonjica", stoji Lukina rodjena sestra, Nevena, a sto se tice vaseg identiteta, mislim da itekako imam solidnu predstavu o tome ko mozete biti, zato, pazite se draga, jer ni vi niste daleko od kako rekoste "kroasana u rerni", mada, sudeci po nekim vasim slikama koje sam videla, izgledate kao da je po vama ta komparacija, upravo, i nastala :o). Zao mi vas je, s obzirom da uzivo licite na jednu sasvim lepo vaspitanu devojcicu, sto ne znaci da to i niste negde u dubini vase duse, ali sasvim duubokoo, dubookoo...
Nadam sa da ovaj post necete shvatiti kao uvredu, mada, kol'ko sam cula, vi nazalost, u poslednje vreme i istinite i neistinite stvari uzimate zdravo za gotovo. To uopste nije dobro za zdravlje, pa ako ne mozete da se racionalizujete, dobronamerno predlazem; kupite chepice za usi :).
Sto se tice Luke, on je odavno krenuo dalje kada su emocije u pitanju, pa to preporucujem i vama, jer ovakav sastav koji ste vi poslali moze da napishe samo neko duboko ozlojadjen, ali kao sto rekoh ne verujem da ste zli, pa se misao da ste zaljubljeni sama namece, ali, mozda gresim, mozda ste jednostavno, ipak samo zli. I da, ne brinite vi za njegove naduvane misice, jer mislim da ako nastavite kako ste krenuli, uskoro ce vam na pameti biti samo sopstvena "izduvana" pozadina :o)
Izvinjavam se ako sam preterala, ali kada sasvim slucajno naletite na kojekakve bljuvotine o bliskoj vam osobi i pritom se prvi put susracete sa takvim necim u zivotu, onda se bas i ne moze ne preterivati...
Pozdrav i zelim vam( i na samo vama, vec i svim "astronautima" i ucesnicima cirkusa od pre neki dan) da pronadjete ono nesto "duboko" u sebi (da vam u suprotnom drugi ne bi pronalazili), pa da ne moramo vise ovako, da se, najblaze receno, dopisujemo.
Ciao!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

E pa ovako...MALMEDY nije zensko....Nego musko koje zastupa stav citave ili bar vecine XV-e gimnazije....
Kao sto se da primetiti ovde,na ovom forumu svi sasvim lepo caskamo....ne vredjamo se...a text koji je napisan...pa i glup bi izvalio da se radi o muskoj osobi...
Prema tome..svoja prozivanje prebaci negde drugde,ovde im nije mesto...a sto je jos vaznije prozivate potpuno pogresnu osamnaestogodisnjakinju koja to nije zasluzila!Sve sto je Malmedy napisao u textu je apsolutno i 100 % tacno....Pa to se bar vidi na kilometar!Cak i ja koja nemam nikakve veze sa ovom situacijom to mogu da kazem....Znam na koga aludiras i kazem ti zaobidji tu osamnaestogodisnjakinju !Ona je sasvim ok devojka i to ce reci svako ko je zna i 5 min...To sto posebno napominjes da se ovo ne shvati kao prozivka-ma neee....shvaticemo kao salu...ma daj!
Zar je Luka tako jak da mora sestra da ga brani?ili jednostavno zna da je ispao djubre zbog stvari koje je rekao pa se sad pravi mutav...
a mogu glavu na panj da stavim da sam u pravu jer sam previse takvih upoznala...jaki na recima ali ne i na delu...pateticno...
I da ponovim jos jednom,za sva vremena,osamnaestogodisnjakinja na koju aludiras je neko ko je super,ko je ok,ko je dobrica,neko ko je pametan i neko ko nimalo ne lici na kroasan vec sasvim i apsolutno suprotno....a za sve ovo imas milion dokaza...prema tome...ZAOBIDJI....
i uzivaj u svom zivotu a mali Luka nek se brani sam...ali za promenu nek kaze bar jednu istinitu stvar...
necu da se raspravljam ali necu ni da dozvoljavam da vredjas zajedno sa svojim malim bratom nekog ko to nije zasluzio...gotivim je i branicu je...
necu da nastavljam ovu prepirku...zavrsili smo...smirite se i ti on...i kraj...ah,da a sto se tice zatupljivanja..pa vise mi izgleda suprotno ali ajde...moj stav...mada ovo je demokratija...tako da :D
a da,zaboravih,emocije...ah ,kako je to lepa stvar...tako carobna,divna...bilo bi lepo da su jos i postojale...zna i sam Luka....da ih nikad nije bilo niti ce ih biti...nema tu ljubavi...o Boze,pa tu nije bilo ni zaljubljenosti....pa to cela XV-a zna,a kao sto rekoh zna i on sam...sta li i ja pricam...tako,bas lepo sto je otisao dalje...hahahah :D
eto,toliko od mene...mozda mi jos nesto upadne u oci...

Ovaj Luka vam neki jaci frajer, pola foruma se vrti oko njega!? Inace, sestri svaka cast na pismenosti, skoro nisam videla tako gramaticki i pravopisno ispravan post (ne salim se)! Sto se same reakcije tice - pa sestra mu je, sta god on uradio ili rekao. I ja bih tako branila brata... Neka sestra malo pritegne brata, vi iz XV malo oladite kapisle - dajte decku jos jednu sansu... Mislim, meni je interesantno da citam vase prepucavanje, al' ocigledno ima povredjenih sa obe strane i to na vise nacina... Izvin'te sto sam se umesala u nesto sto me se ne tice, al' forum je javna stvar...

Zekonjice,postoje privatne poruke,koje svi mi rado koristimo kada zelimo nekome licno da se obratimo.Zasto ne mozes to da postujes?Takodje,svoju poruku mozes da izmenis,a ne da saljes drugi post koji ukljucuje prvi samo po tome sto se radi o nekome od 18,a ne 16 .Bode oci.Usput,ukoliko ne umes civilizovano da pises,nemoj ni da pises.Ti,koja si zensko,pretis nekome ,govoris o razbijanju zube?Hm...Znas li koliko covek mora nisko da se spusti da bi takvu recenicu IKADA izgovorio..Vidim da znas.I takvu stvar izgovaras zbog obicnog posta...Ocito imas problem.Razumem da si povredjena sto ti neko brata uzima u usta( jos i negativno) ,ali da li je to dovoljno dobar razlog?I,da li je u ovoj zemlji zabranjeno vredjanje?Ovde je,hteli mi to ili ne,sve dozvoljeno...
Da ne budem pogresno shvacena,niti znam ko si,ni ko ti je brat(videla sam ga jednom u zivotu,i o njemu nemam nikakav stav,samo me uzasno nerviraju ovakve stvari).

Guarana,zar ti odgovaras na ovakve postove?Zaista neverovatno...
Dakle,svadjajte se,vredjajte,ponizavajte,to vam niko nece zabraniti,ali nadjite adekvatno mesto za tako nesto.Ovo svakako nije.
Ajd....

Shto se tiche ove ''sramote'' koja je ovde iznesena:
Veoma dobro poznajem Luku da bih, opet ne toliko subjektivno, i.e. veoma objektivno zakljuchio shta je istina a shta ne, a opet mislim da je spushtanje svih uchesnika ove rasprave na toliko nizak nivo bio posve nepotreban, pa tju se stoga suzdrzhati od polemisanja o tome da li sam kontradiktoran ili ne.

Nevena, za ovakve stvari postoje drugachija reshenja i drugachiji razgovori. Shvatam situaciju u kojoj si se nashla, i znam kakva si po pitanju Luke, ali to opet ne znachi da je ovakvo odgovaranje na mestu, bila ti u pravu ili ne.
Shto se tiche skrivanja identiteta, ono ne govori bash samo govori o sebi, odnosno mozhe biti povod za mnoge stvari.

Nadam se da tje ovim biti zavrshena sva polemisanja u vezi ''aktuelne'' priche, jer smatram da tje Luka sam uspeti da uradi ono shto misli da treba da uradi, bez meshanja nepotrebnih sa strane, kao i shto smatram da Luka i njegovi problemi nisu predmet razgovora foruma Shkole, jerbo se zna o chemu drugom se ovde diskutuje.
;)

mikice, da li sada mislish da je moderator nepotreban?

Back