Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Rekla si neshto u stilu: Nisu te to uchili u tvojoj shkolici...Ja tebi postovah jednom(sa ovim chak-stavishe) ,a ti vec pricas o nekoj mrznji...
Imam pravo na komentar, kao i svi ostali korisnici foruma.Nisam ni posetila temu o XIII-oj ,niti zelim...GLEDAM SVOJE DVORISTE!Za razliku od tebe...
Ne kapiram zbog chega se stalno kachish za to da mi (odn. ja) visimo na internetu sve vreme?! Kratko vreme je od septembra 2006? Zanimljivo... Osim toga, u tih 3000 se ubraja i 50% spam-postova, tako da te molim da ne cenish moj drushtveni zhivot na osnovu toga.A,realno,ne mogu da mrzim nekoga koga ni ne poznajem...Sofika je napacena(kao i ti,nazalost),zato sto na jednom ovakvom forumu za tako kratko vreme ima 2500 posova.Dodje iz skole,i odmah na forum o skoli..A blago tebi momak kad nemas vremena za druzenje i izlete,a imas da kucas 3000 postova...Ja bih se,na tvom mestu,zapitala sta je s mozgom...
Ja nisam rekao da nemam vremena za druzhenje, vetj da nemam vremena za izlete. A vremena za izlete nemam zato shto imam treninge, zato shto izlazim sa drushtvom, idem napolje, etc... Prochitaj dobro shta sam napisao.
Ja pljuvao nisam. Nadji mi post u kojem pljujem shkolu u globalu i obrisatju ga/izmeniti. Ja o XV ne mislim loshe, jer su se moji komentari odnosili na OSOBE koje generalizuju XIII, i koji govore da je XV najbolja shkola zato shto se nishta na uchi - slozhitjesh se da je to glupa konstatacija.Samo jos nesto-Ti si taj koji je dosao na ovu temu,ti si taj koji je poceo sa prozivkama,a sad me pitas kako meni nije muka?ti pljujes koliko i koga stizes,a nigde argumenata.Meni se cini da je to za vas strana rec...Sve nesto rekla-kazala.Neko ti je rekao da je u XV-oj lose..Bla,blaaa...Dodji kod nas na par casova,pa ces videti vec...
[/QUOTE]P.S.Chak-stavishe...Morala sam jos jednom da se namsejem na ovo...
Vi,kojima je skola sinonim za znanje,pismenost...Pa nemate pojam s istim...E,ovo je LOLZZZZZZ...
''Chak shtavishe'' je fraza koja datira sa pochetka XX veka, i koristi se kako u svakodnevnom govoru, tako i u knjizhevnom jeziku(koliko chesto, ne znam).
Dakle, nisam ''odvalio'' taj izraz, pokupio sam ga 'davno...