XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja tebi postovah jednom(sa ovim chak-stavishe) ,a ti vec pricas o nekoj mrznji...
Rekla si neshto u stilu: Nisu te to uchili u tvojoj shkolici...

Nisam ni posetila temu o XIII-oj ,niti zelim...GLEDAM SVOJE DVORISTE!Za razliku od tebe...
Imam pravo na komentar, kao i svi ostali korisnici foruma.
A,realno,ne mogu da mrzim nekoga koga ni ne poznajem...Sofika je napacena(kao i ti,nazalost),zato sto na jednom ovakvom forumu za tako kratko vreme ima 2500 posova.Dodje iz skole,i odmah na forum o skoli..A blago tebi momak kad nemas vremena za druzenje i izlete,a imas da kucas 3000 postova...Ja bih se,na tvom mestu,zapitala sta je s mozgom...
Ne kapiram zbog chega se stalno kachish za to da mi (odn. ja) visimo na internetu sve vreme?! Kratko vreme je od septembra 2006? Zanimljivo... Osim toga, u tih 3000 se ubraja i 50% spam-postova, tako da te molim da ne cenish moj drushtveni zhivot na osnovu toga.
Ja nisam rekao da nemam vremena za druzhenje, vetj da nemam vremena za izlete. A vremena za izlete nemam zato shto imam treninge, zato shto izlazim sa drushtvom, idem napolje, etc... Prochitaj dobro shta sam napisao.
Samo jos nesto-Ti si taj koji je dosao na ovu temu,ti si taj koji je poceo sa prozivkama,a sad me pitas kako meni nije muka?ti pljujes koliko i koga stizes,a nigde argumenata.Meni se cini da je to za vas strana rec...Sve nesto rekla-kazala.Neko ti je rekao da je u XV-oj lose..Bla,blaaa...Dodji kod nas na par casova,pa ces videti vec...
Ja pljuvao nisam. Nadji mi post u kojem pljujem shkolu u globalu i obrisatju ga/izmeniti. Ja o XV ne mislim loshe, jer su se moji komentari odnosili na OSOBE koje generalizuju XIII, i koji govore da je XV najbolja shkola zato shto se nishta na uchi - slozhitjesh se da je to glupa konstatacija.
P.S.Chak-stavishe...Morala sam jos jednom da se namsejem na ovo...:)
Vi,kojima je skola sinonim za znanje,pismenost...Pa nemate pojam s istim...E,ovo je LOLZZZZZZ...
[/QUOTE]
''Chak shtavishe'' je fraza koja datira sa pochetka XX veka, i koristi se kako u svakodnevnom govoru, tako i u knjizhevnom jeziku(koliko chesto, ne znam).
Dakle, nisam ''odvalio'' taj izraz, pokupio sam ga 'davno...

mikica_:
Moraces bolje da prostudiras to,jer nisi u pravu...TO JE PLEONAZAM!Kad se raspitas,shvatis,dodji da se izvinis.Tako
Nema potrebe da se izvinjavam tebi, izvinjavao bih se sebi.
Inache, pleonazam je takodje knjizhevna figura i stoga se u knjizhevnosti koristi iz odredjenih razloga.
Logichno je koristiti zasebno te rechi: CHAK...
ili SHTAVISHE...
Ali se i u punom obliku koristi iako je pleonazam(o odlikama fraze ne bih sada, ali se ne vodi kao ''pleonazmichan'').

KUKU...Zaista te smatrah pametnijim,no dobro...Usput me mrzi da ti odg. na svaku recenicu(kao sto si ti meni-i sifrovao svaku moju misao).Gluposti!Samo jedna stvar-ti smatras da ja tebe mrzim time sto sam napisala-"Kako te to ne naucise u tvojoj skolici" -Pa,toliko o tebi...
P.S.ja nigde ne procitah post gde neko prica kako je XV-a laganica,zato sto se ama bas nista u njoj ne uci.
Ajd zdravo.

KUKU...Zaista te smatrah pametnijim,no dobro...
Lakshe malo!
Ianche, ako se to KUKU odnosi na ''chak shtavishe'' - obrati se profesoru srpskog jezika u o.š. ''Vladimir Nazor'', koji mi je to (ne)znanje preneo.

Usput me mrzi da ti odg. na svaku recenicu(kao sto si ti meni-i sifrovao svaku moju misao).Gluposti!Samo jedna stvar-ti smatras da ja tebe mrzim time sto sam napisala-"Kako te to ne naucise u tvojoj skolici" -Pa,toliko o tebi...
Nisam rekao da me mrzish. Samo sam rekao da bi da se svadjash i da nikada ne mozhesh da nadjesh zlatnu sredinu! Konsenzus, barem kompromis - jok. A ja nit' luk jeo - nit' luk mirisao...

P.S.ja nigde ne procitah post gde neko prica kako je XV-a laganica,zato sto se ama bas nista u njoj ne uci.
Ajd zdravo.
Pochetkom teme, natjitjesh GARANT negde (osim ako neko nije moderisao postove)...
Pozz!

Ponovo postovanje na svaku moju recenicu...Yu,yu...I dalje cvrsto stojim iza toga da ne znas sta je pleonazam.No,dobro.

A svadjam ili kuliram samo ljude koji nisu moj nivo-ni po intelektu ni po....
Posto ti ne mozes da "sjases" (grubo receno,al...) ,onda mi jedino preostaje ovo drugo.

ova,ben adame,izvinjavam se sto s ubacujem u vasu raspravu,ali pogledaj svoj prvi post koji si meni poslao!a onda je krenuo i cuveni duky,koji je hvala bogu otisao.....i kazes ne vredjam nikoga prvi,niti skolu...a sta treniras majke ti?ako si takav sportista,otkud ti vremena da dises!moji ortaci,sportisti,nemaju vremena ni da se ispricaju sa mnom posteno...a ti 3000 postova...tlk

Ne znam kad igra...Gledala sam danas snimak Ana-Kuznjecova...Cini mi se da je Ana dala bila bolja nego inace,a K. srljala iz greske u gresku.Ne moze devojka lopticu da prebaci...Ocekujem od Noleta sigurnu pobedu,al za devojke i polufinale ne smem da se kladim.Gledala sam i malo Enan-Wiliams,bile izjednacene..Ne videh ko je pobedio :) ?

Aca_XV forever:
e drugarka,sad cu ti kazem nesto,al ti pssssssst!ok?ja dansas nisam otisao u skolu,kao sto znas,i uzeo sam pare na ruletu....nije mnogo,al sto bi rekla moja baba,zauvar!jos sam blizi exkurziji:)

Pih..dete moje,dovesce tebe kocka u provaliju :lol: ...Te kladza,te ovo...Eh,Kepec i ti niste bas najnormalniji...Koliko kesa :oops: ?Umesto da kazes:"Drugarka,ja resio da te castim" ,ti meni -blizi sam exkurziji...Al za exkurziju sve..Razumem..
P.S.Ja danas bila kod direktorke,kaze zena da cemo tek 28 juna znati sve-kad se ide,koliko para.Sigurno se zna da ce biti 5 rata,i da postoje dva termina.Ili sredina septembra,ili pocetak novembra...Kao,u toku leta ce nam vaditi vize,a mi moramo da skupimo podatke,bla,bla...

Auuu..Lose se nema kesha...Qq...Joj...Ja nemam za sok,a tebi malo 15000e :) :) :) ...
Kostace oko 300,u to sam sigurna.Ako ne nadjes posao za leto,javni se meni,mozda iskopam nesto.P.S.Otisla sam ;)
Gledamo se....
Usput,htede Jana da dodje,al nema sati...E,jbg...

E ja zaista ne razumem BEna...
Decko ti jednostavno ne odustajes...NE znam zasto ti je toliko stalo do toga da ubedis ljude na ovom forumu da je XIII bolja od XV!Pa decace,neces uspeti!NA tvoj jedan argument,mi cemo ih imati 5..Tako da... 8)

Cookiiiiiii,Ivooonceeeeeeee.... :-D EVO I MENEEE!

MAjchee_:
E ja zaista ne razumem BEna...
Decko ti jednostavno ne odustajes...NE znam zasto ti je toliko stalo do toga da ubedis ljude na ovom forumu da je XIII bolja od XV!Pa decace,neces uspeti!NA tvoj jedan argument,mi cemo ih imati 5..Tako da... 8)

Cookiiiiiii,Ivooonceeeeeeee.... :-D EVO I MENEEE!

Ej,pa gde si bre ti :) ?Pusti decicu(svi '91 ovde,qq..) ...

Back